Hmm aşırı tutkulu bir ilişki yaşayacağım kesin. Tutkudan kastım ''Aşk'' kavramını tam yaşatırdım kendime. Tarafların birbirini anladığını ve destek çıktığı, güçlerine varlıklarıyla varlık kattıkları muazzam bir ilişki olurdu işte tutku budur. :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ayrılmak mı 😂 her gün kendimi hediyelere boğardım, her hafta başka bir ülkeye gezmeye giderdim, aşkı, tutkuyu, romantizmi, ilgiyi, macerayı, eğlenceyi doyasıya yaşardım. Dünyada gezmediğimiz ülke kalmazdı.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mükemmel soru sormuşsun kendimle de evli olamazdım sanırım:)
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKendimle bosanmam canım kendim 😂😂😂
224 Yorumla- +1 yıl
Hahah hiçmi şikayetçi olmazdın
- +1 yıl
Yok valla benim gibi kız olsun evlenirdim neden dersen iyi insanımdir kendimi ovmeyimde sende kecinden ayrilmiyosun 😂
- +1 yıl
Hahah keçi candır
Ayrlmam
- +1 yıl
Ego çok sende ama insanda biraz kusur olur ilaki ama boşanma zaten bosanma kötü bişey hahah
- +1 yıl
Ayrılma peki sen nasılsın kendin iyimisin sorumdaki gibi
- +1 yıl
Yok kız severim ama kendimi sen evlendin bosandinmi yoksa
- +1 yıl
Yok vallah ben kendimi boşardım
Yrmek yapamiyom ilk sebep bu olur ikiciside çok çenesi duşk birisiyim habire konuşyom - +1 yıl
Yok kız severim ama kendimi sen evlendin bosandinmi yoksa
Hahaha yok be ne alaka - +1 yıl
Neresi düşük kız çenenin hiç konuşmadık seninle yemeği öğren yoksa evde kalcan bak 😂
- +1 yıl
Öyle bir konustunki evlenip bosandin sandım 😂
- +1 yıl
Hee kalırsam ondan kalcam hahahah
- +1 yıl
Niye ogrenmedin yemek yapmayı bakım evin prensesimisin kız sen 😂
- +1 yıl
Öyle bir konustunki evlenip bosandin sandım 😂
Beni boşacak adam daha annasından doğmadı oayrım
- +1 yıl
Hahah ben bosayabilirdim seni 😂😂😂
- +1 yıl
Niye ogrenmedin yemek yapmayı bakım evin prensesimisin kız sen 😂
Anne vermiyor örnmemi daha var zman örenirsin uraşan olmayınca yemek pas yani öreniris önce aşk evlik sonra yemek oreniriz de ilk yemk ören mek gerek aman karştı neyse - +1 yıl
Hahah ben bosayabilirdim seni 😂😂😂
Benim ababamda topundan vuru seni ahahah - +1 yıl
Öğren kız senden yaptigin yemeklerin fotosunu isticen atcan bana hadi bakalim
- +1 yıl
Hahah tamam kız vurma topugumdan bosamiyom hahah
- +1 yıl
Soruya taklma okadarda ego yapma kusursuz innsan yoktur ilaki sende kendini boşarsın bikusurn vardır yengeye de sabır bu ego yal zor hahahah
- +1 yıl
Yenge yok şu an her insanda kusur olur kız biz işin maytabindayiz şu an sen bana yemekleri at bakım yaptın yemekleri
- +1 yıl
Hee yaprsam atarım yanmasa hata soru sorarım burada nasıl oldu diye liç iye iye bende seni liçlerim😂
- +1 yıl
Linç yersin kız normalde sen bana at linç yemeden önce 😂
- +1 yıl
Tskrler güzel kecim benim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendimle evli olsaydım ayrılmazdım.. çünkü kendime aşık olurdum hayat boyu ve çok iyi anlaşırdık aynı olduğumuz için
91 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBilmiyorum ki.. kimse kendini kötülemez.. boşanacak kadar kötü huyum yok sevilesi yanlarim daha çok
10 Yorumla Çok bencil, ev işi yapmıyor, kendine fazla vakit ayırıyor, sürekli kitap okuyor, yemek yapmıyor, bütün vaktini kendine ayırıyor, ona bir kraliçe gibi davranmamı bekliyor ama bana kral gibi davranmıyor, maaşının yarısını kitaplara, diğer yarısını da ihtiyaç sahiplerine veriyor, kedilere tapıyor, sürekli yiyor, sürekli ilgi istiyor, birden fazla çocuk yapmak istemiyor ama evlat edinmek istiyor, regl olduğunda asabileşiyor, çok ağlıyor, libidosu çok yüksek, aynı anda çok şey yapmak istiyor hepsine yetişemiyorum bir de bazen çocuk gibi davranıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
