İyi davransan hatta basit bir soru sorsan bile tersliyorlar. Kızmak ne kelime küfrediyorlar. Ama neden?

İnsan kendi kalbinden kaçabilir mi ki?
İyi davransan hatta basit bir soru sorsan bile tersliyorlar. Kızmak ne kelime küfrediyorlar. Ama neden?

İnsan kendi kalbinden kaçabilir mi ki?
İnsanlar, acımasız ve kabadır. Çünkü gönül kırmanın ne dereceli kötü olduğunu bilmezler. Aynı zamanda gönül kazanmanın ne derece büyük olduğunu bilmezler. Gönül, gönüle verilen değer, bir tebessüm... Bunlar günümüzü güzelleştiren şeyler değil midir?
İnsanların seni sözleriyle olumsuz etkilemesine izin verme, böyle bir yaklaşımda bulunan kişiler yüzünden gününün tatsız geçmesine izin verme.
Öyle tabi de bunun farkında olan insan da baya azmış, yeni fark ettim ben de. Denerim..
Maalesef...🙏🏻
Bunun farkında olan insan az. Zaten gönlün değerinin ne denli önemli olduğunu bilen insanlar hep kırılıyor.
Öyle, neyse hepsi imtihanın bir parçası zaten
🙏🏻🙏🏻
İnsanların en büyük sorunlarından biri sevmeyi bilmemesi ve sevgilerini gösterememesi, göstermekten korkması çekinmesi 😼İnsanların bir kısmı, kaba, bencil insanların güçlü olduğu yanılgısına sahip olsa da, güçlü insanlar, empati yapabilen, sevgi dolu insanlardır çünkü içlerinde evrenin bilgeliğini taşıyorlardır. Dende takma boş ver honzo insanlarla hanzo olma😜 çok sevdiğim bir söz vardı dur onu da buraya bırakayım 😻Merhametten, nezâketten ve edepten nasibini almış insanların ince düşünceden ve saygıdan yoksun, kaba insanlar arasında yaralanmadan yaşamaya çalışması da imtihandır.”
Görüşe gel helee 🤌 mütheşmel ötesii
Fark etmedim bile vbhvg boş ver ya önemsiz minnak detaylar
Anlaşılmıyormuş gibi geliyor bana da bazen ki çok sık hata yaparım ama önemsiz aslında çünkü göze batmıyor çok yine de bu hissi aşmak zor be
Ne demek çiçeksii 🫐
Çünkü hayatlarında yoluna gitmeyen şeyler var. Ve bunları çözmek yerine insanlara saldırmak onlara daha kolay geliyor.
Mantıklı ama bu hiçbir şeyi çözmez ki bunu öğrenmediler mi
Maalesef. Onları takmamaktan başka başka çaremiz yok.
Ama elinde değil ki insanın morali bozuluyor direkt
Teşekkür ederim✨
Rica ettim 🫐
Cevap
12Cevap
Çünkü kötüler maalesef
Günümüzde nezaket bana göre büyük bir nimet. Ne nazik bir insan bulabiliyorsun. Ne de bu dili kullanabilen bir insan.
Ahir zaman işte bir sürü dellendirici durum var. 90 çeşit sıkıntılı şeye alışsam, sabretsem diğer 10'una tahammül edemiyorum ben de
Evett ya. Herkeste bir enerji emme havası. Ruh vampirleri. Direkt engel atıyorum öylesi varlıklara artık.
Kesinlikle her yerdeler ya
İyiliğin, güzelliğin, nahifligin ruhlarında meydana getirecekleri güzelliği bilmediklerinden.
Biri çıkıp dendiğinde de zarar görüyor..
Hani bir söz var ya bazen kendi haline bırakmak gerekiyor.. Cümlelerimiz ne kadar yüksek , güçlü ve haklı da olsa karşı tarafta tesiri yoksa dil lal olmali bence.. Belli bir sure sonra onların yanlışını düzeltmek isterken bir bakmışız bizim de uslubumuz onların boyası ile boyanmış, onlardan bir farkımız kalmamış.. Biz iyi olmaya devam ettikçe belki onlarda bunun farkına varir yani inşallah umarim varir.
Gerçekten öyle. Bazen susmak ve uzaklaşmak gerekiyor sadece
Tr şartları insanın tahammül seviyesinin sınırlarını zorluyor kimsenin kimseye tahammülü yok artık
Yani bu her gördüğüne "gereksiz yere" saldırabilme ve sataşma hakkı mı veriyor?
Ben çok iyi niyetli guleryuzlu bir insandım sonra baktım herkes tepeme çıkıyor asık suratlı herifin teki oldum en azından kimse ters yapamıyor
Tam ters bir karaktere dönüşüp nefret ettiğiniz insanlara dönmek yerine aynı kalıp insanlarla aranıza mesafe de koyabilirsiniz
Hayat bazen seni öyle bir noktaya getirir ki sorgulamazsın sadece yapman gerekir yaparsın. Ben de yapmam gerekeni yaptım.
Vicdanınızı bu şekilde susturuyorsunuz sanırım. İşe yarıyor mu?
Boşluk hissediyorum yok galiba artık
hayat zorluyor bu duruma
kibar olduğunda ezik olduğun düşünülüyor
Çok saçma bir düşünce
insanların düşüncesine saçma demek gibi bir andavallık içinde bulunursan, böyle ezik bir karakter ile hayata devam edersin
Jsjwndjen
1 aydır bunu sorguluyorum
Şeytan diyor ki geçir baltanı kafasına
JDKWJEEH sakin
Dellendim
Çıvdıvdım
İnan ben de çözemedim dostum 🤷♂️
kibar insanlar iyi ki varlar
Böyle devam ederse onlar da dönüşecek
merak etme insan kolay kolay değişmezz belkide hiç değişmezz
Özgüven düşürüyor ters tavırları
Düşürdüğü öz güven değil, moral oluyor bende. Heyecanla, sevinçle başlıyorsun bir işe ters ters hareketler neden yani? Sana kötü bir davranışta bulunmamış bile amaç nedir?
Benim öz güvenim ve o günkü moralim modum yerlerde oluyor amaçları mutsuzlar ondan bundan alıp acılarını ego tatmini yapıyorlar
Egosunu çaldığım deli ediyorlar insanı
Ben çok kibarım bir kere 🤦
Soru kibar mısınız, kaba mı değildi..
İnsan olmadıkları icin
Sana kava davranan kapatılsın
He ya
Bencil herkes
Bende bilmiyorumki
Herkes öyle değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?