O çaresiz kaldığım çocuk yaşta Allah beni korumadı görmediğim muamele kalmadı. Bildiğiniz ne kadar olumsuz şey varsa başıma geldi.
Allah yardım etmedi hiç bir zaman çok kötü şeylere maruz kaldım.
Kendimi yalnız kimsesiz hissediyorum ölmeyi bekliyorum çünkü hayat daha da kötü olmaya başlıyor
Allah yardım etmedi hiç bir zaman çok kötü şeylere maruz kaldım.
Kendimi yalnız kimsesiz hissediyorum ölmeyi bekliyorum çünkü hayat daha da kötü olmaya başlıyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Peygamberler bile ağır imtihanlara maruz kalmış. Bu hiçlik mertebesinde, hâşâ Allaha mıdır isyanın? Yapma güzel kardeşim.
Ya yaşadıklarımı kaldıramıyorum. Çocuktum daha ya çocuk. Ceza gibi herkes suç bulup abuk sabuk şeylere maruz bıraktılar. Yapamıyorum. Bu devam da ediyor kötü olaylar
Geçmişe bir çizik çek. Hayatın kötü yönde devam ediyorsa kaç yaşındasın bilmiyorum ama şehir dışına çık, yatılı bir iş bul, kendi ayakların üzerinde durmak ilk hedefin olsun. Şunu da unutma kader gayrete aşıktır.
Tipimden hastalık öyküsünden almıyorlar
9 yaşımdan beri para kazanmaya çalışıyorum
Sabret her şey bir gün düzelecektir bak Gazze'ye bebekler ölüyor hiç uğruna. Ailenden şiddet görüyorsan devlete sığın, nefes aldıkça umut daima var. Umudunu kaybetme.
Allah'ın suçu ne burada? Bu dünya imtihan için yaratıldı. Müdahale etseydi zaten anlamı kalmaz ki.
Niye dua ediyoruz dua niye var
Benim imtahanim ağır oldu öldürmeden öldürdü beni
Sen Allah'ın istediği gibi bir kul olman lazım ki duaların akibetine bakılsın. Kuru kuru dua et ama çabalama, niye kabul etmiyor.
Hz. Yusuf 7 sene zindanda kaldı, Hz. Zülkayern diri diri kestiler, Hz. Lut karısından ihanet aldı, Hz. Nuh öz oğlunun canlı ölümünü izledi. Yani peygamberlerin hayatına da bir göz atmak lazım. Ki onlar elçisi olduğu halde ağır imtihan edildiler. Sabreden her zaman kazanır.
Çocukken ne yapabilirim. 8 9 yaşında bir çocuk ne yapsın çaba olarak
İbrahim'de çocuktu sen gibi babası tarafından terk edildi, inancı yüzünden.
Sabretmelik bir şey değil bu artık. Beli işin devamında berbat şeyler var.
Çaresiz
Yalnız
Parasız
Sağlıksız
Ailesiz
Haldeydim.
Ve ben çocukken başladı bunlar
İntihar mı düşünüyorsun
Düşünüyorum. Daha önce o zorluklar karşısında bir çok kez denedim
Ben de
Sabah karşı gidecem artık
Bka sardı iyice yoksa başıma bela gelicek bu gidişle