+ dışarı çıktığımızda hesabı ben ödeyeceğim diye tutturuyor arkadaşlarımın yanında sevgi gösterisi yapıp beni utandırıyor, ergenler gibi sürekli elimi tutmak istiyor, kendine cilt bakımı yaptığında bana da yapmak için ısrar ediyor, kendi abur cubur yiyip bana sağlıklı beslenmem için baskı yapıyor, her akşam birlikte yürüyüş yapmak veya bisiklet sürmek zorundayız, bana sarılmadan uyuyamıyor, etkileyici bir yazı okuduğunda ısrarla bana da okutuyor aynı filmi defalarca izlemek istiyor, telefonumu kurcalıyor, tek başıma dışarı çıktığımda hemen arayıp özledim diyor, mini etek giymeni istemiyorum dediğimde beni boşanmakla tehdit ediyor, ağzı çok iyi laf yapıyor, tartışırken ne diyeceğimi şaşırıyorum, biri kendisine asılınca hemen gelip bana ispiyonluyor, yolda laf atanlara küfür ediyor ama benim müdahale etmeme izin vermiyor. Sigarayı bırakmam için her şeyi yapıyor, tartıştığımızda geceleri uyumuyor, beni bütün arkadaşlarına övüp duruyor, bir kadının yardıma ihtiyacı olduğunda ona yardım etmem için ısrar ediyor, insanlarla daha çok iletişim kurmam ve gülümsemem konusunda ısrar ediyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer konuda benim gibi muhteşem birini bulmuşsam boşanma sebebi bulamazdım. Bir insan her konuda mı muhteşem olur. Evet bazen olabiliyor. Hem beden hem ruh hem zeka hem maddi hem manevi. Bundan neden boşanayım… ama karşımda benim değerimi bilmeyeni bulursam aldatırım işte kötü yönüm bu. Bu kadar muhteşemliğime karşılık verecek ahaahhaaa:)
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boşanmazdım benden daha enayisini bulamazdım.😂
56 Yorumla- +1 yıl
Ahshshshxhshhshshx hangi konuda
- +1 yıl
Sağ baştan say asker 😅
- +1 yıl
Sayıyormusun😅
Şiddetli geçimsizlik :)
Benimle anlaşabilmek zordur biraz.53 Yorumla- +1 yıl
Anlaşırız kafanı yorma sen döversin beni arada rahatlarsın çıtım çıkmaz 😄
- +1 yıl
Şakasına diyorum be hemen kırıcı olmayın zevkine konuşuyoruz şurda
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüm de kendimi boşayacak sebep bulamadım 😂😂 sevgi bitmesi lazım başka bahane yok.
33 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Aklıma geldi şimdi mızmızımdır nazlanırım ben. Onu yapamadım buna gücüm yetmedi ay yoruldum vay incindim ay elimi kestim derken adam bıkabilir. Böyle biri olduğum için kocam her işe el atmak zorunda kalıyo hatta o kadar bunu benimsedi ki işten gelince beraber yaparız sen dokunma diyo çoğu şeye. Tabi benim kocam nazımı çeken ve bu konulardan yüksünmeyen biri. Her erkek buna katlanamayabilir.
- +1 yıl
😃😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılKatlanılacak çok güzel huylarım var sadece çocukluğumdan kalan ruhumda yaralar var seneler geçti 2. Üniversiteyi okuyorum hala daha o üzüntüler peşimi bırakmıyor bazen cinnet geçiriyorum bu yüzden benimle yaşamak zordur bu beni daha çok üzüyo ömür boyu bitki gibi yaşamak zorunda kalmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaskın ve dominant karakterim olabilir belki, kadınlar nasıl bakıyorlar olaya bilmiyorum ama ben pek katlanamazdim.
14 Yorumla- +1 yıl
Dürus cevap güzel
- +1 yıl
Lider ruhlu biri kendi gibi biriyle asla yapamaz.
EyvAllah iyi akşamlar. - +1 yıl
Eyvallah abim sana da iyi akşamlar
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim.
Çok para harcıyorum diye
Dengesizim
Aşırı derecede duygusal oluyorum
Sinir bozucuyum
Hep haklı olmak isterim
Konuşmak hakki tanımıyorum
Benimle evlenen Allah sabır versin şimdiden 😅😅🤣🤣33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Özür...
Yorum yazan kıza 😀😃 diyecektim
+1 yılKarşımda ki insanın kendimle aynı olması hoş değil. Ben kendimi yeterince seviyorum. Ama başkasını, kendimden farklı olanı da anlamaya, tanımaya, sevmeye ihtiyacım var. Yani kendimle aynı biri olmasını isteyemem. Kendimi hayatıma farklılık katamadığım için boşardım. Hayatıma kendimle aynı olanı çekici bulamıyorum. Farklı olmalıyız bence. Ve birbirimizi farklı yanlarımızla tanımalı, anlamalı ve kabullenmeliyiz.
