Kişilik & Karakter Geceniz Zehir mi Bal mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Zehir zıkkım geceler olsun. Binali yıldırımın hepinize selamı var Geceniz Zehir mi Bal mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Zehir tabi ki de 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Fazla tatlıydı acı kahve içtim sabaha kadar sürsün diye 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vallaha bal gibi 😂😂 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Fazla bal da zehir olur dikkat et Yorumla Edaaa97 +1 yıl Kendim zehir olurum başkasına gerek yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aferin sanaaa 😏 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pekmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Keçiboynuzu güzel 🥹 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bal gibi bal. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden laadyyyy Yorumla TheLaady +1 yıl Keyfim yerindee Yorumla Soran +1 yıl Pekiii laady Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zehir tabi ki de
Fazla tatlıydı acı kahve içtim sabaha kadar sürsün diye
Vallaha bal gibi 😂😂
Fazla bal da zehir olur dikkat et
Kendim zehir olurum başkasına gerek yok 😂
Aferin sanaaa 😏
Pekmez
Keçiboynuzu güzel 🥹
Zehir