Sözümün üstüne söz koyan erkek arkadaşım olsun istiyorum. Genelde dominant benim dominant kadın sevmiyorum diye terk ediliyorum. Maço erkekler benim dominantlığım yüzünden mi istemiyor?
Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Ben dominat baskın kadın seviyorum.. ama kişiye göre değişir.. mesela kadın kendi ayaklarının sütünde durmalı ve kendi kararlarını vermeli.. erkeğe muhtaç olmamalı.. ama her iki taraf da birbirlerini mutlu etmek için ellerinden geleni yapmalı bence.. yine de zaten baskın olan kadın da zor bu ülkede. baskın olmaz genelde..
Eğer yaşınız doğruysa sizin jenerasyonunuzda maskülen bir erkekle karşılaşma oranınız oldukça düşük. Bu jenerasyonun erkekleri genelde daha geride duran , zorlayıcı firsatlara karşı çekingen, tuttuğnu koparma noktasında muücadeleci ruhu zayıf olan erkekler bu yüzden böyle adamlar bir kadının kendisini yönetmesini, yönlendirmesini bekleyebilir. Tabii akıllı bir kadın da buna tahammül edebilir mi? Bu da çok zor.
Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
Maço erkek kadının sözünün üstüne söz mü söylermiş? Hanımcı olurlar, dışarıya kükrer kadınına miyavlar. Şu kaba saba erkeklere maço ünvanını vermeyin. Maço eşittir sigma. Ama dominantlığı abartmamak gerek ne o öyle kadın dediğin cilveli olur, az beyci olur vs baskı kurmaya çalışmak her zaman ters teper. Şaşmaz.