Allah ile yakınlığını bir göstergesidir 0 sayısı nötr bir sayı olduğu gibi islerinde de notr noktada olduğunun göstergesi olarak biliniyor o yüzden demem o ki ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı melekler önünde engel bırakmıyor ancak sen çabalarsan bir çok işte imza atabilirsin ama cabalamazsan eksi yönlere gitmek muhtemel olur. 🌸
ne istersen yapabileceğin ve neye ihtiyacın olursa olsun elde edebileceğin yeryüzünde kendi cennetini aramaya çok fazla kapılmışsın diyor. Büyük parayı kanunsuzluktan ayıran uçurumdan bir adım uzaktasın. Kendine iyi bak, çünkü bu adımı atarak geri çekilme yollarını sonsuza dek keseceksin. Çok geç olmadıkça. Ve şans senden yaaanaaa melekler yanında biraz daha sabır
İstediğin şeyde bir engelin olmadığını bununla alakalı işlerde önünün açık olduğunun göstergesi olan o sayı 8 melekler senin istediğin seye karşı sonsuz pozitif ve hepsinin bir bir olacağını söylemeye çalışıyor yeter kii sabir ve gayret et. sonsuz aşk sonsuz sevgi sonsuz güzellik... Vs yeter ki iste yanii hepsine açıksın. Başarılar diliyorum 🥺🌸☺️❤️
7 ve 7 nin katı olan sayılar genelde meleğin senin yanında olduğunu seni destekledigini ve kaygı etmemen gerektiğini söylüyor geçmişte yanlış yaptığını düşündüğün konunun uzerinde pişmanlık yaşamaman gerektiğini ve hayatına devam etmeni gerektiğini söylüyor eğer bunu başarırsan ki başaracaksın melekler her konuda sana yardım edecek anlamına geliyor başarılar diliyorum. 🧡🥺
Hedeflerin peşinden git ve asla pes etme. Her şey sana bağlı Ancak bunun hayatında meydana gelen dönüşümsel bir değişim hakkında önemli bilgiler sağlayabilecek en etkili sayılardan biri olduğunu bilmelisin. Denem o ki eski alışkanlıklardan vazgeçersen ve biraz daha çeki düzen verirsen melekler her zaman seninle olacağının işareti demek oluyor. 400 ise gelecek hakkında endişelenme seninleyim endise edersen gerceklesme ihtimali düşer diyor 4 sayısının temeli olan 400 sayısı şans sayısı diyebilirim. 🧚♂️🌸
Kendini işin içinde bulmayı başardıysan ve kalbini ve ruhunu buna veriyorsan saygıya değer olduğunu söylüyo Bu yalnızca maddi açıdan değil aynı zamanda herhangi bir yaşam düzeyinde de refahın temeli Evrenin çabalarını fark etmesi ve takdir etmesi için becerilerini geliştirmeye devam et. O zaman hak ettiğin ödül seni geçmeyecek. Bir de risk almaktan korkma kaybetsen de hep 100 katını misliyle alacaksın başarılar dilerim. Fenerbahçeli kardeşim 🥺🤩
Meleklerin senin yanında olduğunun göstergesi olan o sayı sıkıntı yaşadığın bir konuda melekler senin yanında ve sana bu sayıyı mesaj olarak gönderiyorlar hadi gene iyisin. 🧚♂️✨🐥
94 bazı insani yardım faaliyetlerine katılman gerektiği anlamına da geliyor Sana gelecekte büyük bolluk ve çok sayıda başarı getirebilir Meleklerin yaptığın tüm güzel şeyler için seni ödüllendirecek. En önemlisi kendi yeteneklerine ve ayrıca koruyucu meleklerine inanman çok iyi olur meleklerinin seninle olduğu anlamına gelir bu yüzden endişelenmene gerek yok. Seni koruyor ve hedeflerine ulaşmana yardımcı olacak Başına kötü bir şey geldiyse veya hayatında kötü bir dönemden geçiyorsan bunların