Hayat site ve aşk üzerine de endeksli değil ya hani.
Sosyal hayat vs. hepsini kapsıyor..
Kimsenin iyi niyetini suistimal ettin mi
Maddi ve/veya manevi
Evet güvenilecek insanım. ama maalesef ki bazı insanlar değer bilmiyorlar.. yalan söylemeyi ya da aldatmayı seçiyorlar. yani günümüz için konuşursak durum bu.
Ben elimden geldiğince iyi oluyorum verdiğim sözleri tutuyorum, zaten tutamayacağım sözler de vermem. şimdiye kadar kimsenin arkasından iş çevirmedim. ve zor günlerinde de elimden geldiğince yanlarında olmayı denedim
ama aynı davranışı insanlardan göremiyoruz maalesef. iyi niyetimizi suistimal ediyorlar hiç bir şey olmamış gibi
Güvenilecek bir insan mıyım? Hmm.. Dürüst bir şekilde konuşursam hakkımda, kimseye zararım yok fakat sevgili olma konusunda bu güvenme olayı karmaşık çünkü belirsiz bir insanımdır ve tuhaf korkulara sahip birisiyim. Yakın ilişki konusunda belirsizlik yüzünden yoran birisiyim ama kimseden faydalanma gibi bir huyumda yoktur.
Hiç kimsenin iyi niyetini suistimâl etmedim.
Yalan da söylemedim. Karşımdakine doğruyu söyledim. Daima dürüst oldum. Ama bazı insanlara ne yaparsanız yapın asla memnun edemezsiniz. Çünkü onlara benim gibi her şeyi açık açık söyleyen birisi fazla gelir.
Cevap
22Cevap
Etmedim, güvenilir olduğumu düşünüyorum. Ama bazı hatalar yaptım ve bu yüzden bazı kişileri incittim. Yani onlar için güvenilir olmayabilirim
Bazı konularda evet bazı konularda hayır. Arkadaşlığım 10/10 ama bana soğuk davranıyorsa karımı aldatabilirim.
Çok iyi insanım ve benim gibi biri beni bulsun çok istiyorum herşeyin hayırlısı
İyi niyeti suistimal etmek benim lügatımda yok, öylelerine karşı da tavrım nettir.
Sevdiğim değer verdiğim insanların güvenini sarsmam boşa çıkarmam
Etmemeye çalıştım elimden gelenş yaptım gene yaranamadım 😀
Şimdi güvenilir insanız desek inanıcan yani
Ben herkese guveniyorum ve gercekten inaniyorum.
Yaşın 14 olmalı o zaman ya da bu sitedekileri iyi tanımamışsın.
Siteye özgü bir şey degil ki..
Benim ya da senin kendime güveniyorum demesi yetmez dışardan bı göz bizi nasıl görüyo önemli olan o. Bi insanın ben şöyle iyiyim böyle güvenilirim demesi çok samimiyetsizce
İnsan kendisini en iyi bilendir bana göre son cümlemize şu yönden katiliyorum evet insanın kendisini övmesi gibi algılanıyor haklısınız. Ama herkes diyor ya kimseye güven olmaz sen güvenilir misin aslinda soru bundan yol a çıkılarak soruldu.
Ananem derdi kimseye güvenme bugün sana hayat veren su yarın seni boğabilir diye. İnsanoglu çiğ süt emmiş bugün güvendiğin dağa yarın kar yagabilir. Bugün melek olan yarın şeytan olabilir. Kendine de o kadar güvenme yani
Ne konuştum be 😂
Evet sanki tüm cümlelerinizi bana saklamış gibisiniz :)))
Kendide güvenme ile güvenilir olma farkli anlama çıkıyor:)) Ama anladim ben sizi.. dikkate alicam görüş için tesekkur ederim 🌱
Genelde böyle cümleler kurmam onun için dedim😂 rica
Farkettim:))
etmedim içim çok rahat vicdanen
Bence öyleyim.
Tipimden paçalarıma kadar güven akıyor.
ben olsam bana güvenmezdim
Kızlarla tanısurken bile bu soru gelmiyor abi bize
Güven en önemli kriter bende
Kesinlikle güvenilecek biriyim. Suistimal olmaz.
yasamayımca anlayamasın
Etmedim fazla güvenilirim hatta …
ewet ama geride kaldı
Hep ben edildim canım
Eskiden etmiştim manevi olarak
Evet sen
Güvenilecek bir insanim.
Kimseye zararımın dokunduğunu ve iyi niyeti suistimal ettiğimi sanmıyorum.
Öylesin dir
Şeytan şaşırtmasın tabii ki insanız hata yapabiliriz ama bundan dolayı üzülme, af dilemeli ve bir daha aynı şeyi yapmamaya gayret etmeliyiz.
Hakkisin
Evet güvenilirim.
Evet
Evet bana sonsuz güvenebilirsiniz
Etmedim
Etmedim
Yok değilim
Evet sen
Söze itimat eden sayısı az ne desem boş.
Hayır
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?