Ben mi çok alınganım?

Bir arkadaşım var yaklaşık üç aydır bana karşı normalden farklı davranıyor. Birkaç ay önce lise bitti aynı dershaneye başladık okulda sadece ikimiz birbirimizin arkadaşıyken onun eski arkadaşlarından birisi de bizimle aynı dershaneye gitmeye başladı. Arkadaşımın da işte tam dershaneye başladığımız vakitte bana karşı olan tavrı değişti. Normalde benle hep konuşan kız sadece işi düşünce konuşmaya başladı.
Gelmediğim zaman arayan soran arkadaşım gelmediğimi bile farketmemeye başladı. Ben bunların hepsi benim alınganlığım sandım fakat bir gün beraber yemek yemeye gidelim diye ayarladık ben hazırlandım tam çıkacağız öbür arkadaşı ona benle gel deyince bana hiç açıklama yapmadan onunla gitti. Kendimi berbat hissettim. Ben birisiyle sohbet ettiğim zaman konuya dahil olmaya çalışıyor fakat tek kalsam benle konuşmaz. Yine bugün ondan iki tane ıslak mendil aldım diye bana az kullan israf etme dedi. Normalde böyle şeylerin lafını etmezdik aramızda. Onunla arama mesafe mi koymalıyım sizce yoksa ben mi çok alınganım?
Ben mi çok alınganım?