hepsinin yakında sona ereceğini bilmelisin. Bir kapı kapandığında diğeri açılır bu yüzden korkmana gerek kalmaz. Her şeyin bir nedeni var bu yüzden meleklerinin senin lehine çalıştığına inanmalısın Sonunda her şey senin için iyi olacak. Daha büyük ve daha iyi bir şey elde etmek için bazı şeylerden vazgeçmenn gerekebilir94 sayısı hayatın da daha görünmeye devam ederse meleklerin önün de görünebilecek yeni fırsatlara daha fazla dikkat etmen gerektiğini hatırlatıyor yeni fırsatların ve olumlu sonuçların bir sembolü 94 sayısı bu yüzden bunlara odaklanmalısın Olumlu tavrı korumalısın çünkü senin için daha iyi bir şeyin geleceğini biliyorsun. Koruyucu meleklerinin senin her şeyin en iyisini dilediğini ve hayatında izlemen gereken doğru yolu göstermeye çalıştıklarını unutma. Başarılar diliyorum kıramadım senii ☺️🌸
333 melekler Dileğinin duanın gerçek olduğuna dair gönderdiği mesajdır bende de hep 33 333 tarzında çıkıyor iyi biliyorum 15 sayısı ise yenilik yeni işler yeni ask yani hayatına dair olan yenlik demek demem o ki melek istediğin şeyin olduğunu ve yenilik yakın demek istiyor başarılar dilerim 🌸🥺🧡
4 sayısı, meleklerin sana “merak etme biz hallediyoruz sen rahat ol” demesidir. Dileğinin isteğinin gerçekleşmeyeceğine dair endişe duyduğun zamanlarda melekler 4 sayısını karşımıza çıkarmaya başlarlar ki endişe hissiyle onların önünü kesmiş olma dileğimizin önünü kendi ellerimizle kapatmış olmayalim demii Aslında sana verdikleri en önemli uyarılardan biridir 4 sayısı. Böyle bir uyarı olmasa, sen fark etmeden kimbilir ne çok isteğimizin önünü kapatacaktık endişe, korku, umutsuzluk, sabırsızlık gibi hisler gerçeklestirmez zorlaştırır o yüzden daima inan her sey çok iyi olacak. 👑🧡
İstediğin şeyde bir engelin olmadığını bununla alakalı işlerde önünün açık olduğunun göstergesi olan o sayı 8 melekler senin istediğin seye karşı sonsuz pozitif ve hepsinin bir bir olacağını söylemeye çalışıyor yeter kii sabir ve gayret et. sonsuz aşk sonsuz sevgi sonsuz güzellik... Vs yeter ki iste yanii hepsine açıksın. 🤎
Gerçestirmen gereken bir konuda istikrar etmen gerektiğinin göstergesi be bunun yanında sana verilecek olan desteğin göstergesi olan o sayı. Evren seni hayallerinde destekliyor vee şanslı dönemlere girdiğini gösteren o sayı 4 senin tabirinle 444 hadi gene iyisin 🧡👑
Meleklerin senin yanında olduğunun göstergesi olan o sayı sıkıntı yaşadığın bir konuda melekler senin yanında ve sana bu sayıyı mesaj olarak gönderiyorlar hadi gene iyisin. 🧚♂️✨🐥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
0 çıkıyor karşıma en çok
Allah ile yakınlığını bir göstergesidir 0 sayısı nötr bir sayı olduğu gibi islerinde de notr noktada olduğunun göstergesi olarak biliniyor o yüzden demem o ki ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı melekler önünde engel bırakmıyor ancak sen çabalarsan bir çok işte imza atabilirsin ama cabalamazsan eksi yönlere gitmek muhtemel olur. 🌸
Teşekkürler 🌸
Hayalimdeki kızı şimdi anlatırsam hayalimde ne gorecem ozaman 😁😁😁😊
Ay anlatttt
Balık etli titretir. Keşkül gibi dalgalanır. Severiz…
21:47 çıkıyor, sonu hayr olsun.
