Kişilik & Karakter Yağmurlu havalar ruhunuzu iyi mi etkiliyor yoksa kötü mü? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Yağmurlu havalar ruhunuzu iyi mi etkiliyor yoksa kötü mü 🤔#KişilikKarakter Yağmurlu havalar ruhunuzu iyi mi etkiliyor yoksa kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yağmurlu havalar ruhumu etkilemiyo ama kapalı ve kasvetli havalar enerjimi emiyo... 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ruh halimi etkilemiyor ama uyku isteği artıyor :D 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ruh halime bağlı ama genelde sakin ve huzurlu oluyorum. 1 0 Yorumla
Moon-girl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kötü etkiliyor modum düşüyor bişey yapasım gelmiyor 😌 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Benim en sevdiğim havalar.. yağmurlu rüzgârlı serin havalar. Çok mutlu oluyorum 🍂 1 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. G*neş gitti çok şükür 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baya iyi etkiliyor seviyorum yağmurlu havaları 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mutlu oluyorum ben yağmur yağınca 🥳🥳 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. İyi yönde etkiler. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kasvetli 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. İçim kararıyor 😂😂 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. İyi. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. iyi etkiler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yağmurlu havalar ruhumu etkilemiyo ama kapalı ve kasvetli havalar enerjimi emiyo...
Ruh halimi etkilemiyor ama uyku isteği artıyor :D
Ruh halime bağlı ama genelde sakin ve huzurlu oluyorum.
Kötü etkiliyor modum düşüyor bişey yapasım gelmiyor 😌
Benim en sevdiğim havalar.. yağmurlu rüzgârlı serin havalar. Çok mutlu oluyorum 🍂
Pozitif yöne etkiliyor evet
G*neş gitti çok şükür
Baya iyi etkiliyor seviyorum yağmurlu havaları
Mutlu oluyorum ben yağmur yağınca 🥳🥳
Sakinleşiyorum iyi etkiliyor
Kötü hava kötü etkiler
İyi yönde etkiler.
Kötü..
Kasvetli
Çok iyiii
İçim kararıyor 😂😂
Kötü etkiliyor