Hayatım boyunca hep iki adım ilerisini düşünen, temkinli ve mantıklı davranmışımdır her konuda. Kendim için cesur olduğumu söyleyemem hiçbir zaman.
Cesur olmamak kaybettirir mi? "Korkak" mısınız?

Hayatım boyunca hep iki adım ilerisini düşünen, temkinli ve mantıklı davranmışımdır her konuda. Kendim için cesur olduğumu söyleyemem hiçbir zaman.
Cesur olmamak kaybettirir mi? "Korkak" mısınız?
Annem şöyle demişti; "Sen benden cesursun" ben de; "sahi mi?" dedim,"sadece farkında değilsin"demişti, bilemiyorum, cesur muyum değil miyim, hayvanlardan dahi korkan panik atak birisiyim lakin çok da gemiler yaktım, iyi ki de yakmışım o gemileri diyorum şimdi.
Gerektiği kadar cesur davranırım. Bana göre gereken çizgi ise yaptığım için pişman etmeyecek, yapmadığımda keşkem olmayacak boyut arası. Mantığımı devre dışı bırakmam ama istediklerim için adım atmaktan çekinmem.
Konfor alanımdan çıkma konusunda kaygılarım vardı eskiden değişime karşı cesaretsizdim ama herkesin hayat amacı bu öyle ya da böyle değişmek zorundayız ve çevremize ışık olmalıyız
Bazen korkağımdır. Bu hayatta ilk ölenler, ilk iflas edenler, ilkleri yaşayanlar bazen gereksiz cesaret gösterenlerdir. Bazen geri kalmak ve korkak olmak iyidir.
Cevap
32Cevap
Evet gerektiği zaman cesurum ama cesurum diye de gidip saçma şeyler yapmam ayda gereksiz hayatımı riske atmam
Cesurum ama cesurum diyerek öyle ota b*kada atlamam...
Bende hayatim boyunca hep ileriyi dusunurum ama bunlara yuruyecek cesaretin varsa zaten basarili olursun. Yani temkinli olmak korkaklik degil , akıllılıktır. Ama yanlış anlama bu durumda bence testesteron hormomonun da buyuk etkisi var , o yuzden bence riski biz erkekler daha cok aliyoruz :). Korkmama da testesteronun ayı buyuk bence. Anı yasa ileriyi de dusun ama korkma bunları yaparsak basaririz.
Kurbanlık koç aradıklarında hep boynumu uzatmisimdir bence gerek yok ancak herhalde yapım bu elden bir şey gelmiyor
Korkak olduğum bir sürü şeyi terk ettim. Tamamen cesur biriyim diyememekle birlikte korkak da değilim
Cesur olmamak korkak olmak demek değildir. Fazla cesaret aptallıktır çünkü. Bazı durumlarda olursun bazen olmassın kişinin çıkarına göre değişir o iş.
Yeri ve zamanı geldiğinde cesur onun dışında korkak.
Cesurum ama bazı yerlerde durmam gerektiğini iyi biliyorum., bazen korkmak iyidir
Canıma tak eden noktalarda gözüm hiç kimseyi görmez. Hedefime odaklanırım.
Evet. Ama her zaman cesur ve atılgan olamıyorum. Bazen zamanını beklemek gerekiyor sadece
Aptallığımı anlayana kadar bazen. Bazense canım istemiyor.
Genelde cesurum evet ama gözü kapalı da hareket etmem.
Konu çoçuklarımsa cesurum evet. Ama diğer türlü karanlıktan bile korkarım.
Cesur değilim ama deli biriyim , yani sağım solum belli olmaz
Risk almaktan çekinmem. Ama hesapsız kitapsız daldığımı da söyleyemem.
Hiç düşünmüyorum. Cesur olmuş olsam yapacağım çok önemli birkaç şey olurdu
İlerisini düşünmek cesareti azaltmaz aksine düşünülmeden girilen işlerde cesaretsizilik vardır ahmklar kaybedecek lerini bildiği savaşa girerler , cesaretse ihtimalin varken değerlendirmesen korkarsındir
Cesur değilim korkmak iyidir
Şu ana kadar sadece geleceğim (eğitimim vs.) konusunda cesur olduğumu düşündüm ve bunu kendime ispatladım.
120 kg desteksiz bench press atacak kadar cesurum ama ilişkilerde cesur değilim 😂
Eskiden öyleydim ama yaş ilerledikce kabuguma çekildim korkuyorum sanki ama kendim için değil
Hocam havalar nasil oralarda, kahven guzel mi...
Rüzgarlı, soğuk
kahven?
gayet iyi
Filtre kahvesi mi...
Espresso içerim ben.
he onu icmedim ben hic ama ufak miktarda veriyorlar diye biliyom. Bizim is yerinde var da. Agir falan mi oluyor o o zaman...
Sert olur, yine de kendi aralarında farklar var tabi
He dogrudur tabi. Sen sert kahve seviyon o zaman sanki. Dibek kahvesi icmediysen tavsiye ederim, sert oldugundan degil tat olarak cok guzeldir. Ozellikle benim gibi seker kullananlar sekersiz icebiliyor, kendi tadinda bi hafif tadlilik var seker eklenmis gibi ama degil iste cok iyi...
Şeker kullanmam kahvede, türk kahvesi içmiştim daha önce ama dibek kahvesi nasıl olur bilmiyorum
O cok guzel iste, turk kahvesi mi dibek mi diye sorsan kesinlikle dibek derim daha bi boyle kaymaksi bi tadi da oluyor ayni 2si1 arada rengi goruntusu benim cok hosuma gidiyor ama tercih ve damak tadi meselesi. Dene derim imkanin olursa...
aklımda olur, teşekkür ederim
Estagfurullah...
Ben hep olaylara bodozlama dalarım sen söyle
Hemde nasıl...
Korkak değilim.
Bazen. Aman gelmesin iyi seyler olmuyor😂
Cesurum ama aptal değilim
çok cesur birisi değilim
Haddinden fazla gözüm kara benim
Evet kimseye muhtac olmamak
keşke biraz korkak olsaydım
Yerine göre cesur , yerine göre temkinli