Merhabalar Herkese 🌸

Sen bile kendini tanımlayamıyorken çevrende bir başkasının çok iyi bir şekilde seni sana anlattığı oluyor mu? Yoksa seni en iyi sen mi bilirsin?
Merhabalar Herkese 🌸

Sen bile kendini tanımlayamıyorken çevrende bir başkasının çok iyi bir şekilde seni sana anlattığı oluyor mu? Yoksa seni en iyi sen mi bilirsin?
Allah tanır. Çevremdekilerin bende bilmediği yanlarım var, benim kendimde daha keşfetmediğim taraflarım var. Bu yüzden insanı en iyi yaratan yani Allah tanır.
Beni tabi ki de en iyi ben yine tanıyorum, çünkü bir insana kendimi ne kadar anlatırsam anlatayım.. o insan sadece benim anlattığım kadarını bilebilir. ve zaten benim hissettiklerimi hissetmesi ve beni anlaması da çok zor. ama yine de insan birini çok sevince ona değer verince onu çok iyi tanıyor.. bazen daha bir şey demeden nasıl hissettiğini üzgün olup olmadığını biliyor. 😊
Cevap
13Cevap
Yok, ben de zaman zaman kendimi anlamıyorum. Karşımdakiler de anlamayabilir ama her şeye rağmen yine de tabii ki kendimi en iyi yine ben tanırım.
Beni en iyi ben tanırım diğerleri tanıdığını sanar
Kişi kendini daha iyi tanır gadası
Etraftaki kişiler sadece kişinin görmek istediği şeyleri görürler.
Beni en iyi ben tanırım,, ve nadiren de olsa beni gerçekten tanıması için izin verdiğim insanlar tanıya bilir
Ben daha iyi biliyorum bana ne olup bittiğini demesem mesela kimse bilemez bende herkes kendini daha iyi bilir
10 yıllık arkadaşım bazen şaşırıyor bana "senden beklemediğim şeyler yapıyorsun" diye. En iyi ben tanırım kendimi
Beni kendimden başka hiç kimse daha iyi tanıyamaz, ama belki eşim olan insan da tanıyabilir o özelliğe ulaşabilir 😂🤔
Kendini öven atıp tutan ama aslında ciğeri beş para etmez cokkk insan tanıdım
Ben beni bilirim etrafımdakiler hep abartır. Normal işleri düşüyor kötü denir mi hiç.
etrafımdakiler bazen beni tanıdıklarına pişman oluyor
Beni en iyi ben ve beni gerçekten sevenler tanıyabilirler🍀🗝️
Insanlar anladığı algıladığı kadar varlar. Günün sonunda kendinizle başbaşa kalırsınız o yüzden mantıklı cevap kişinin kendisidir. Beni benden fazla kimse iyi tanıyamaz.
Tabi ki yine en iyi kendim
Ben bilirim. Onlar izin verdiğim kadarıyla veya görmelerini istediğim şekilde beni tanırlar
Ben tanırım
Beni en iyi ben tanırım.
Tabi ki ben.
Beni en iyi ben tanırım elbette.
Bazen kendimi tanıyamıyorum.
Beni en iyi Annem tanır.
Beni benden başka kimse tanıyama
Ben tanıyorum tabii ki.
beni en iyi ben tanırım
beni benden başkasının tanımasına imkan yok
Oluyor
Ben tabikii