Kişilik & Karakter Küçükken yanlış bildiğin o şey neydi? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Ne kadar kötü gerçekler varmış be 😂Ben sanıyordum ki bebekleri evlendikten sonra hemen kucağa veriyorlar 😂 Küçükken yanlış bildiğin o şey neydi? Cevapla Bebek Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bulutları canlı sanıyordum ağladıkları için yağmur yağıyor derdim 0 2 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Benim küçük kardeşim de birbirlerinin saçlarını çektikleri için ağlıyor sanıp yağmur yağıyor sanıyormus 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl :D
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kaşıkları kadın, çatalı erkek sanıyordum. Mutfak eşyalarına bile fransızlar gibi kız erkek olarak ayırırdım. Hatta bıçağı görünce kararsız kalıp direkt pas geçiyordum 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. erkek çocuğunu babalar, kız çocuğunu anneler doğurur zannederdim 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Keşke öyle olsaydı 😂 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Dünyanın içinde yaşadığımızı sanıyordum 🤦🏻♂️ 0 5 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ayda mı yaşıyor Muşsun vah vaahh 😂 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Ay’da yaşamıyor muyuz 🙄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Yanlış anladım kusura bakma 😂 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Sorun değil 🙃 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Soru benim 😂😂🤣Şaka şaka teşekkür ederim 😁 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bulutları Allah sanıyordum, bebekleri dereden getirdiklerini düşünüyordum 👁️👄👁️ 0 1 Yorumla kafkazlıTalibin +1 yıl öyrendinmi bebeyin nerden gəldiyini? Yorumla
BaşkaZamanOldu Takip Et Xper 5 Yaş: 125 +1 yıl Öpüşünce çocuk oluyor sanıyordumGök gürleyince Allah bizlere kızıyor sanardımEn kötüsü de büyüyünce her şey çok güzel olacak sanardım 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Göbekten doğuyoruz sanıyordum 🤦🏻😂 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Küçükken karneyi çikolata sanırdım 0 0 Yorumla
Seyma0006 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nesi kötü 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Doğum varmış mesela 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulutları canlı sanıyordum ağladıkları için yağmur yağıyor derdim
Benim küçük kardeşim de birbirlerinin saçlarını çektikleri için ağlıyor sanıp yağmur yağıyor sanıyormus 😂
:D
Kaşıkları kadın, çatalı erkek sanıyordum. Mutfak eşyalarına bile fransızlar gibi kız erkek olarak ayırırdım. Hatta bıçağı görünce kararsız kalıp direkt pas geçiyordum
erkek çocuğunu babalar, kız çocuğunu anneler doğurur zannederdim
Keşke öyle olsaydı 😂
Dünyanın içinde yaşadığımızı sanıyordum 🤦🏻♂️
Ayda mı yaşıyor Muşsun vah vaahh 😂
Ay’da yaşamıyor muyuz 🙄
😂😂😂
Yanlış anladım kusura bakma 😂
Sorun değil 🙃
Soru benim 😂😂🤣
Şaka şaka teşekkür ederim 😁
Bulutları Allah sanıyordum, bebekleri dereden getirdiklerini düşünüyordum 👁️👄👁️
öyrendinmi bebeyin nerden gəldiyini?