Dinden imandan çıkarıyorlar beni en son birini boğazlayacağım o olacak. :d

Dinden imandan çıkarıyorlar beni en son birini boğazlayacağım o olacak. :d

Şöyle anlatayım haklılar bazıları benimde güzel düzenim vardı işlerim okşar çok emek verdim okadar çok mücadele ettim buradaki iki tanıdığım var biri onlara yararım oldu biraz beni anlasaydılar be güzel dükanı bir ucundan o bir ucundan diğeri bir ucundan ben bir sirkelenseydik buyutseydik mücadele etseydik biri sorunlu ailesi yok arkasında ben kısayım diğeri gelip gidiyor hep bir filmler müşteri ayağına ikiside burada sizlere kötülüğüm olmadı okadar iyiligin oldu okadar yardımlaştı el uzattım her yönünden çok düşünceli olsaydınız çok anlayışlı olsaydınız O dükkanı toplamak için çabalardınız cok sevişeydiniz piskolojimi bozmak yerine ıllarca oyunlar oyunayacagina şupelendireceginize bir okadar yardım ettim bir kerede siz yardım etseydiniz bak dükkanı sattım istemeden inci ayşe Sude Haksızmıyım bile bile amacınız zarar vermek miş hani ne yaptım ki ben size be huseyn huseyin deyip durdun dukkanda degeride guzel oynadı helal olsun gurur duyun ke dinizle
Cevap
8Cevap
Bağırdıkları anda sinir krizi geçiyorum elim direkt yumruk şeklini alıyor duvara vuruyorum, boş yere bağırandan tut kulağımın dibinde nedensizce bağırana kadar abiii düşününce sinirlendim klavyeyi kıracağım awq
Bu tur insanlara onceden bagirarak tepki verirdim ama zaman sonra anladimki aslinda bize bagirmiyorlar. Goremedikleri sevgiye isyan ediyorlar. Yani bizimle alakalı degil. Herseye ve herkese aynilar.
Var öyle birisi sessiz kalınca bir şey yapmiyorlar:))
Baktım laftan anlamıyor, öyle bir patlarımki, neye uğradığını şaşırır
o kışilere karşı tavır almak faydasızdır zaten yeterınce tepkı göre göre bu negatif özelliği kendıne perçinlemiştir
Aa bu benim lan. Demek karsidakinde bogazlama isteği uyandırıyoruz.
daha sakin kalıyorum onların karşısında. kudursunlar.
Muhtemelen o kişi Karadeniz bölgesinde yetişmiştir
Sohbeti keser uzaklasirim
Aşırı rahatsız olurum uzaklaşırım oradan.
Kendi haline bırakırım, daha da muhatap olmam.
O deliyse ben zırdeliyim aq
tavır almıyorum
Touch blue al o zaman kanzi
Umursamıyorum dostum. ☺️
Görmezden gelmek...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?