00 YorumlaHer zaman libidosu yüksek şehvetli tutkulu, yeni şeyleri denemeyi seven biriyim. Kendimden boşanma sebebim hayatıma başka birini alma fikrim ya da girişimim olurdu. Bir o kadar da duygusal ve sevdimi çok seven biri olmam kaynaklı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. İçimdeki kitapsız ile anlaşmazlıktan dolayı olurdu bu.
14 Yorumla- +1 yıl
İlaki anlaşırdın resi
Reis adam ilaki bi yolunu bulurdu😅 - +1 yıl
😂😂hereksin vardır boş ver
Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Kıskançlık olabilir. ( ama kıskaçnşlıktan kim boşanır ki)
12 Yorumla- +1 yıl
Vardır ilaki boşanan
+1 yılKendimle evlensem boşanma sebebim değil her yıl nikah tazeleme sebebim olurdu.
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah bu ne ego be hahha
- +1 yıl
Ego değil gerçekler
+1 yılÇok sinirli biriyim, her an patlayabilirim. Birde aşırı sevgiden dolayı olabilirdi, sevdiğim insanlara aşırı değer ve ilgi gösteriyorum, bu durumdan sıkılabilirdi.
10 Yorumla
+1 yılHahhahaha kendimle evlenme ihtimalim bile daha yüksek 😂 o yüzden boşanmazdım bir eig alırım ❤️🔥
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılİkimiz de birbirimize aşırı aşık olur aşırı bağlanırdık. Aşırı sevgi gösterisinden bunalıp birimiz yüzüğü atardı.
10 Yorumla
+1 yılUyku düzensizliğim hatta bu yüzden 42 yaşında ve hala bekarım hiç gece uyumak nedir bilmem mesela…
10 Yorumla
+1 yılOrijinal soru :)
Takıntılı olmak, pata küte laf etmek, gamsızlık, ve her durumda manipüle edşp haklı çıkma, olurdu
10 Yorumla
+1 yılBeni boşayacak insan anasından karnından doğmadı diyen biri olarak ben gibiyse mezarımız bile dip dibe olur :))
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma olmadıkça kendimi boşamam.. O da imkansız zaten.. Boşanacak bir sebep bulamadım..
10 Yorumla Boşanma sebebim olmazdı çünkü geçinebilen bir insanım zorlu bir insan değilim
20 Yorumla
+1 yılHer halde bu kadar güzel, seksi bir kadından boşanmak istemezdim, ama büyük ihtimalle aşırı toksiklik olurdu boşanma sebebim. Ama ben hep diyorum ki kendimi o kadar seviyorum ki keşke kendimle evlene bilsem
02 Yorumla- +1 yıl
@Jeuudjsueh kendi elinde bu zaten. Bende 4-5 yıl önce çirkin olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
@Jeuudjsueh normal yani güzel. Çirkin değilsin gerçekten
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla temizliğe önem verdiğim için iş yerinde sürekli tartışıyorum bu yüzden pasaklı insanlarla. Ama temiz olduğum kadar da dağınığım maalesef bu sebepten olabilir dicem de bu yüzden de kimse kimseden boşanmaz diye tahmin ediyorum 😀
00 Yorumla
+1 yılBencil ve umursamaz olabiliyorum bazen. Çekilecek dert değil bence. Birde üşengecim biraz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYiaa canım kendim hiç ayrılmam senden ben❤️❤️❤️❤️
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı. Hiç bosanmazdim, kedi gibi tatlı bir kızım, keşke kendim gibi bir kızla evli olsam 🥰🤗
11 Yorumla- +1 yıl
Kedi gibi 😀😃
+1 yılKendimle evli olsam bir kaşık suda boğardım 😁 sinir küpüyüm ben
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılHuylarımızın birbirimize çok benziyor oluşu olurdu :D
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle tatlış bir adamı bir daha nereden bulacağım boşanmam ki :)
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. İyimser oluşum olurdu Başıma ne geldiyse ondan geldi 😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılKendim gibi birini bulmuşsum bırak boşanmayı el üstüne taşırdım
10 Yorumla Yatak performansı yüzünden boşanılır mi bilmiyorum ama ondan olabilirdi
10 Yorumla
+1 yılSoru burada dursun, bi düşüneyim gelip sizi aydinlatacagim.
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi birini bulmuş da opup basina koysun bi zahmet 😁😁😁
110 Yorumla- +1 yıl
Nee gayet anlayisli biriyimmm
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Evliyim
- +1 yıl
Nasil üzuldummmm
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendimle evli olmam kâfi ki boşanmam için :D Zor bir insanım ben.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDört dörtlük insanım, enayilikte var boşanmazdım galiba...
