şöyle ben küççükken fener bahçe idim ama bi arkadaşım vardı isimi ibrahim halen de görüşürzz ve arakadaşım galta saraylı idi o zaman bende gs li oldum 5 yaşımı saymazsan 35 yaşıma kadar gs yım ve sevdiğim bi takım..
inan tam unutuyorum dedim geri geldi 1 ayımı daha aldı sonra saçma sapan olmuyor dedi gitti başa döndüm aynı serüveni yaşıyorum yine bir erkek niye ne istediğini bilmez dengesiz davranır ki yazık değil mi karşıdakine neyse kusura bakma illa ki unutucam zamanla
Anladığım kadarıyla sen çok hassas birisin çok kolay etkileniyorum ve bu çok yanlış bişey inş rabbim bundan sonra karşına iyi değil iyi niyetli insanlara karşılaştırsın ne diyin.. 🤲
her şey iyi niyetle başlar ve biter benim vazgeçilmezim iyi olmak bu yüzden kazanıyorum yanlış anlama kimseye kötü demiyorum sevek varken neden kötü olasın ben iyi yi seçdim o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
en sevdiğin kitap
geveze..
Bu yasiniza kadar kendinize yaptığınız en büyük kötülük
işe başladığımda bi kızla tanışmıştım bana karşı çok iyi niyetli ve sevecen idi bende soğuk yaptım eğer evet deseydim belki evline bilrdik
Hayirlisi olsun diyelim olan olmus. Insallah o kızda sizde hep iyi ki dersiniz.
onu Allah bilir benim içimden gelmediği için belki iyi belki kötü
Oyle hayirlisi.
nasip 😐
Soru hakkım niye bir?
Öyle..
birine kasten yaptığın kötülük?
Yok kimseye Bi kötülüğüm olmadı..
En büyük sırrın ne?
Söylersem Bi anlamı kalmaz 😉
Banane ben hakkımı kullandım akskdkfkfkfkfkg
Hee olsun. Başka soruda buluruz inşallah 😁
Bulamam yan çizdin sen mızıkçılık bu
Tanımadığım Birine neden özelimi anlatayım ki 🤨
Tanımadığın kişilere soru sorma hakkı veren de sensin ;)
Çok kurnazsın 😁 senin sorduğun soru çok tahlikeli ama. Sordum diye herşeyi söylemek zorunda değilim.
En çok neye pişmansın
bi kaç tane var gelen kısmetlerimi beğenemiyorum ve hep tepiyorum
Jdjdj
heee
Hangi takımı tutuyorsun
şöyle ben küççükken fener bahçe idim ama bi arkadaşım vardı isimi ibrahim halen de görüşürzz ve arakadaşım galta saraylı idi o zaman bende gs li oldum 5 yaşımı saymazsan 35 yaşıma kadar gs yım ve sevdiğim bi takım..
Kötü olmuş 🤦
aslaa iyimi kötü mü yapdım demedim sevdiğim bi arkadaşımla pişamn değilim ❤️💛
En sevdiğin tatlı
sütlaş.. 🤤
Bende çok severim ama trileçe favorim ya
benim yengem trileçe çokgüzel yapıyor severekde yiyorumm
Yengeni tanımyorum ama eminim çok minnoş bir kadın ahdg
Övünmek gibi olmasın bende çok güzel yaparım
benim yengem kırgız seninde güzel yaptığına eminim ve bir gün yapda yiyelim ozaman
ashasas bende kafkasım. Ya teşekkür ederim tabiki birgün yaparım agfdaag
tamam.. 😊
Ciddi ilişki adamımısın?
Kesinlikle..
kendıne guvenıyor musun 😉
fazlasıyla..
seni tanımıyorum ne sorayım
bende sizi tanımıyorum bu soruda tanışalım ozamn..
yürümüyorsun uçuyorsun mübarek
tanımak istiyorum başka denilecek söz ne ola bilir bide siz söyleyin
Eski sevgili neden rüyada görülür:)
Unutamamışdır belki
ben görüyorum :(
Senin adına çok üzüldüm yok olduğunu ve bittiğini kabullen eğer kabullenmezsen sen üzülürsün
deniyorum ama rüyalar bile peşimi bırakmıyor çıldırıcam artık
Neden kim ayrıldı
o saçma sapan sebeplerle
Bitti gitti artık kabullen
ben kabulleniyorum ama zihnim izin vermiyor ne yapayım:(
Sen onu düşünmüyorsun düşündüğünü düşünüyorsun buda çok acı bişey zor ama seyahatlara çık gez yeni insanlar tanı
inan tam unutuyorum dedim geri geldi 1 ayımı daha aldı sonra saçma sapan olmuyor dedi gitti başa döndüm aynı serüveni yaşıyorum yine bir erkek niye ne istediğini bilmez dengesiz davranır ki yazık değil mi karşıdakine neyse kusura bakma illa ki unutucam zamanla
Anladığım kadarıyla sen çok hassas birisin çok kolay etkileniyorum ve bu çok yanlış bişey inş rabbim bundan sonra karşına iyi değil iyi niyetli insanlara karşılaştırsın ne diyin.. 🤲
saol hepimizi inş:)
Aminn.. ☺️
insan mısın
herkes gibi
Niye burdasin
zaman geçirmek tatlı sohbet mubahhet ve yeni insanlar tanımak vs..
Evli misin
bekar..
naber reis :D
İyidir kralll..
Alet kac cm
senin tatmin edcek kadar iyiii
Hmmmm
Ailenle aran nasil
çok iyi ama en büyük bimle görüşmem ya aslında o bizle hiç görüşmez onunn dışında çevremde aialmede iyi
Müthiş ailesiyle arası iyi olanlar yaşıyor hayattini
neden kötü olayım ki ailem sonuçta
Evet maalesef herkes senin gibi degil
her şey iyi niyetle başlar ve biter benim vazgeçilmezim iyi olmak bu yüzden kazanıyorum yanlış anlama kimseye kötü demiyorum sevek varken neden kötü olasın ben iyi yi seçdim o
İyi sevindim senin adına
teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Ananın yaşı
🤣🤣