Kişilik & Karakter En sevdiğiniz rengi tahmin edelim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İster misiniz Güncellemeler+1 yıl @YasinCetin32 Gelsene Öküz En sevdiğiniz rengi tahmin edelim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Olur edebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mavi ya da Yeşil
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl et bakalım far görmüş gibi bakan kardeşim et 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla DigitalRuh +1 yıl benim çok uykum gelmiş cümle far görmüş tavşan gibi bakan kardeşim olacaktı ama bilemedin Yorumla
Selçuk_sertt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Et bakalım bilebilecekmisin bilirseen söz bende elindeki çizgileri okuycam sana☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyah Yorumla Selçuk_sertt +1 yıl 😳😳bunu nasıl yaptın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Edelim mi derken kaç kişi ile tahmin edeceksin😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl @YasinCetin Gelmedi Öküz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sen tek başına et ozaman 😅 Yorumla Soran +1 yıl Siyah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kahinmisin 😂 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl olurr 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Morr Yorumla zelalnisa +1 yıl yanlış Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla zelalnisa +1 yıl bordo, yeşil, mavi Yorumla zelalnisa +1 yıl ricalarr Yorumla
Intcikadn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pembe Yorumla Intcikadn +1 yıl Yok en nefret ettiğim rengi söyledin 😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Tahmin et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Morr Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Harika nokta atışı Yorumla
__ks_üyesi__ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Dinliyorum :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı Yorumla __ks_üyesi__ +1 yıl Yanlış anlama ama en sevmediğim renk kırmızı hayta görünce sinirleniyorum. Maviyi çok seviyorum.☺️ Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl ediniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mor Pembe Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ettt 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öküzüm 😂😂😂 Mavi Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mavi Yorumla sedomania2 +1 yıl evet 💙 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl evet tabi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Pembe Yorumla pwlinsiu +1 yıl hayır Yorumla Soran +1 yıl Morr Yorumla pwlinsiu +1 yıl antrasit Yorumla Soran +1 yıl Gri Yani Yorumla pwlinsiu +1 yıl hıhım Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Olur edin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mavi ya da Beyaz Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Konuya göre değişir kısmen bildin diyelim Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olurr 🩷 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Pembe😊😊 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Evett ☺️☺️💟🌸 Yorumla Soran +1 yıl 💕💕 Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Allah allahhh nasıl bildin ki öyle Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Çikolatam bilir sevdiğim rengii 🩷🌸 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 💕 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Rica ederimm tatlım 🩷🩷🤍 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Tabii ki, dinliyorum 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Eeet 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tabii buyrun. 0 0 Yorumla
tetra_yuki Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl et bakalım 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Mor 😊 Yorumla tetra_yuki +1 yıl hayır :) Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla tetra_yuki +1 yıl hadi tahmin et lütfen Yorumla Soran +1 yıl Pembe Yorumla tetra_yuki +1 yıl hayır :) hadi son şansın Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı Ol🥺 Yorumla tetra_yuki +1 yıl son tahminine yakın :) Yorumla Soran +1 yıl Lila Yorumla tetra_yuki +1 yıl ya kırmızı dicen kırmızı :) Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı Yorumla tetra_yuki +1 yıl çok şükür :) Yorumla Soran +1 yıl 🥳🥳🥳🥳🥳🥳😊Evet Yorumla tetra_yuki +1 yıl tebrikler canım :) Yorumla
sedoşşşşbaba Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İsterimmmm hadi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz ya da Mor Yorumla sedoşşşşbaba +1 yıl Mor Yorumla sedoşşşşbaba +1 yıl Vaouv Yorumla Soran +1 yıl 😊💕💕 Yorumla
kemal_19 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Olur edebilirsin
Mavi ya da Yeşil
et bakalım far görmüş gibi bakan kardeşim et 😀
Beyaz
benim çok uykum gelmiş cümle far görmüş tavşan gibi bakan kardeşim olacaktı ama bilemedin
Et bakalım bilebilecekmisin bilirseen söz bende elindeki çizgileri okuycam sana☺️
Siyah
😳😳bunu nasıl yaptın
Olur
Edelim mi derken kaç kişi ile tahmin edeceksin😂
@YasinCetin Gelmedi Öküz
Neyse sen tek başına et ozaman 😅
Siyah
Kahinmisin 😂
olurr
Morr
yanlış
Teşekkürler
bordo, yeşil, mavi
ricalarr
Et bakim
Pembe
Yok en nefret ettiğim rengi söyledin 😂
Tahmin et
Morr
Harika nokta atışı
Dinliyorum :)
Kırmızı
Yanlış anlama ama en sevmediğim renk kırmızı hayta görünce sinirleniyorum. Maviyi çok seviyorum.☺️
ediniz
Mor Pembe
Ettt
Öküzüm 😂😂😂 Mavi
et bakalım
Mavi
evet 💙
evet tabi
Pembe
hayır
Morr
antrasit