10 Yorumla Güzel soru, vallahi ne olurdu galiba aşırı ilgi ve sevgiden bıkkınlık olurdu.🦋
10 Yorumla
+1 yılTemizlik takıntım 🤦🏻♀️ çekilecek dert değilim
11 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey olacağını düşünüyorum ama belki inatlığım yüzünden olabilirdi
10 Yorumla
+1 yılYeto hep aynı sıkıcı sorular
Virkefliğim olurdu heralde16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl dkdmdkkd
- +1 yıl
E zaten mantıken düşünmüyoruz burada eglencesine
- +1 yıl
Öyle
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kendimle evli olsaydım kendime sadık birisi olurdum
10 Yorumla
+1 yılEn başta kendimle evlenmeyi kabul etmezdim. Evlenilecek adam değilim hatta eğlenilecek adam bile değilim. Zor adamım. Ben kendi kendimi ya reddeder ya terkeder ya da aldatırdım.
00 YorumlaBoşanma sebebim olmazdı boşanmamak elimden gelenin fazlasını yapardım
10 YorumlaEvlilige uygun bir karektere sahip oldugumu dusunmuyorum bu yuzden o sorumlulugu alamadigimi dusunup kendimi bosardim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimle evli olsam boşanma sebebim kusursuzluktan olurdu. 😎
224 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😊oyle yani
Cevap sahibi+1 yılOkadar emin olmasam yazmam👌
Cevap sahibi+1 yılSen bana fazla küçüksun faydalanmak için ne yazzikki🙃
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ama o konuda da yardımcı olamam rehber olacak kendine başkalarını bulmani tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılHe he ondan
Cevap sahibi+1 yılBi mecburiyetim zorunlugum mu var
Cevap sahibi+1 yılEvlilik konusu olan bisey yani seninle ya da yardımcı olmakla ilgili değil sen fazla takılma istersen böyle şeylere belliki ergensin yaşıtlarına alakadar ol
Cevap sahibi+1 yılBeni elestirip kusurlu kusursuz olmamı anlaman için berili bi yaşta ve zekada olman gerekiyor senin dediğin şey yardımcı olmanı istedigin şey konun çok dışında önce onu bi idrak et
Cevap sahibi+1 yılAy allah'ım yorumunun altına ihtiyaç duyup yazıp bana kudurdunmu diyemezsin bi kendine gel konuşmaların bile zekani belli ediyor zaten bi kendine gel istersen
Cevap sahibi+1 yılBide emin ol bazı insanlar bi insanı bi iki konuşmadan nasıl olduklarını tahmin yürüyebilir öngörüleri olabilir yani anliyacagini düşünmüyorum bunu ama gene de solim
Cevap sahibi+1 yılErgen bozuntusu seni sen öyle herkesi aynı kalıba sokamazsin sen git ergen kızlara bunu dille getir belki senin soylediklerini takarlar çocuk çocuk konusuyorsun
Cevap sahibi+1 yılSenin zekan başka kaliblara çalışıyor sen onu idrak et sonro konuş atlayan sensin yazıma tabikide görüşümü yazıcam sen benim yorumumdan çekil git bazı şeyler kafana dank etmiyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılErgene haddini bildirmek te benim işim zoruna gidiyorsa sen git
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir sebep bulamadım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok düşündüm ama bulamadım
buna narsistlik diyenler olabilir ama inanın boyle değil
overthink denilen turde bisi var
asiri empati yapıyorum bazen
ondan dolayı keske bana asiri benzer bir insan gelse diyorum00 Yorumla
+1 yılBiraz agresif ve alıngan olmam, bazen anlaşılmaz olmam ha arada sırada biraz da inadım tutuyor 🙄 neyse ben sustum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla boşanmam kendimi hatalarımla birlikte çok seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİktidarsızlık, kuşumun 🐦 ötmemesi ve tipsizliğim 🙄🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMükemmel cinsel hayat sayesinde muhteşör bir ilişki olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla iyi davranırdım, sevgimi her zamman gösterirdim oda boşanır giderdi
10 Yorumla
+1 yılSürekli ilgiye sevgiye açım açım derdim. Ondan kendimle de boşanırdim.
10 YorumlaLanet olsun niye bu kadar iyi anlaşıyoruz diye 😂
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep aynı şeyler yaşardım. Sıkıcı olurdu. Bence ilişkilerde karakterlerde belirli benzerlikler hoş ama farklı olmak iki tarafı da birbirine çeker - kutbu cekimi de diyebiliriz :) , böyle olsa herkrs narsist olur ruh hastası olur sabah akşam aynaya bakar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir insanım kendimden sıkılır boşardım kendimi
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz sadakatsiz ve umursamaz olduğum için boşanırdım
00 YorumlaBen Kendimle Evli Olsaydım Boşanma Sebebim Çok Kıskanç Olmam Olurdu 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam