Eyvallah bende iyiyim gördüğün gibi kız bulamıyoruz muradım fakirdik hâla fakir hayata devam piyango miyangoda vurmadı biz senle anca bir zengin gız bulursak kurtuluruz bu hayatta🤣😅😂
Servistekilerin isimlerini say hele kimler vardı rabia katkat yasemin gökce damla la ikimizden başka erkek yokmuydu serviste:) he bir ogulcanla erdoğan vardı
Knka en uyuz oldum gız harbi onumu seviyodun ya sen seve seve kısa boylu hortlak siyah gözlü bişeydi senin bahsettin herâldde öylemi:)? Başörtülü zaten ondan başka kimse yoktu sanki
Hahahahja harbiden la ne kadar benziyodu ramazana hahahahahah ama oyle deme olum beyza galiba beyzaydi ismi hatirlamiyom ayan beyan ismini ama cok guzel kizdi be esmer guzeli
Sen varyaa sennn;) az değilsin knka ne yere bakan yürek yakan senii gidii fındık kırann😅🤣😂 iyi bakalım e başka kimler vardı serviste şu an emin ol hepsi işsizdir bence
Aynen öyle bencede zaten yaseminin sevgilisi vardı zırt zırt servise geliyordu değilmi rabia katkatda bir sevgili yapmıştı son zamanlarda bunlar direk kocaya kaçmıştır herâlde he:)?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aga bu ulkede oyle gacilar ilk dis gorunusune bakiyo o beyinsizler icin senin ne kadar zeki ya da basarili bi insan oldugunun onemi yok m.. kk
Vay muradım vay lise servisden muradım benim:)
nasılsın iyimisin
Idare eder kardesim sen nasilsin 😂
Eyvallah bende iyiyim gördüğün gibi kız bulamıyoruz muradım fakirdik hâla fakir hayata devam piyango miyangoda vurmadı biz senle anca bir zengin gız bulursak kurtuluruz bu hayatta🤣😅😂
Hahahaha yanlis yerde ariyon ama 🤣
Servistekilerin isimlerini say hele kimler vardı rabia katkat yasemin gökce damla la ikimizden başka erkek yokmuydu serviste:) he bir ogulcanla erdoğan vardı
Aynen onlar vardi benden cok sen hatirlamisin neredeyse isimlerini bile unutmustim :) sen napiyon universiteye gittin mi naptin?
Yok ne gidicem a 101 e başladım bir gün yetti sen ateşten korkarsın kaç kurtar kendini yaptım muradım:) bırakdım işi yok evde oturuyorm
Saglik olsun diyelim ozelden takip et kardesim oradan konusuruz
Gökcede çirkin gızlardandı bak aklıma geldi muradım kulakları çınlasın gökcenin:) servisin en çirkini ve en güzel kızı kimdi sence:)?
Sen neler yaptın çalışıyormusun ne iş yapıyorsun
Gokce harbiden cirkindi m.. k fare suratli s. kik en guzel kizi o esmer basortulu kizdi
Knka lan ne adamsjn ya:) gece gece guldurdun beni deme s. kik hee iyiymiş bak bu😅🤣 esmer başortulu kim knka hatırlayamadım onu ismi neydi
Gökce burundan kaybediyordu
Burnunun deliklerine sokm onun🤣🤣🤣🤣🤣 kanka hani cok konusan bi kiz vardi ismini hatirliyosan Instagram profili at 😂
Galiba kürttü o😍
Emoji yanlis oldu 😂olcakti
Knka en uyuz oldum gız harbi onumu seviyodun ya sen seve seve kısa boylu hortlak siyah gözlü bişeydi senin bahsettin herâldde öylemi:)? Başörtülü zaten ondan başka kimse yoktu sanki
He bide bizim ramazan vardı bizden değilmi ikinci gökce burunlu ramazan:)?
En güzel kız damlaydı bence gökcenin arkadaşı kim bilir ne yapiyorlardır şu an a 101 kasiyerliği yapiyorlardir tahminim
Hahahahja harbiden la ne kadar benziyodu ramazana hahahahahah ama oyle deme olum beyza galiba beyzaydi ismi hatirlamiyom ayan beyan ismini ama cok guzel kizdi be esmer guzeli
Beyza rabinanın yakın arkadaşıydı onumu diyorsun knka hani biraz kilolu olan değilmi? Şişman değilde şişmana yakın balık etliydi😅😂
Aynen aynen 😂😂😂😂😂
Sen varyaa sennn;) az değilsin knka ne yere bakan yürek yakan senii gidii fındık kırann😅🤣😂 iyi bakalım e başka kimler vardı serviste şu an emin ol hepsi işsizdir bence
Mert vardı bitane sırık değilmi hatırlıyormusun onu
Geri kalani ya bos yapiyodur ya evlenmistir yrak yaliyodur ne beklersin ki kardesim🤣🤣🤣
Mert hangi mert cikaramadim ama
Aynen öyle bencede zaten yaseminin sevgilisi vardı zırt zırt servise geliyordu değilmi rabia katkatda bir sevgili yapmıştı son zamanlarda bunlar direk kocaya kaçmıştır herâlde he:)?
Knka başka kimler vardı serviste sen say birazda:)? Oğulcan erdoğan
Kardesim alayinin m.. k hic ilgilenmiyom ki🙂
erkekse eğer sadece 4te1 geridedir
Evet