Güncellemeler
+1 yıl
Bide bi dönem intihara meyilli biriydi cidden hani beni manipüle ediyor ve kafamda aşırı rahatsız oluyorum
Arkadaşlar bu arkadaşımı daha önce de uyarmıştım ben öyle sürekli konuşmayı sevmiyorum sevgilim var zaten erkek biri yakın arkadaşım aramız açılmıştı son dönemlerde yine normal oldu ama zaten aşırı küçük düşürücü ve kaba da konuşuyor birkaç gündür barıştık zaten her gün her gün yazıyor yok sonra da alttan alttan tehdit ediyor telefonuna sızarım şöyle yaparım böyle yaparım bu mümkün mü ayrıca uzaktan böyle bi şey yapabilir mi? Her sabah günaydın falan yazıyor ben sevmem böyle şeyler sevgiliymiş gibi davranıyor sizce ne demeliyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sevmiştir seni
Ya sever sayar evet ama bilmiyorum ben böyle rahatsız oluyorum dile getirmiştim hala yapması saçma ve zorbalıyor artık böyleyim değiştim havalarına giriyor falan
İşte amacı onla aranızı bozup onla çıkmasını istiyor kurtulmak basit engelle birde erkek arkadaşın bunu arayıp sert yapsın
Ya o gün erkek arkadaşıma da dedim beni boş tehdit ediyor o arkadaşım işte bende ister istemez korkuyorum zarar verecek bir sürü yöntemim var sana falan dedi alttan alttan
Kafaya yazmış seni desene
Takıntı yaptığı bir kız var diye biliyorum ya
Sana da yapmış belli sıkıntılı tip belli
Ya telefonuma sızmakla falan tehdit ediyo beni alttan alttan uzaktan böyle bi şey yapması mümkün mü sence
Android ise yapabilir Apple ise korkma 😉
Apple iyi ki o zaman ya
Yani sızamaz rahat ol buyur gir de
En fazla instanı çalar onu da ayarlardan iki faktörlü koruma yap onu da alamaz istediği kadar hadi gir tele diyebilirsin
Engelle gitsin bisey yaoamaz
Daha önce de engelledim gidiyor ulaşıyor bir şekilde sonra bana vicdan yaptırıyor duygusal mastürbasyon yapyor resmen üstümde aşırı bunaldım zaten diğer arkadaşlarıma hiç böyle rahatsız hissetmem ama bu kişide kötü bir şeyler de seziyorum
Edebi yönü gelişmiştir
Çok sıkıcı ya ikide bir aranmak
Evet ya bunalıyorum ben böyle
Vala ben engelledim
Zarar veririm diyor alttan alttan telefonuna sızarım gibisinden
Cak engeli
İşte zarar vermesinden korkuyorum biraz