Benim hayatımdaki erkeklerin hepsi seninle evlenmek istiyorum diyodu ama hepsi fos çıktı , erkekler bunu bütün sevgililerine söylüyo galiba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenme teklifi edene kadar ciddiye almayacaksın. Erkeklerin hepsi öyle şeyler söylüyor belki sevişiriz diye ya da ilişkileri peri masalı sandıkları için.. bir de bu konuda kadınları suçlarlar. Esas evlilik meraklısı olan erkekler halbuki..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uzun süredir tanımadığı kıza bahsedip durduğu birşeyse cinsellik için öne sürdükleri birle şey oluyor genelde evlilik. Bir insanın uzun süredir tanımadığı birine yıldırım aşkıyla tutulur gibi evlilik de evlilik demesinin mantıklı tarafı hiç yok zira. Alice harikalar diyarinda değiliz. Kızla yatmak için yatmaya devam etmek için klasik erkek numaraları. Birini iyice tanımadan evlilik düşündürmesi mümkün değil
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBiz kadınlar olarak nasıl ki hayatımıza giren her erkeğe "seninle evlenmek istiyorum" demiyorsak, erkekler de gördükleri her kadına bunu demiyor. Bu tarz şeyler sosyal çevre, yaşanılan hayat tarzı, hayata bakış açısız hayattan beklenti ve karakterle ilgilidir. İnsanların evlenme isteğinin veya bunu dile getirmesinin cinsiyetle bağlantısı yoktur.
10 Yorumla
Her kız aynı olmadığı gibi her erkek aynı değildir büyük ihtimalle hayatına giren erkekler seni takılmalım vakit geçirmelik erkek olarak görmüş o tür erkekler ciddi ilişki aramazlar takılmalık kısa süreli ilişki ararlar kızıda etkileyebilmek için kandırmak için bu tür yalanları söylerler kusura bakma dost acı söyler burada suç sende değil sadece sen yanlış insanlara denk gelmişssin
04 Yorumla
Soran+1 yılS*lak değilim onların sözüne kanıp yanlış séyler yapmadım tabiki ama bu kadar büyük bi sözü böyle kolayca ve herkese söyleyebilmeleri çok üzücü
Soran+1 yılYok ben öyle dedin demedim zaten ama kendime dışardan bakinca ben kendimin slak oldugunu düşünüyorum bazen
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
91Cevap
+1 yılDemiyordur bence demesinler de
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 27b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ikiye ayrılır yatmak için ve evlenmek için yatmak isteyenler zaten her türlü onu size belli eder hareketlerle olsun ama demez çünkü ben hiç duymadım ben seninle yatmak istiyorum diyeni Allah duyurmasın demek istediğim kurnazdırlar hep o... larla takıldıkları için bakire kızı tuzağına düşürmek isterler ve kendilerine çok güvenirler kesinlikle bu benle bir gece yatacak kafası amaç ben hep çapkınım ama baba olmak istiyorum birini kafalar da hamile bırakırsam hem baba olurum hem yine çapkınlık peşinde koşarım kafası çünkü onlar düşünmüyor evlenmeyi o yüzden bu tuzakları kuruyorlar ki baba olma derdi kalkar aradan ve evlenmek isteyen der bunu ciddiyse doğru davranışlar sergiler yatmak asla istemez demez
23 Yorumla- +1 yıl
Kardeş kardeş takılır diyosun ciddi olan
- +1 yıl
Ne diyorsunuz
- +1 yıl
Başka ülkelerde evlilik sorumluluk taşıdıının farkındalar ve havaya yalandan nikah sözcüklerini savuran erkek sayısı çok az. Ama Tr erkekleri genelde der. Daha konuştukları 5 dk bile olmadığı halde bile derler. Ayrıca yaş farkı da yok torunu yaşındakine de hayasızca derler ninesi yaşındakine de. Bahsettiğim sosyal medya üzerinden. Yani hiç değilse sokak ortasında pek diyen olacağını düşünmyorum. Yorumlara baktım yatmak için dedikleri taktik demişler. Tamam da internet zeri niye diyorlar peki? Yani buluşma imkanları nerdeyse sıfır olan kişiler. Bir yorumda baba olmak isterler demişler çapkınlar için. Baba olmak istiyorum diyen çapkına da rastladım ama gerçekten baba olmak istediklerine inanmıyorum. Aksine bir yere bağlanmak esaret gibi geliyordur onlara ne babası ne çocuğu ne evlenmesi ya...
