Martı beye bak kızarmış ekmeği beğenmiyor 😂 napalım tereyağı reçel mi sürelim kanki

Martı beye bak kızarmış ekmeği beğenmiyor 😂 napalım tereyağı reçel mi sürelim kanki

Çalıştığım yerde hem dilsiz hem sağır biri vardı kendime sonsuz şükür ettim elim tutuyor ayağım tutuyor konuşabiliyorum duyabiliyorum diye ve sanırım bu işitme engeli kardeşlerimiz bunun için varlar diye düşündüm hani beterin beteri var diye düşünüp onları görüp kendi halimize sonsuz şükür edelim diye varlar diye düşünüyorum
Ahahahaha en son yani dün piskiletimin sorunu yok sanıp öyle kullanırken sorunun aslında varolup çözülmesine ve kolayca sürebilmeme şükrettim ve huhhuuu aklıma geldi canım çekti föwnrk düşünüyorum da aslında zorluklar olması güzel. Hayatın tadını o zaman daha iyi alıyoruz. Hatta bir anlatı vardı. Aklıma o geldi dd
Cevap
3Cevap
Evimde huzurla ve sağlıkla uyandığım için şükrettim.
Ne güzel senin adina bende. Herkes icin 🙏
Dua ediyorum dedim yine kurtardın beni ağladım birinde hep böyle şanslı olayım sezgilerimi daha kuvvetli et şükür ettim
Karga kadar zekası olsa o ekmeği yanındaki su birikintisinde ıslatıp yumuşatarak yerdi
🥲
Nutella sür 😅
Hayatımdan parazitleri cıkardığım için şükür ediyorum her gün 😎
Helaaaaalll
Az evvel sağlıklı olduğum için şükrettim daha ne isteyeyim.
Yağmur yağdığı için
Hmm neden oyle
İlginc geldi. İlginc derken aslinda dusuncen ne icindi
Yağmuru seviyorum hem yağmur rahmet, bereket demek. "Çok şükür rahmet yağmuruna da yakalandık" demiştim en son.
Ne kadar guzel ic
teşekkürler
6 Şubat depreminde ölmediği mize
Demek yiyecek ekmegin suyun varmis kardesim. Allahhakkinizda hayirlisini versin. Zor zamanlardi
Eyvallah da hatay’da Aydık evdeydik yani apartman bizim binanın üstüne Çöktü
herseye sukrederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?