ne istersen yapabileceğin ve neye ihtiyacın olursa olsun elde edebileceğin yeryüzünde kendi cennetini aramaya çok fazla kapılmışsın diyor. Büyük parayı kanunsuzluktan ayıran uçurumdan bir adım uzaktasın. Kendine iyi bak, çünkü bu adımı atarak geri çekilme yollarını sonsuza dek keseceksin. Çok geç olmadıkça. Ve şans senden yaaanaaa melekler yanında biraz daha sabır
Bu güzel tesellin için çok teşekkür ederim kardeşim 👋😊
Yedi
Döneceğim yarın
8 diyorum
İstediğin şeyde bir engelin olmadığını bununla alakalı işlerde önünün açık olduğunun göstergesi olan o sayı 8 melekler senin istediğin seye karşı sonsuz pozitif ve hepsinin bir bir olacağını söylemeye çalışıyor yeter kii sabir ve gayret et. sonsuz aşk sonsuz sevgi sonsuz güzellik... Vs yeter ki iste yanii hepsine açıksın. Başarılar diliyorum 🥺🌸☺️❤️
Sabır ve gayret pek çok kapıyı açar inşallah aminnn🧿🙏
7 ve 21 😄
7 ve 7 nin katı olan sayılar genelde meleğin senin yanında olduğunu seni destekledigini ve kaygı etmemen gerektiğini söylüyor geçmişte yanlış yaptığını düşündüğün konunun uzerinde pişmanlık yaşamaman gerektiğini ve hayatına devam etmeni gerektiğini söylüyor eğer bunu başarırsan ki başaracaksın melekler her konuda sana yardım edecek anlamına geliyor başarılar diliyorum. 🧡🥺
Bak ya ince mesajlar geldi 🤩👍
12. 400
Hedeflerin peşinden git ve asla pes etme. Her şey sana bağlı Ancak bunun hayatında meydana gelen dönüşümsel bir değişim hakkında önemli bilgiler sağlayabilecek en etkili sayılardan biri olduğunu bilmelisin. Denem o ki eski alışkanlıklardan vazgeçersen ve biraz daha çeki düzen verirsen melekler her zaman seninle olacağının işareti demek oluyor. 400 ise gelecek hakkında endişelenme seninleyim endise edersen gerceklesme ihtimali düşer diyor 4 sayısının temeli olan 400 sayısı şans sayısı diyebilirim. 🧚♂️🌸
Tam isabet teşekkür ederim
Bu rakam bu emekli maaşım😂😂😂
1907 söyle bakalım
Kendini işin içinde bulmayı başardıysan ve kalbini ve ruhunu buna veriyorsan saygıya değer olduğunu söylüyo Bu yalnızca maddi açıdan değil aynı zamanda herhangi bir yaşam düzeyinde de refahın temeli Evrenin çabalarını fark etmesi ve takdir etmesi için becerilerini geliştirmeye devam et. O zaman hak ettiğin ödül seni geçmeyecek. Bir de risk almaktan korkma kaybetsen de hep 100 katını misliyle alacaksın başarılar dilerim. Fenerbahçeli kardeşim 🥺🤩
Rakam olarak 2
On üç
Altı 6
22.22 ve 14.14
8 numara
94 🥺
Ben şimdi istiyorum ama 🥺
Yorumladım. ☺️ Özelden yazdım hatta buraya da atayim
94 bazı insani yardım faaliyetlerine katılman gerektiği anlamına da geliyor Sana gelecekte büyük bolluk ve çok sayıda başarı getirebilir Meleklerin yaptığın tüm güzel şeyler için seni ödüllendirecek.
