Kişilik & Karakter Bir insana ne kadar sürede alışırsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim 1 hafta konuşmam yetiyor, ilgiye her zaman ihtiyaç duyuyorum her an.. ✨ Bir insana ne kadar sürede alışırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. 2 3 saate alışırım belki daha kısa bile olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartma ahshhshs Yorumla ouzinyo +1 yıl Yiooo gerçek 😒 sdsdsd Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Zaman gösterir bunu. genelde kolay güvenmem kimseye.. samimi olmam da uzun sürer 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bu karşımdaki kişiye bağlı. ama kendine bağlamasını becerirse, lendini sevdirirse vazgeçimezim olur. Her ne kadar inandırıcı gelmese de belki de hayatının büyük ikramiyesini bonusunu yakalamış olur. Yatar kalkar allah'a dua eder 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben insanlara çok çabuk alışırım. Şu kadar sürede diyerek bir süre dilimi veremem ama kısa bir sürede diyebilirim. 2 0 Yorumla
yaren9703 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ben cabuk alisamiyorum insanlara. Arkadaslarimla falan da baya bi gorusmemiz gerekir yakin olabilmemiz icin 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sıcakkanlıyım eğer uyum sağlarsak 2-3 günde 2-3 yıl tanışmış gibi hissettiririm. 1 0 Yorumla
scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Mizacına bağlı. Bazı insanlar sanki yıllarca tanıyormusum hissi bırakır. 1 0 Yorumla
Leyasu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl alışmam niye alışıyım sohbet eder geçerim fazla içli dışlı olmam. 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendisini çözüldüğümü düşündüğüm an ki o da uzun sürmez zaten 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kişiye bagli bir saattede bir haftada belli olmaz kafa dengiyse 0 0 Yorumla
UfukAlabay Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Benim içinde değer verdimse eğer 1 hafta yeterli ☺️ 0 0 Yorumla
Zeynoozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kimi insan olur 1 saat kimi insan olur aylar hatta yıllar sürer 0 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Eğer samimi be içtense hemen alışırım. Oda ilk bakışta ve görüşte belli olur. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Selamun aleyküm yazması yeterli asdjdk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen bensin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sezgilerim beni hiç yanıltmadı bugüne kadar. Kısa sürede ya samimi olurum ya uzaklaşırım 0 0 Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kısa sürede baglanabiliyorum bu kötü benim için 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bir yıl sanırım 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl İnsanından insanına değişir, aurasına bağlı. 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hal ve hareketlerine bagli 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alışmam. Sonra kendini vazgeçilmez sanıyor 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Kişisine göre, bazısına hemen bazısına asla 0 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Değişşyor bazısına ayşarca alışamıyosın 0 0 Yorumla
Richardsyfer Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sana alışmam bır saniye oldu bak zbbdb 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahahshshs Yorumla Richardsyfer +1 yıl 😜😜 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Biraz uzun sürer ya 1 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı. Kısa sürede değil 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Asgari 3 yıl 0 1 Yorumla HisBoşlukları +1 yıl İnsana bağlı Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı. Çok sürede 0 0 Yorumla
insan_68 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 1 saat 0 1 Yorumla insan_68 +1 yıl Bazen daha az Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. 45 gün sonra 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Samimiyetine bağlı 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. bir kaç ay 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duruma göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
2 3 saate alışırım belki daha kısa bile olabilir
Abartma ahshhshs
Yiooo gerçek 😒 sdsdsd
Zaman gösterir bunu. genelde kolay güvenmem kimseye.. samimi olmam da uzun sürer
Bu karşımdaki kişiye bağlı. ama kendine bağlamasını becerirse, lendini sevdirirse vazgeçimezim olur. Her ne kadar inandırıcı gelmese de belki de hayatının büyük ikramiyesini bonusunu yakalamış olur. Yatar kalkar allah'a dua eder
Ben insanlara çok çabuk alışırım. Şu kadar sürede diyerek bir süre dilimi veremem ama kısa bir sürede diyebilirim.
Ben cabuk alisamiyorum insanlara. Arkadaslarimla falan da baya bi gorusmemiz gerekir yakin olabilmemiz icin
Sıcakkanlıyım eğer uyum sağlarsak 2-3 günde 2-3 yıl tanışmış gibi hissettiririm.
Mizacına bağlı. Bazı insanlar sanki yıllarca tanıyormusum hissi bırakır.
alışmam niye alışıyım sohbet eder geçerim fazla içli dışlı olmam.
Kendisini çözüldüğümü düşündüğüm an ki o da uzun sürmez zaten
Kişiye bagli bir saattede bir haftada belli olmaz kafa dengiyse
Benim içinde değer verdimse eğer 1 hafta yeterli ☺️
Kimi insan olur 1 saat kimi insan olur aylar hatta yıllar sürer
Eğer samimi be içtense hemen alışırım. Oda ilk bakışta ve görüşte belli olur.
Selamun aleyküm yazması yeterli asdjdk
Sen bensin
Verdiği enerjiye bağlı
Sezgilerim beni hiç yanıltmadı bugüne kadar. Kısa sürede ya samimi olurum ya uzaklaşırım
Kısa sürede baglanabiliyorum bu kötü benim için
Bir yıl sanırım
İnsanından insanına değişir, aurasına bağlı.
Hal ve hareketlerine bagli
Alışmam. Sonra kendini vazgeçilmez sanıyor
1 ay
Kişisine göre, bazısına hemen bazısına asla
Bi saat neden diye sorma ben malımdkd
Değişşyor bazısına ayşarca alışamıyosın
Sana alışmam bır saniye oldu bak zbbdb
Hahahshshs
😜😜
Biraz uzun sürer ya
Kısa sürede değil
Kişiden kişiye göre değişir