Kişilik & Karakter Kendinizi 3 kelime ile nasıl tanımlarsınız? uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Fiziksel özelliklerden bahsetmiyorum, konuyu farklı yerlere çekip boş yapacaklar görüş yapmasın. Kendinizi 3 kelime ile nasıl tanımlarsınız? Cevapla Fizik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. merhametli hırslı inatçı 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Duygusal.. 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl FBI ajanı, romantik organ mafyası ve kadının âlâsı. 1 3 Yorumla uzak21durun +1 yıl Bir birleriyle çelişen üç özelliği kendinde barındırman ne güzel Wineandorange +1 yıl Çelişki yok.. iyice düşünen mantığı anlar. uzak21durun +1 yıl Okurken çok fazla üzerinde durmak yersiz diye düşündüm. Stalker, kalp hırsızı, ve işini bilen kadın.
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgi dolu, merhametli, sırdaş. Ay söylemeden edemeyeceğim bir çay sever 😻 1 10 Yorumla uzak21durun +1 yıl Üç özellikte çok güzel.Ama şu an içlerinden en güzeli çay oldu sanki, çünkü canım çekti : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa olsada içsek sabah sabah sıcacık iyi olur 😻Roj baş.. Yorumla uzak21durun +1 yıl Hemde böyle kaçak olacak içtin mi çayın gerçek tadını alacaksın : )Roj baş ✌️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okul da içtim de kaçak çay kadar güzel değil. Kaldı akşama evde bol bol içerim 🤭 Yorumla uzak21durun +1 yıl Evet bende öyleyim başka yerde severek çay içemiyorum : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel 😻Hemde böyle kaçak olacak içtin miBurayı yanlış anlamışım o yüzden di açıklamam 😄🤦🏻♀️ Yorumla uzak21durun +1 yıl O halde cuk diye oturmuş : ) akşam git ve bol bol iç olur mu benim yerime de iç hatta :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olurr seve seve içerim 😻 3 bardak senin için 2 bardak da kendim için 😄✌🏻 Yorumla uzak21durun +1 yıl İç iç ama sıra sıra bi benim için bi kendin için 😀 ✌️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aha 😄 anlaştık ✌🏻 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mükemmel tutarsız şaheser🤩İşte bu benim dshdhgk 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl HassasGüçlüRenkli 1 6 Yorumla uzak21durun +1 yıl Hassas ve güçlülük bir birini dengeliyor sanırım, klişe bir cevap olmadı 👍 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet hem birbirini dengeliyor, hem de bir insanın sadece hassas ya da sadece güçlü olmak zorunda olmadığını kanıtlıyor 😄 Yorumla uzak21durun +1 yıl Çok istisnai bir özellik aslında, hassas birinin güçlü olması, veya güçlü birinin hassas olması çok rastlanılan bir durum değil : ) Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de öyle. Hepsini bir arada barındırıyorum, bunun da sonradan farkına vardım Yorumla uzak21durun +1 yıl Farkında varman güzel bir şey. Bir insanda bu iki özellik aynı anda çok nadiren bulunur.. İyi geceler. Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkür ederim iyi geceler 😊 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uysal, neşeli ve gizli meraklı jdjd 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
merhametli hırslı inatçı
Duygusal..
FBI ajanı, romantik organ mafyası ve kadının âlâsı.
Bir birleriyle çelişen üç özelliği kendinde barındırman ne güzel
Çelişki yok.. iyice düşünen mantığı anlar.
Okurken çok fazla üzerinde durmak yersiz diye düşündüm.
Stalker, kalp hırsızı, ve işini bilen kadın.
Sevgi dolu, merhametli, sırdaş.
Ay söylemeden edemeyeceğim bir çay sever 😻
Üç özellikte çok güzel.
Ama şu an içlerinden en güzeli çay oldu sanki, çünkü canım çekti : )
Yaa olsada içsek sabah sabah sıcacık iyi olur 😻
Roj baş..
Hemde böyle kaçak olacak içtin mi çayın gerçek tadını alacaksın : )
Roj baş ✌️
Okul da içtim de kaçak çay kadar güzel değil. Kaldı akşama evde bol bol içerim 🤭
Evet bende öyleyim başka yerde severek çay içemiyorum : )
Ne güzel 😻
Hemde böyle kaçak olacak içtin mi
Burayı yanlış anlamışım o yüzden di açıklamam 😄🤦🏻♀️
O halde cuk diye oturmuş : ) akşam git ve bol bol iç olur mu benim yerime de iç hatta :))
Olurr seve seve içerim 😻 3 bardak senin için 2 bardak da kendim için 😄✌🏻
İç iç ama sıra sıra bi benim için bi kendin için 😀 ✌️
Aha 😄 anlaştık ✌🏻
Mükemmel tutarsız şaheser🤩
İşte bu benim dshdhgk
Tutkulu
Ateşli
Şehvetli
👿🤪
Hassas
Güçlü
Renkli
Hassas ve güçlülük bir birini dengeliyor sanırım, klişe bir cevap olmadı 👍
Evet hem birbirini dengeliyor, hem de bir insanın sadece hassas ya da sadece güçlü olmak zorunda olmadığını kanıtlıyor 😄
Çok istisnai bir özellik aslında, hassas birinin güçlü olması, veya güçlü birinin hassas olması çok rastlanılan bir durum değil : )
Bence de öyle. Hepsini bir arada barındırıyorum, bunun da sonradan farkına vardım
Farkında varman güzel bir şey.
Bir insanda bu iki özellik aynı anda çok nadiren bulunur..
İyi geceler.
Teşekkür ederim iyi geceler 😊
Flörtüz zekalı duygusal. d puahahah
Uysal, neşeli ve gizli meraklı jdjd
Yolcunun biri.
Hayalperest, Empat, ruhen guclu
Kendi halinde tatli bıkkın
Ciddiyim.
Merhametliyim.
Huzurluyum.
Zeki, çalışkan, duygusal 🙃
ciddi, mantıksal, negatif.