Neden anlamıyorum bir fikriniz var mı?

Uzun süredir kendimi çok yanlız hissediyorum bir sevgili bakımından fakat son zamanlarda uzun yıllar arkadaş olduğum insanların gerçek yüzlerini görmemle de fazla kötü hissediyorum kendimi. Tekrardan depresyona girmek istemiyorum bu sene sınav senem fakat bu gerçekten kötü hissettiriyor. Arkadaşlarımı kaybetmem konusunda yanlız kaldığım için değil gerçekten ihanetleri ve gerçek yüzleri bana biraz fazla ağır geldi. İlişki açısından ise sevgilimden ayrılalı iki yıl oluyor dört senelik ilişkimi bitirdim ve bu durumu atlattım fakat etrafımdaki insanlar bana güzel ve tatlı olduğumu veya düşünceli bir insan olduğumu söylüyorlar buna rağmen ilişki açısından kimse beni sevmiyor. Şu an arkadaşlarımı kaybettiğim şu dönemde en azından güzel bir ilişkim olsun istiyorum ama o da olmuyor. Kendimi gerçekten kötü hissetmeye başladım ve bu notlarıma da yansıdı. Kötü ruh halimden nasıl çıkabilirim veya nasıl düzgün bir sevgili bulabilirim (oldukça saçma bir konu ve soru olduğunu biliyorum fakat sadece sormak istedim)
Neden anlamıyorum bir fikriniz var mı?