En önemlisi kendi yeteneklerine ve ayrıca koruyucu meleklerine inanman çok iyi olur meleklerinin seninle olduğu anlamına gelir bu yüzden endişelenmene gerek yok. Seni koruyor ve hedeflerine ulaşmana yardımcı olacak
Başına kötü bir şey geldiyse veya hayatında kötü bir dönemden geçiyorsan bunların hepsinin yakında sona ereceğini bilmelisin. Bir kapı kapandığında diğeri açılır bu yüzden korkmana gerek kalmaz. Her şeyin bir nedeni var bu yüzden meleklerinin senin lehine çalıştığına inanmalısın Sonunda her şey senin için iyi olacak. Daha büyük ve daha iyi bir şey elde etmek için bazı şeylerden vazgeçmenn gerekebilir94 sayısı hayatın da daha görünmeye devam ederse meleklerin önün de görünebilecek yeni fırsatlara daha fazla dikkat etmen gerektiğini hatırlatıyor yeni fırsatların ve olumlu sonuçların bir sembolü 94 sayısı bu yüzden bunlara odaklanmalısın Olumlu tavrı korumalısın çünkü senin için daha iyi bir şeyin geleceğini biliyorsun. Koruyucu meleklerinin senin her şeyin en iyisini dilediğini ve hayatında izlemen gereken doğru yolu göstermeye çalıştıklarını unutma. Başarılar diliyorum kıramadım senii ☺️🌸
1515, 333
333 melekler Dileğinin duanın gerçek olduğuna dair gönderdiği mesajdır bende de hep 33 333 tarzında çıkıyor iyi biliyorum 15 sayısı ise yenilik yeni işler yeni ask yani hayatına dair olan yenlik demek demem o ki melek istediğin şeyin olduğunu ve yenilik yakın demek istiyor başarılar dilerim 🌸🥺🧡
Çok sağol 💖
Dört
4 sayısı, meleklerin sana “merak etme biz hallediyoruz sen rahat ol” demesidir.
Dileğinin isteğinin gerçekleşmeyeceğine dair endişe duyduğun zamanlarda melekler 4 sayısını karşımıza çıkarmaya başlarlar ki endişe hissiyle onların önünü kesmiş olma dileğimizin önünü kendi ellerimizle kapatmış olmayalim demii Aslında sana verdikleri en önemli uyarılardan biridir 4 sayısı. Böyle bir uyarı olmasa, sen fark etmeden kimbilir ne çok isteğimizin önünü kapatacaktık endişe, korku, umutsuzluk, sabırsızlık gibi hisler gerçeklestirmez zorlaştırır o yüzden daima inan her sey çok iyi olacak. 👑🧡
8 merakla bekliyorum
İstediğin şeyde bir engelin olmadığını bununla alakalı işlerde önünün açık olduğunun göstergesi olan o sayı 8 melekler senin istediğin seye karşı sonsuz pozitif ve hepsinin bir bir olacağını söylemeye çalışıyor yeter kii sabir ve gayret et. sonsuz aşk sonsuz sevgi sonsuz güzellik... Vs yeter ki iste yanii hepsine açıksın. 🤎
Ayyy hadi inşallah 🤗
4:44
Gerçestirmen gereken bir konuda istikrar etmen gerektiğinin göstergesi be bunun yanında sana verilecek olan desteğin göstergesi olan o sayı. Evren seni hayallerinde destekliyor vee şanslı dönemlere girdiğini gösteren o sayı 4 senin tabirinle 444 hadi gene iyisin 🧡👑
Teşekkürler
İkii
Teşekkürler
Otuzbir
O değil ne tatlı bi tipin var
Hahahahha teşekkür ediyorum. 🌸
Sorulara bak
Nasıl yanii djskwkkwow
Sacma geldi
O zaman gelip burada böyle yazamazsın hoşuna gitmediyse git gidenler cevap veriyor.
Sevgilin değilim bu ne trip la
Ama yani öyle jdkakakwkwiw