Kişilik & Karakter Güzel şeyler niye hep çabuk biter? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor siz de böyle çabuk bittiğini mi düşünüyorsunuz? Icimdeki turkuler susmuyor..💃Etek sarı sen etekten sarıııısaaan sarısaaann Güzel şeyler niye hep çabuk biter? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Güzel şeyler hiç yaşanmaz ki.. bitsin. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Güzel şeyler maalesef hep geç bulunur ama çok çabuk kaybolur. Bu doğanın bir dengesi diyebilirim. 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tadı daha çok damagimizda kalsın ve aşk mayası ile yoğuralim diye. 😂😂 1 2 Yorumla Wineandorange +1 yıl Sana yakışan en güzel cevap ikiz🙈👏👏😂😂 Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl 😂😂 Ne demek efenim ne demekkk Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çünkü insan zamanın nasıl geçtiğini anlamaz... 1 4 Yorumla Wineandorange +1 yıl Çok üzülüyorum ay neys bide burdan rekor kırmayalım 🙈 Yorumla blackman3419 +1 yıl Ben en son 210 da felan bırakmıştım bilmiyorum sınır var mı : )) Yorumla Wineandorange +1 yıl Aaaa sen alışkınım diyorsun yani dayanıklıyim seni cebimden çıkarıp atarım diyorsun yani🫣yaz o zaman rekor kıralım istersen😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl Yok ya bu işler benden geçti, sahneyi gençlere devrettim ben : )) Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. ölüm nasil ansizin'sa güzel seylerde ansizin biter. Gönüllerimiz gözlerini kapatir. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzel olduğu için zaman çabuk geçiyormuş gibi gelir usjsjsjskks 1 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. İnsanoğlu parayı bir de hayatı çabuk harcamayı sever ondan. 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl çabuk bitmez sen obursun hapur hapur yiyorsun çabuk bitiyor yavaş yavaş yavaş uzun sürer 1 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. Hayat bu 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzel olduğu için 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel şeyler hiç yaşanmaz ki.. bitsin.
Güzel şeyler maalesef hep geç bulunur ama çok çabuk kaybolur. Bu doğanın bir dengesi diyebilirim.
Tadı daha çok damagimizda kalsın ve aşk mayası ile yoğuralim diye. 😂😂
Sana yakışan en güzel cevap ikiz🙈👏👏😂😂
😂😂 Ne demek efenim ne demekkk
Çünkü insan zamanın nasıl geçtiğini anlamaz...
Çok üzülüyorum ay neys bide burdan rekor kırmayalım 🙈
Ben en son 210 da felan bırakmıştım bilmiyorum sınır var mı : ))
Aaaa sen alışkınım diyorsun yani dayanıklıyim seni cebimden çıkarıp atarım diyorsun yani🫣yaz o zaman rekor kıralım istersen😂
Yok ya bu işler benden geçti, sahneyi gençlere devrettim ben : ))
ölüm nasil ansizin'sa güzel seylerde ansizin biter. Gönüllerimiz gözlerini kapatir.
Güzel olduğu için zaman çabuk geçiyormuş gibi gelir usjsjsjskks
İnsanoğlu parayı bir de hayatı çabuk harcamayı sever ondan.
çabuk bitmez sen obursun hapur hapur yiyorsun çabuk bitiyor yavaş yavaş yavaş uzun sürer
Hayat bu
Güzel olduğu için