+1 yılBen yıllar önce iki sevgilime de söylemiştim fakat Onlar aşağılık bir hayatı seçip benimle evlilik yolundan kaçtı onlardan sonraki sevgilim de bana evlenelim diye tutturdu Ben de onunla evlendim hayatımı kabusa çevirdim boşadım kurtuldum fakat Elde Var 2 Evet iki Oğlumla bir yaşıyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılEşime sordum:
HAYIR dedi..
Neden beraberlik içindesiniz ozaman dedim: Sevdiğimizden dedi.
Sonu Evlilik olmuyacaksada tuhaf sanki.
Gerçi bizde, biz daha buluşmadan.
Gör bak biz evleneceğiz demişti..
Şu an demesine göre bu bi Hissiyat.
Allahtan onlara verilen bi His miş, evlenecekleri kişiyi hissederlermiş miş miş artık bilmiyorum gerisini11 Yorumla Bence bu biraz kadının neye tav olduğu ile ilgili. Erkek karşısındaki dişli biriyse başına bela olacaksa evlilik lafı etmez. Ama bazen de elde tutmak için söyler. Bazen de sadece sevdiğine söyler. Bazen de kadın da istemediği için konusu açılmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Mantık dolu bir kadın. Oğlak burcu musun
+1 yılBence hatayı kendinde ara. Kim bilir nasıl tuhaf davranışlarda bulundum da o erkeği elimden kaçırdım diye düşün. Bu arada bu devirde evlenmek bir erkeğin yapacağı en saçma hareket olur. Nafaka ve kadın beyanı esastır kaldırılmalı öncelikle!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler evlilikten korkuyorlar. Gerçekten sevip değer verdikleri kadınla evlilik hayali kurarlar ve sevdikleri kadına bile seninle evlenmek istiyorum derken korkup çekinirler. Sorumluluk almayı sevmiyorlar çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılYok be hiç öyle değil gerçekten değer verse bu kadar çabuk bitmezdi
Evlenme düşüncesiyle yürütür ilişkiyi o gözle bakar yani sana. Beğenmiyorsan evlilik düşünmüyorum diyen biriyle birlikte olabilirsin. O kişi de sana hangi gözle bakar bilemem.
00 YorumlaBen diyorum ama ne bileyimki benden gidicek. d
O yüzden yani ben fos çikmis olmuyorum. Sonuna kadar gitmeyen o , ben degilim
02 Yorumla
Soran+1 yılYok benimki sürekli ileriye dönük konuşmalar yapıyodu sonra beni çok çabuk unuttu , fos çıkti dediğim evlilik düşündüğü kişiyi nasil bu kadar kolay üzebiliyo
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorum derler ama asla seninle evlenmek istiyorum demezler çünkü evlilik düşüncesi çok farklı bir kategori
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum nasil oluyoda bu cümleleri bu kadar kolay kuruyolar
- +1 yıl
Bunu söylemek zorundalar çünkü seni başka türlü elinde tutma imkanları yok seni seviyorum der çok güzelsin der sen benim ilk göz ağrım der , sende benim çok farklısin der , derde der yani çünkü kadınlar duyduklarından çabuk etkilenir adam bunun bilincinde olduğu için 3 5 yalan atıp tutacak ki seni ikna etsin buna erkekler çoğu ( istisnalar hariç ) ne istedigini bilmiyor duygu eksikligi yaşıyor her gördüğüne yesilleniyor böyle
- +1 yıl
Oyuzden de bir erkeğin ağzından çıkanlara değil davranışlarına bak gerçekten seven adam kendini belli ediyor eneginden mücadelesinden yaptığı fedakarliktan , sana ayrdigi zamandan , ilgisinden anlarsın bunu zaten ben bir erkeğin sevdiğini mücadelesinden anlarım Agilli sözlerinden ya da hediyelerinden değil.
+1 yılEvet. Erkekler biraz yalancıdır, inanmayıp inanmış gibi ayak uydurmak lazım 😮💨
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adam olan ciddi ilişki kurar ciddi ilişki yaşadığı kadına söyler bunu.
