Cidden kimseyi sevemiyorum. Bana sevgi göstereni de sevemiyorum. Kendimi, Annemi, babamı, kardeşlerimi, kocamin ailesini, iş arkadaşlarımı, öğrencilerimi, psikologu herkesi ama herkesi hiç ama hiç sevemiyorum. Nefret etmiyorum ama içimde de hic sevgi yok. Kocamı çok seviyorum ama ondan da ara sıra çok soğuyorum. Ben neden böyleyim ya. Neden kimseyi sevemiyorum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence seversiniz zamanla
:( belkide insan değişiyor her yıl
Dünyayla aranda insansiz bir bölge var canım
Aynen öyle. Hiç insan sevmiyorum. Bazen böyle olmaktan nefret ediyorum. Eskiden böyle değildim.
Benim gibisin canım sen ben gibilerin evlenmemesi gerekiyor
Evlendim ama sevilmeyi çok istemistim.
Evlenmeden sevilmedin mi ben evlenmeden de yeterince sevildim hatta bu kadarina belki de gerek yoktu
Yani ailem sevdi de bana yetmiyor karadelik gibiyim. Hep daha fazla sevgi istiyorum asla yetmiyor.
Seninle hem temizlik hem bu konuda uyustuk merak ettirici bir insansin
:D Hoşuma gitti
Evet biraz tanımak lazım bence seni ya buna değer birisin gibi hissettim 😃
Değmez :D çok üşendim
İlk kez dünyadaki bir şey uğruna bu kadar değer olur 😃 ayrıca temizlik soruna yaptığım son yorumu gördün değil mi😃
Gördüm gördüm ama evliyim işte :) eşimi seviyorum. O yüzden yorumların yeterli sağol. :)
Sanki mesajdan sevgili olacaz ya da seni boşandıracam manyak 😂
Ya evet ama empati kuruyorum ben Kocamın başka kadınla dertlesmesine çok alınırdim çok üzülürdüm...
Fazla empati insanın kendine zarar
Terapistim de öyle diyordu :D beni terk etmeden önce... Sonra aniden çok yoğun bir programı olduğu için beni unutmaya, ertelemeye başladı. O terk etmeden ben bıraktım onu. Bu davranışimin kaygılı bağlanma ile ilgili olduğunu da biliyorum ama ayırt edemiyorum haklı miydim haksız mi
Terapistin gerçek terapist miydi ve sevgilin vs mi olmuştu da terk etti diyorsun
Gerçek terapisti hatta bir üniversitede öğretim görevlisi oldu. Sevgilim olmamıştı ama terapiyi bitirme etiğine uymadı, uymaya değer bulmadı sanırım. Olması gereken son seansta terapinin bitmek üzere olduğunu söylemek ve 1,2 seans sonrası bitirmek. Ama benim terapistim tam da insanların beni aniden terk ettiğini söylediğim seanstan sonra böyle davranmaya başladı. O yüzden terk edilmiş hissediyorum.
İlişkin mi olmuştu terapistinle
Ya lütfen ama rica ediyorum hadi takip et konuşalım
Terapistim kadin ben heterosexuell im. :)
Biz süper anlasiriz gel
:)
😉
Bende insan sevmiyorum ama kendimi çok severim. Bu yüzden kimseye aşık da olamıyorum sanırım
Umarım bu hiç değişmez
Yok değişmez yıllardır böyleyim
Bende öyleyim kimseyi gerçekten seviyormuş gibi hissetmiyorum bu insanların hislerine güvenmemekle alakalı olabilir
Güven zaten hiç yok. Kimseye güvenmiyorum. Hep sinir var. O sinir asılmaya yaklaşsın anında muhatabı kesip yok oluyorum. Bir süre sonra ortaya çıkıyorum. Sonra tekrar
O zaman kendini sakinleştirmek için hobiler bulabilirsin ya da evcil hayvan sahiplenmek sana iyi gelicektir komik gelebilir ama benim küçük bir oyuncak tavşanım var inan çok iyi geliyor
:). Bende benzer şeyler yapıyorum
Bunlar senin kişisel özelliklerin gayet normal sevmek zorunda değilsin.
Gozun cok yukseklerde sanirim o yuzden duygusalliga yer yok
Yoo aslında çok sıradan bir hayat yaşıyorum ve en uç isteğim yurt dışına çıkmak. Hayattan da pek umudum yok djdj
:) iste kafandaki hayat ile yasadigin ayri olunca kaynaklanir bu durumlar
Bu olabilir ama. Ben çok başka bir hayat arzu ederdim.
Baya luks seviyorsun sanirim
Lüks isteğim yok. Ben daha çok özgürlük istiyorum... Açık olmak, dans etmek vb. İsterdim.
Icinde guzel bi cocuk var, ama yasakkanmis
Orası öyle zaten. Hayatımı 3 kelime ile ozetlesem Baski ilk kelime olurdu
Degistir cevreni ve yenile
Zor zor zor :( kocamı seviyorum sadece onu değiştiremem. Çevrem ona bağlı dkdk
Hayrlisi olsun bakalim
Bir tercih icin diger istekkerden vazgecmek daha mutlu ediyorsa boyle devam
Benim gibi insan sevmiyorsun galiba.
Psikologa mi gidiyon sen
Evet ama yeni bıraktım 1 hafta olacak
O ya psikologu soylemedi mi sana niye böyle oldugunu
Yani genelde sevilme arzumdan çok bahsettim ama kimseyi sevmeme durumu çok yeni 2,3 aylık
Mk. odugum psikologu yazmistim sansurlemis bitakim kisilik bozukluklarina egilimin olabilir tabi tanı koymak icin bicok kriter vardir
Ben, bende bipolar ya da borderline olduğundan şüphelendiğimi ifade ettim ama psikolog tanı koyamıyor, psikiyatri de test yapicam dedi ertesi hafta gittim (bence testleri hazırlamayı unuttu djd) gerek yok teste sizde bir şey yok dedi geçti. :( duygularım çok hızlı değişiyor ve uçlarda oluyor. Bazen 5 ay depresyonumsu mutsuz 1, 2 ay mutlu enerjik geçiyor. :(
Sende çoklu karışık bozukluğu var o zaman :D
Djdjjd bende yok yok gibi de çözüm istiyorum ben :')
Cozum harekete gecmek
psikolojik destek alabilirsiniz
1,5 sene terapi aldım. Son seanslar da Terapistim benden kaçtı, erteledi, unuttu. Bende geçen hafta bıraktım... Dkdk
Tehlikeli madde
Bom
Tek ruh hastası ben değilmişim naber knk bu hafta kime kafayı yedirtiyoruz
Ben genelde kafayı yiyorum. Yedirtmeyi beceremedigim için hayiflaniyorum. Sen benim için 1 kişi fazla kafayı yedirt bu hafta :D
Günah puanı kasayım biraz
Bende sevemiyom