Devamlı seni düşünmesini nasıl sağlarsın? Yanında olmasa bile, devamlı aklı sende kalması için...
*Sadece seviyeli ve yararlı cevaplara itibar ediyorum.
#günaydın #benimgibiçalışanlarakolaygelsinişinizrastgitsin 💋
Devamlı seni düşünmesini nasıl sağlarsın? Yanında olmasa bile, devamlı aklı sende kalması için...
*Sadece seviyeli ve yararlı cevaplara itibar ediyorum.
#günaydın #benimgibiçalışanlarakolaygelsinişinizrastgitsin 💋
Ben kimseyi etkilemeye çalışmam.. yani beni seven bu şekilde sevsin kimseye yalan söylemem ya da yalakalık yapmam ya da manipüle etmem.. sadece kendim oluurum karşımda ki kadın da beni bu şekilde kabul eder ve sever zaten. insanın nazik olması yetiyor iyi olması için <3
O karşı açık davranabilirsin, onu tebessüm edeceği gülebileceği konuşmalar yapabilirsin, yakınlarında ise kokunla başını döndürebilirsin ve konuşma sonlandığında nazikliğini ve kibarlığını gösterebilirsin ama kesinlikle sen tonun narin olmalı kaba değil
Son sorduğun soru ise bende açılmadı
Teşekkür ederim :))🍀
Sana bir şey söyliyim mi bu kesinlikle senin yapacağın bir şey değil insan karşı tarafa deli gibi aşık olduğu zaman aklımdan çıkmaz her an onu düşünür beraberken bile Özler seni ama bu sevgiyi koyacak olan senin hareketlerin değil Allah’tır
Hayat görüşüm , tecrübelerim , net biri olmam. İyi bir dinliyiciğim. Tecrübelerim hemen hemen her konuda mevcut. Çok rahat kafasını dağatabilirim.
Cevap
10Cevap
Oncelikle gunaydin bu saatte bu soru🤔🤪
Hic bisey yapamazsin karsi tarafin sana bi zaafi olmasi sart
Eğer ki sen onun içinsen, senden etklinecektir. Çok fazla onu düşünerek aklına girebilirsin.
Çok yaptığım bişi ama bunu sana söylemem vu benim sırrım
Senin olman yeter bence aklında kalması için
Söylediklerinin hiç sonunu söyleme hep merak içinde kalsın
Özel bir uğraşa gerek yok. Kişi sana aşıksa zaten öyle olursun değilse aklında başkası sen de mesgalesi olursun. Her şeyi taktiğe yorup, taktık ile elde etmeye çalışanlar kendi benliği olmayan insanlardır
Göster ama elletme felsefesi erkek üzerinde etkilidir.
Büyü yaparsin ama tavsiye etmiyorum :)
Sıcak soğuk yap dengesini boz
oral cekerken çukunu isir 🤪🤪😝
Delirtirim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?