Kişilik & Karakter Ruhunuzun yorulduğu oluyor mu hiç? Sunshine_meow Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tüm gün mottom ekteki gibiydi 👇 Size de oluyor mu böyle? Ruhunuzun yorulduğu oluyor mu hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ruhum kalmadı ki yorulsun.. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bazen hissediyorum. Bak sayende aklıma gelen şarkıya.https://youtu.be/RC1u_xN2WyA?si=Q-3-bdVhr4axwf3x 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Oluyor arada. Hasta olduğumda 0 2 Yorumla Sunshine_meow +1 yıl Vayy çok class 👌 Yorumla Eğitilme +1 yıl Bizde çiziyoruz 🤣 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oluyor ve öyle zamanlarda kaçmak istiyorum herkesten, en çok da kendimden.. 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Olmaz mı, beden yorgunluğu geçiyor da ruh yorgunluğu geçmiyor. 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yorgun zaten dinlenme durakları oluşuyor arada o kadar 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zaman zaman olur ama nadirleşti artık bende. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yorgunum diyorum bedenen sanıyorlar 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz mı 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hep yorgun 0 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. arada bir gelirler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ruhum kalmadı ki yorulsun..
Bazen hissediyorum. Bak sayende aklıma gelen şarkıya.
https://youtu.be/RC1u_xN2WyA?si=Q-3-bdVhr4axwf3xOluyor arada. Hasta olduğumda
Vayy çok class 👌
Bizde çiziyoruz 🤣
Oluyor ve öyle zamanlarda kaçmak istiyorum herkesten, en çok da kendimden..
Olmaz mı, beden yorgunluğu geçiyor da ruh yorgunluğu geçmiyor.
Yorgun zaten dinlenme durakları oluşuyor arada o kadar
Evet şu an türkü dinliyorum
Benim ruhum hep yorgun
Zaman zaman olur ama nadirleşti artık bende.
Yorgunum diyorum bedenen sanıyorlar
İnsanız sonuçta oluyor elbet
Olmaz mı
Oluyor
Hep yorgun
Yorgunum çok evet
arada bir gelirler
İlginç bi görsel:d
Uykusuz iken böyle hissediyorum
Demek ki güzel kızların da derdi oluyor
Çoook
Evet