Eğlencelik takılanlar önüne gelene söyler kullanır atar10 Yorumla
+1 yılGenelde tam tersi olur ama sana demek ki ciddiyetsiz korkaklar denk gelmiş. Hep laftadır zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de her konuştuğum erkek bunu diyodu bende merak ediyorum her kıza diyolar mı diye. Ben bu cümleyi duyunca bi geriliyorum ertesi gün nikah masasına oturucakmış gibi hissediyorum 😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta demem çok nadir ben kolay kolay seni seviyorum cümlesi de kurmam kim kimi 2 günde seviyor yalan hoşlanır o ayrı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alakası yok. Evlenilecek kız diye bir tabir de yok. Kafanın uyuştuğu gönlünü kaptırdığın aday ideal eş adayıdır.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 775 cevap paylaştı. Hic kimseye demedim demicemde böyle iyiyim kafama göre takiliyorum. evlenmedende oluyo her şey hemde çok güzel oluyo
00 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir. Her erkek öyle yalan yere evlenmek istiyorum demez. Bazıları gerçekten evlenmek istiyor
10 Yorumla24-25 yaş altı erkekler bunu söyleyebilir. Çünkü o yaşlarda neredeyse hepimiz aptal oluyoruz gözümüz açılmamış oluyor 😂
00 Yorumla
+1 yılErkekler der her Kıza/Kadına
Ama Adamlar demez.. Hayatlarında 1 veya 2 kere diyebilirler, 2 ciyide 1 cide yanıldıkları için.
00 YorumlaKişiye göre değişir karşımdaki kıza güvenirsem evlilik düşünebilirim ama gününü gün eden para yiyen gezme meraklısı birisi ise ondan kaçarım
00 Yorumla
+1 yılHer kıza öyle bir şey söylenir mi. Demek ki senin bir özelliğin var ki diyorlar. Ben hayatta demedim demem de kimseye.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana öyle söyleyen bir erkek denk gelmedi çok erkek denk geldi ama öylesi hiç denk gelmedi. Sanırım bu doğru kişileri seçtiğim içindi.
00 Yorumla Klasik evlilik vaadi taktiği, biraz türk filmi izleyen herkes bilir. nEvimin kadını çocuklarımın anası olmanı istiyorum nerimannn
10 YorumlaEvlenmeye niyeti olmayan demesin bir zahmet, adilik yapmanın manası yok.
10 YorumlaAmacı sadece seks olan karaktersizler yapar bunu maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben eglence icin iliskye baslamam. ilk sevgilim tek sevgilim olsun evleneyim dedim ama olmadi. o gun bugundur sapım. evlilik istemiyorum kimseyle.
14 Yorumla
Soran+1 yılBende eğlence için başlamadım zaten hatimda şimdiye kadar 2 kişi oldu birini çok sevmiştim zaten 2. side daha ilk haftadan evlilik lafi etmeye felan başladı
Cevap sahibi+1 yılyurt disinda boyle desen millet kacar gider bizimkiler bir degisik :)
Soran+1 yılTamam bundan sonra öyle yapcam ilk haftalarda evlilik lafi duyunca bende kaçıcam
- +1 yıl
ne güzel ciddi düşünüyorsun :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk tanismamizda ben seninle evlenecem sen benim kaderimsin demişti 🥰ve şu an nişanlıyız maşallah bize
20 Yorumla
+1 yılYorumları okumaya geldim. hemcinslerim ne kadar şeref. siz okuyalım bakalım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılBence demiyorlardır ya veya diyorsa da güven vermek kazanmak için bir bahane olabilir mi?
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istemediğim birinin zaten hayatımda yeri yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye'de böylesine fazla egoist saf kız varken, erkekler de bu fırsatı değerlendirip kandırırlar tabi. Türk kızları kendilerine övgü yağdıranları, ilgili davrananları seviyor sanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılAklı başında olan bir erkek demez. Çok ölçer tartar dediyse de yapar.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle diyorlar ama içtenlikle değil ağızdan
00 Yorumlademez. genelde ortam kızlarıyla gezer sessiz sakin kızlarla evlenirler.
00 Yorumla
+1 yılYa iste sadece ona ver baska kimseye verme diye soyluyolar :d
00 Yorumla
+1 yılYani belki olabilir evet deyip kızı kandırıyor sonra yoluna bakıyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılHer önüme gelenle birliktelik kurmam. Kurduğumla da evlilik yolunda ilerlemek isterim.
00 Yorumla
+1 yılHayatıma aldığım kişi sayısı sınırlı herkese gül bahçemi açamam
00 Yorumla
+1 yılBilmem demiyordur sanırım. Bana diyen bir kaç kişi oldu sadece.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben eğlenmek, kullanmak istediğimi açıkça söylüyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle ümit verecek kadar aşağılık olamazlar yaa 🤔
00 Yorumla Demezler, evlenmek istemeyen baştan söyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde bi taktik olarak kullanabiliyorlar.
