Bende öyle düşünüyordum bir aralar ama farkettim ki kimse benim düşündüğüm kadar kimseyi düşünmüyormuş ben çok takıyormuşum ve takmamaya başladım bilerek veya bilmeyerek ben her zaman haklıyım çünkü dürüstüm saklanmıyorum.
Ben kırıcı değilim ama bazen birilerini bi anda çok kırıyorum sonra özürde dilemiyorum çünkü dileyince kırılmadım tarzı şeyler duyuyorum ama kıruldukları çok bariz yani bilmiyorum. açık sözlüyüm biraz
Heh işte ben diyorum ya kimse dürüst değil ben dürüstüm kırdın mı he lan kırdım sanane üzdünmü he lan üzdüm saaaanaaaannneeeeee bu seni ne kadar alakadar ediyor dürüstüm lan ben yanlış yaparken bile doğruyumdur siz sadece korkak bir grup kendini iyi sanan ve öylede gösteren iyi gizleyen korkak sü**pe aşa***lık lanetolası insanlarsınız...
yok bende senin gibiyim yani : ) dürüst olmayan insanlardan nefret ediyorum gidip özür dahi dilemiyorum kırıldığını söylemeyecek kadar dürüst olmadığı için...
dünyayı gezmek isteyip, sadece 1 yere gidip aylarca borç ödemek koyuyor bro :D ha bir de millet özellikle de tek cinsellik düşünüp ilişki yaşayanlar mutluyken aşık olup aşkı yaşayamamak koyuyor. Demek ki gamsız ve duygusuz olacaksın çünkü onlar mutlu, biz değil
ihanet üzer insanı tabii ama karşındaki kişiye daha hiç şans vermeden onun da ihanet edeceğini düşünmek bence daha üzücü, ki siz kızlar hep böyle düşünüyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatın kendisi
Eski sevgilimin kalbini kırdım biraz ona üzülürüm arada
Hmmm kötü olmuş : )
Beni en çok üzen şey farketmeden birilerini çok fazla kırmak.
Bende öyle düşünüyordum bir aralar ama farkettim ki kimse benim düşündüğüm kadar kimseyi düşünmüyormuş ben çok takıyormuşum ve takmamaya başladım bilerek veya bilmeyerek ben her zaman haklıyım çünkü dürüstüm saklanmıyorum.
Ben kırıcı değilim ama bazen birilerini bi anda çok kırıyorum sonra özürde dilemiyorum çünkü dileyince kırılmadım tarzı şeyler duyuyorum ama kıruldukları çok bariz yani bilmiyorum. açık sözlüyüm biraz
Heh işte ben diyorum ya kimse dürüst değil ben dürüstüm kırdın mı he lan kırdım sanane üzdünmü he lan üzdüm saaaanaaaannneeeeee bu seni ne kadar alakadar ediyor dürüstüm lan ben yanlış yaparken bile doğruyumdur siz sadece korkak bir grup kendini iyi sanan ve öylede gösteren iyi gizleyen korkak sü**pe aşa***lık lanetolası insanlarsınız...
Ben demi bu gruba dahil oldum anlamadım
yok bende senin gibiyim yani : )
dürüst olmayan insanlardan nefret ediyorum gidip özür dahi dilemiyorum kırıldığını söylemeyecek kadar dürüst olmadığı için...
Hmm tamam. Gurur yapıyolar
Egolu varlıklar
Çok üzüldüm ama geçti... aldatilmayi beklemiyodum hele de dogum günümde. Daha neler yapti da artik anlatmaya gerek de yok
İçimde kalan ukteler
Ah beee bir gün yeşerir umarım...
Bence her şey zamanında güzel. Sonradan gerçekleşse bile aynı tadı verir mi bilemiyorum
Verir verir neden olmasın : )
Beni çok düşündüğüm şeyler üzüyor, düşünmeyi bıraksam sıkıntı kalmayacak.
Beni çok üzen şey sevilmemek ve ne yaparsam yapim kimsenin gözüne girememek
Farklı ortamlar görmen lazım : ) tek bir yere ya da bir yerlere bağlı kalma ortamın olmadığı için asıl yerini bulamamışsın...
Evet öyle aslında ama bulmak için fırsat bırakmıyorlar ki
İnsanların pişkin pişkin evli sevgilisi olduğu halde birbirleriyle flort etmesi aldatması doyumsuz aç olmaları hayvan bile eşine partnerine sadık
Manitasızlık
manitayı ne yapacaksın?
Sevelim sevilelim diye
Hayat
Hayat herkesi üzdü bee ablam...
Olabilir
Yapmak istediklerimi yapamamak
Buda adam koyuyor işte kral...
dünyayı gezmek isteyip, sadece 1 yere gidip aylarca borç ödemek koyuyor bro :D ha bir de millet özellikle de tek cinsellik düşünüp ilişki yaşayanlar mutluyken aşık olup aşkı yaşayamamak koyuyor. Demek ki gamsız ve duygusuz olacaksın çünkü onlar mutlu, biz değil
@MaviSever1108 Aynen öyle iyi çözümlemişsin gardaşım : )
İhanet
Ben ömrümde böyle * görmedim sözü senin için o zaman : )
Olur
ihanet üzer insanı tabii ama karşındaki kişiye daha hiç şans vermeden onun da ihanet edeceğini düşünmek bence daha üzücü, ki siz kızlar hep böyle düşünüyorsunuz
@MaviSever1108 Hayır öyle düşünmüyorlar la ben bunu hep erkeklerde gördüm aq😂
Ka**elik yani KS yok etmiş yazıyı...
hayır böyle düşünüyorlar bro, sanıyorlar ki başka birisi için hemen onu bırakacağız.
@MaviSever1108 Erkekler emin ol daha takıntılı knka bu ülkede...
Ailem.
Kendim
Çocukluğum