Kişilik & Karakter En günahkar huyunuz hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Galiba hiç bir şey için şükür etmiyorum hep bi şikayetçilik :/ En günahkar huyunuz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Günahkar bir huyum yok.. sadece sigara içiyorum ama bu da sadece bana zarar başkasına değil. 1 0 Yorumla
193lükyakışıklı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Geceleri mastürbasyon yspiom sabah namazını kilamiom cunup oluyom her gün değil tabi ama bazen oluyo napim aziom zina yapmaktan iyidir 1 0 Yorumla
Zeynoozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur olmadık kişiyle olur olmadık hayaller kurmam😃ama hayaall bence masum sayılmalıı 2 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Merak etme yalnız değilsin. O günümüz de neredeyse tüm insanlığın sorunu. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Benim en günahkar huyum şeytana uymuş olmam.. 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Tek günahım dedikodu idi onu da uzun zamandır yapmıyorum. Tövbeliyim djjd 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yani direkt ateistim, öyle günahlardan mı bahsediyorsun sjjs 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Müslümanlık konusunda tereddüt yaşıyor olsakta dini şakalarım genelde olabilir 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Allah bilir. Günah sandıklarımız günah çıkmıyor çok değişik bişey 1 0 Yorumla
Rengarenkbiriii Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Düşüncelerimi iyi saklıyorum çoğu kişinin yüzüne de gülsem içimden alay ediyorum😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha bu bende de var Yorumla Rengarenkbiriii +1 yıl Yanacaz bacım😅 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kendime saygısızlık yapmak... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapma şunu kendine be Yorumla theastro +1 yıl 🤧 Yorumla
cyclaxszx Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Cinsel ilişkidir, sürekli her kızı denemek istiyorum 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Alkol sanırım ya, biramı açarken yazıyorum 🙄 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Beynamaz olmak 1 0 Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hep şu alttaki beni günaha sokuyor o. c 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Enerjim çok yükseliyor galiba 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Benim bu dünyaya gelmem başlı başına günah. 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alkol sanırım.. 1 0 Yorumla
Yaşamakistemiyorm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. benim de aynı 1 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı. Aşırı kindar olmak 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. gamsızlık :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Günahkar bir huyum yok.. sadece sigara içiyorum ama bu da sadece bana zarar başkasına değil.
Geceleri mastürbasyon yspiom sabah namazını kilamiom cunup oluyom her gün değil tabi ama bazen oluyo napim aziom zina yapmaktan iyidir
Olur olmadık kişiyle olur olmadık hayaller kurmam😃ama hayaall bence masum sayılmalıı
Merak etme yalnız değilsin. O günümüz de neredeyse tüm insanlığın sorunu.
Benim en günahkar huyum şeytana uymuş olmam..
Tek günahım dedikodu idi onu da uzun zamandır yapmıyorum. Tövbeliyim djjd
Yani direkt ateistim, öyle günahlardan mı bahsediyorsun sjjs
Müslümanlık konusunda tereddüt yaşıyor olsakta dini şakalarım genelde olabilir
Allah bilir. Günah sandıklarımız günah çıkmıyor çok değişik bişey
Düşüncelerimi iyi saklıyorum çoğu kişinin yüzüne de gülsem içimden alay ediyorum😅
Ahaha bu bende de var
Yanacaz bacım😅
Kendime saygısızlık yapmak...
Yapma şunu kendine be
🤧
Cinsel ilişkidir, sürekli her kızı denemek istiyorum
Alkol sanırım ya, biramı açarken yazıyorum 🙄
Beynamaz olmak
Gizli sülemem dfskj
Kendi hakkıma girmek 😶
Hep şu alttaki beni günaha sokuyor o. c
Enerjim çok yükseliyor galiba
Tebe ederek yorumladığım viskiler
Sanırım bende de şükürsüzlük var
Benim bu dünyaya gelmem başlı başına günah.
Kendi cinslerimle olmam
Vaaavv
Çok timbelim
Hemcinslerime ilgi duymam
Alkol sanırım..
Pinhan olmalı
Hangi birini yazayım
benim de aynı
Aşırı kindar olmak
Zamanı harcıyorum
göz çapkınlığı
Cinselliğe düşkünlük