Yalan onlara günah değil gibi eşek osurdukça yalan söylüyorlar. Sonra 1 ay oruç tutayım affet Allah'ım.00 Yorumla
+1 yıl3 -6 ay sonra söylüyorsa doğrudur söylemeden öncede arkadaşlarıyla ailesiyle tanıştırır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu zamana kadar hayatımı paylaştığım kimseye böyle bir söylemde bulunmadım.. Çünkü böyle bir beklentim oluşmadı..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende çocuksun heralde her söylenilene inanıyosun😆
05 Yorumla
Soran+1 yılİnanmadım zaten sadece nasıl bu kadar kolay söylüyolar onu anlamıyorum , ailesi beni biliyodu zaten işler ciddileşsin istiyolardı beni evlerine davet ediyolardı , biz zaten ciddiydik ama sonra çok çabuk ayrıldık , evlilik düşündüğün birisini unutmak bu kadar kolay mı yani ,
Soran+1 yılSorum aslında buydu ama herkes çok farklı yerlere çekti
Cevap sahibi+1 yılSeni boykot etmiş olabilir mi? erkeğin hayatına başka bir kız girdiyse ve sende anlayamadıysan o zaman işlerin rengi değişmiş olabilir belki o kız başta seninle sevgili olmasına razı geliyordu sonradan razı gelmez olmuş olabilir bide böyle düşün
Soran+1 yılBaşkası var zaten muhtemelen benle birlikteyken olmadiysa bile ayrilır ayrılmaz olmuşdur
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen olmamıştır😆 kendimizi kandırmaya gerek yokk bu devirde 2nci cep telefondan ne işler yürütülüyo :))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazisi vardir hergun. eline bile bunu soyluyordur zaten. Evlenecek adam zirt pirt evlenmek istiyorum demez anasini babasini alir gelir adam gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de hayatıma 3 erkek girdi, üçüde evlilik muhabbeti açıyordu, ileriye yönelik konuşmalar falan. Gerçi şu an konuştuğum kişi de diyor, bazen elinde tutmak için dediklerini düşünoyrum.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kadarda düşmedik knk kimsenin duyguları ile oynamam ben neyse o bi kız var Çok güzel aşık oldum ona söyledim mesela 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlilik istiyorum fakat evlilik düşünen bı kız yok
110 Yorumla- +1 yıl
bende senin gibi istiyorum ama karşıma henüz biri çıkmadı. tanımak isterdim seni ama sende istersen tabi
Cevap sahibi+1 yılİsterim tabiki
Cevap sahibi+1 yılMesaj attm size
Soran+1 yılEver bu sorunun altında buluşup evlenirseniz çok gülerim 😂😂
Sevgili felan olursanız banada haber edin
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın ki burada evlenenleri gördüm
Soran+1 yılNe güzel gelişmelerden benide haberdar edin 😄😄
Cevap sahibi+1 yılBalayına cagrrz senide 😂
Soran+1 yılYok ya düğün davetiyesi yollasanız yeter
Soran+1 yılHeeeeeey
Soran+1 yılNoldu sizin işler
- Kişilik & Karakter konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılHedefe giden yolda her şey mübahtır mantığı. pc erkek taktigi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece. bir kisiye. soyledim o da bana Karsi bisi hissetmedigini soyledi
00 YorumlaÇoğu erkek der ben cddi düşünüyorum evlenelim ben seni asla bırakmam falan ama taki istediklerini alana kadar aldıktan sonra ayrılmak için boş boş sebepler atar ortaya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa kandırıp senden almaya çalışıyor ya da gerçekten evlilik istiyor her erkek evlilik düşünmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerim ama yarı yolda bırakırım, kızların daha çok hoşuna gidiyor öyle
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yok aksine evlilik düşünmüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben kimseye söylemedim hatta seni zikmek istiyorum dediğimde bile dediğimin arkasında durdum.
00 Yorumla
+1 yılYalancı ya hepsi.. Öyle diyorlar ki kızlar çok daha fazla taviz vermeye açık olsun diye. Ee zaten taviz de tavizi doğurur. Sonuca ulaşıldı, ve hayatımız dan pırr gidiyorlar.
00 Yorumlaseninle yatmak istiyorum cümlesi yeterince hoş karşılanmadığı durumlarda mecburen
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler hayatlarına giren her kıza seninle evlenmek istiyorum diyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne