Şaka şaka sevdiriyor kendisini, mutlu jfıdj çok tombişş.

Şaka şaka sevdiriyor kendisini, mutlu jfıdj çok tombişş.
Kedilerin bir bakışı kendilerini sevdirmeye yetiyor. Kedilerin yalnız olduğunu düşünmüyorum sadece tek başına kafalarını dinleyip etrafı izliyorlar. Aynı bu şekilde mutfak penceresinden içeriye bakıp günlük hakkı olan mamayı alan bir kedimiz var
yalnızım ve ekliyim..
yalnız olmak; iki kişilik mutsuz olmaktan dana evladır, yalnız olmak bazen gerçekten mutluluktur, hayatıma girecek insan bana yalnızlığımı özletmemesi lazım ah eskiden daha mutluydum dememem lazım her zaman yalnızlığımdan daha bi tık üstü olmalı ki özlemiyim yani
kısaca tecrübeler yoruyor , yorulmuş ve bezmiş bir kadın olarak diyorum bunu
Ben bu kediden daha yalnızım.. kedi en azından istediği zaman kendini insanlara sevdirebilir. ya da yanlarına gidebilir. ben istediğim zaman beni sevecek birisi yok sjssjj
Cevap
17Cevap
Bir ara birde şey vardı ya köpeğe küfrediyor küsüyor psikolojisi bozuluyor dönerle gönlünü alıyor
Motorcu çocuk olann.
Anlık ben
Çok minnoş yaa
Oy sizi yerim
Bu zıpır çok gizli işler peşinde demedi deme...👀.😻
Ay, ivit ivitt. 😻
Kedi seni çok iyi anlıyorum ablacım jsjsksksksk
Aşko olay kedi ya. Kendisini sevdim sonrasında bıraktım, hemen arkasını dönüp beni sevmeye devam et diye bakıyor resmen ajdjd
Sevseydin biraz daha jskkdks
Sevdim sevdim hdjd
Çok yalnız biri değilim. Ama yalnız hissediyorum. Kedinin de maaşallah ı var. Senin mi? Profilindeki söz de çok anlamlı. Frederic Nietzsche nin Böyle buyurdu zerdüşt adlı kitabından sanırım.
Hayır, benim değil. Bende anlamlı buluyorum, evet o kitaptan bir alıntı.
Dediğin gibi anlamlı bir söz. Seviyor musun okumayı
Tabi ki, çok severim kitap okumayı.
Ne güzel. Kitaplığınız var mı
Evet, var.
Kaç kitabınız var
Yine bir saymam gerekiyor ama 400'e yakın.
Maaşallah hanımefendi. Baya seviyorsun o zaman.
Kitap okuyan insana denk gelmek ne güzel
Evett, seviyorum. Teşekkürler.
1k hesabınız var mı hani şu kitap alıntıları paylaşılan uygulama var ya
Var ama aktif değilim. Kullanmıyorum yani.
Yaaa. Güzel bir uygulama bence senin benim gibi kitapseverler için.
Ne tür okuyorsunuz
Evet, bencede. Güzel bir uygulama.
Karışık okuyorum ya. Keyfime göre tamamen. Roman, fantastik, klasik, modern klasik, öykü vesaire ama kitaplığım klasik ağırlıklı.
Ne güzel. 400 e yakın kitabınız var. Okursunuz keyfince. Dünya klasikleri okumak diğer kültürleri de anlamaktır biraz. Zekayı zenginleştirir.
Ben genelde felsefi roman ya da klasik okurum.
Benim de 100 e yakın kitabım var ama sizin yanınızdan geçemem
Kitap okuma alışkanlığına göre fazlalaşıyor aslında. Ne zaman okuduğun günden beri falan. Sizin de, fazlalaşır umarım. İyi okumalar dilerim.
Teşekkür ederim hanımefendi. Ben de size iyi okumalar dilerim. Size bir alıntı paylaşmak isterim Martin eden kitabından. Diyor ki " Seni kitap okuyan insanlar ile tanıştıracağım. Hayat bu insanlar ile güzel çünkü. " Diyor alıntıda. Bundan mütevellit kitap okuyan bir insan olduğunuz için sizinle tanışmak isterim. Teşekkürler..
Kitaplar ile ilgili sormak istediğiniz bir soru olur vesaire o zaman karşılık olarak paylaşım yapabilirsiniz, rica ederim.
Teşekkürler. Sorularıma beklerim hanımefendi
Ya yerim ben onuuuuu😘😘🥰🥰, çok datliiiii. Benim yerime de sevvv. Yani evet denir ama benimkisi tercih biraz da
Yalnız olmak en güzeli çok mutluyum yanlış kişiyle olmaktan iyidir
Ne gördü acaba içeride. d
Kahve jdjd
Ben kilolu değişim kemiklerim iri🤣
Hdjdj
Kore aşkına çok şiyin 💞💞💞🦄🦄🦄🦄
Evet, minnoşumm. 💖
Çok sevimli kocaman gövdesi 😆
Çok ağır ndjd
Ne mıncırılır şimdi o😄
İvit ivitt jdjd
Bu kedi herkesi yemiş, tabii ki yalnız kalır.. 😄