Kişilik & Karakter Her gece mutlu uyuyabilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Mutlu uyumak lazım azizimMadem uyku yarı ölüm halidir, O halde mutlu ölmek lazım, Her gece.. Her gece mutlu uyuyabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır bir gece bile mutlu uyuyamıyorum maalesef.. zaten sadece uyuyayım o bile iyi olur çünkü uyuyamıyorum geceleri. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Öyle mutlu uyumuyorum ama mutsuz da değilim, uyuyorum sadece 😂 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum mutlu olduğum oluyor ama uyuyana kadar unuturum herhalde 1 0 Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. iyi uyumak kolay değildir kuzum. bütün gün uyanık kalmayı gerektirir. ayrıca mutlu ölümmü mutsuz ölümmü bu hayatın sana getirdikleri ile ilgilidir 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gönül ister her gece mutlu uyuyalım ama hayat bu olmuyor her zaman 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sanırım asla 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah olur Yorumla theastro +1 yıl Ecmain 🙂 Yorumla Soran +1 yıl 🙃😺 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. imkansız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır bir gece bile mutlu uyuyamıyorum maalesef.. zaten sadece uyuyayım o bile iyi olur çünkü uyuyamıyorum geceleri.
Öyle mutlu uyumuyorum ama mutsuz da değilim, uyuyorum sadece 😂
Sanmıyorum mutlu olduğum oluyor ama uyuyana kadar unuturum herhalde
iyi uyumak kolay değildir kuzum. bütün gün uyanık kalmayı gerektirir. ayrıca mutlu ölümmü mutsuz ölümmü bu hayatın sana getirdikleri ile ilgilidir
Gönül ister her gece mutlu uyuyalım ama hayat bu olmuyor her zaman
Mutluluk ne yeniyo mu
Sanırım asla
İnşallah olur
Ecmain 🙂
🙃😺
Mutlu uyuyamadığım gecelerde oluyor.
Uyuyabilirim 😃
Çok mutlu uyuyorum.
imkansız