Kişilik & Karakter Neden buradasın? Gerçek hayatında eksik olan nedir? çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor para mı? aşk mı? iş mi? neyin eksikliğinden burdasın? sevgisiz misin? ilgisiz mi kaldın? neyin açlığındasın? Neden buradasın? Gerçek hayatında eksik olan nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. can sıkıntısından giriyorum buraya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne aradığımı bilmiyorum sadece çok doldum ve bazen yazmak istiyorum. Bunu da burada yapıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Can sıkıntısını gideriyorum. Yoksa burdan bulacağin her şey başına bela olur. 1 0 Yorumla
Yasmin9393_ Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Ara ara fikir danışmak için. Sonuçta birsürü insan burada. 0 0 Yorumla
19yaşındaergen Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. zaman gecirmek icin burdayım 1 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ask eksik ama bunun için burada değilim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
can sıkıntısından giriyorum buraya
Ne aradığımı bilmiyorum sadece çok doldum ve bazen yazmak istiyorum. Bunu da burada yapıyorum
Can sıkıntısını gideriyorum. Yoksa burdan bulacağin her şey başına bela olur.
Ara ara fikir danışmak için.
Sonuçta birsürü insan burada.
zaman gecirmek icin burdayım
Ask eksik ama bunun için burada değilim.
Vakit geçirmek bazen sinir etmek 😂
Cinsellk içeren hoş sohbet bir arkadaşlık