Sevgilim bana sen istemsizce de olsa etrafındaki insanları çok iyi manipüle edebiliyorsun özellikle istediğin şeye yönlendirebiliyorsun onları ve bu insanların başında ben geliyorum dedi. Neden öyle düşündüğünü sorduğumda da üzgünüm ama öylesin istemsizce mi yapıyorsun bilerek mi bilmiyorum ama hem kendimde hem de çevrende gördüğüm kadarıyla arkadaşların olsun ailen olsun sevgilin olsun kısaca seninle iletişimi olan herkes bir şekilde ilk başta dirense de senin istediğini yapıyor. 5 senedir tanıyorum seni arkadaş da olduk dost da olduk 2 senedir sevgiliniz de ve hâlâ senin bu huyunu ne cozebildim ne de üstesinden gelebildim dedi. Ama asla öyle bir amacım hiçbir zaman olmadı kaldı ki ben bir insan nasıl manipüle edilir onu bile bilmeyen biriyim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgilinde özgüven sorunu olabilir. Yani mesela bi konu üzerinde çok fazla söz sahibi olamıyosa kendi dediğini yaptıramıyosa pasifse bunu kendinde değil de karşısındakinde buluyo olabilir. Ters giden bi şey hissettiğinde aa beni manipüle ediyor diyo olabilir.
Sorun şu ki bunu sohbet esnasında söyledi yani ortada bir tartışma yoktu
Önceden düşünüyomuş böyle olduğunu laf arasında aklına gelince de söylemiş
Ne zaman söylediğinin bi önemi yok aslında. Bunu bi anda fark ettiğini düşünmüyorum. Uzun zamandır üstünde düşünüyordur. Kendi kişisel büyüme evresinden geçiyodur.
Ve özgüven problemine gelirsek evet galiba sevgilimin özgüven problemi var çünkü benim kendime olan özgüvenimi gördüğü zaman ya da özgüvenimi belirtecek bir şey söylediğim zaman egoistsin diyor yani mesela ben ona diyorum çevremi ben secerim kimse beni seçmez ama ben istediğimi kişiyi seçerim bunu dediğim zaman egoistlik olarak görüyor ama bence özgüven bu çünkü ben istediğim insanla kolayca iletişime geçebilen onun kafa yapısına uygun bir kafa yapısını oluşturabilen bir insanım bu yüzden istediğim insanla bir kere olsun konuşmam yeterli olur arkadaş olarak devam edebilirim eğer ben istiyorsam ama istemiyorsam karşımdaki istediği kadar hayatıma girmeye çabalasın bunu başaramaz çünkü ben istemediğimi çok açık ve net bir şekilde biliyorum ya da bana diyor söyle şöyle bir kız olsaydım ne yapardın diyorum ona hiç tanışmamış olurduk veya hiç konusmazdım bana egoist diyor
Hmmmm öyle konuşman biraz rahatsız edici oluyor olabilir ama. Yani tamam öyle oluyor olman özgüvenli olduğunu gösterir ama bunu dile getirmen de seni egoist yapar. Aslında bunu söylerken bile karşındakini manipüle ediyosun. Ben istediğim sürece hayatımda olursun der gibi. Bana davranışlarına dikkat et der gibi. Suç tamamen sende demiyorum. Sen öyleysen ve biraz da sevgilinin özgüven problemi varsa sevgilinin rahatsız olması normal. Öyle biri olman güzel bi şey ama dile getirmemelisin, seni itici yapar.
Bunu ben durduk yere hiçbir şekilde dile getirmem zaten konu açılır o şekilde dile getiririm ve gerçekçi bir insanım aslında. Örneğin bana bir iki kere sence bir şey olsa ve ayrılsak beni unutur musun dedi unutmam ama sadece hatıra olarak kalırsın bir süreden sonra. Bunu diyince işte ben egoist diyince de itiraz ediyorsun falan diyor
Bi kız olarak sevgilinin ne hissettiğini anlayabiliyorum. Sevgilin biraz duygusallık bekliyodur üzülürüm bi süre kendime gelemem demeni falan bekliyodur. Her düşündüğünü söylemek zorunda değilsin ki üzülmesin diye hatırada kalır demeyebilirsin mesela bu senin anlayışlı olduğunu onun duygularını önemsediğini gösterir.
Ama o zaman manipüle etmiş olurum üstelik duygusal olarak hem de. Bir de yarın bir gün ayrıldık ona söylediğim gibi bir süre kendime gelemem dediğim şeyin aslında yalan olduğunu görecek bu sefer de hayalkırıklığı yaşayıp daha çok üzülecek
Ama hatırada kalırsın, öyle bi kız olsaydın hiç tanışmamış olurduk gibi şeyler söyleyince ona çok değer vermediğini ne hissettiğini umursamadığını sadece kendini düşündüğünü ve egoist olduğunu düşünüyor.
Hayır ama şimdi ben onun bu halini seviyorum bu haliyle çıkıyorum bu haliyle arkadaş oldum. Kalkıp bana ben işte şu şekilde konuşan bir insan olsaydım ne yapardın diye sorunca o şekilde konuşan bir insan olmadığımı için hayatımda zaten ama öyle olursa hiç hayatımda olmaz tıpkı standart hayatımızda gördüğümüz öyle insanlardan biri olarak olurdu benim için sevgi sözcüğü ve iltifat etme konusunda iyi biriyim asla bu eksikliği hissetmesine izin vermem hediye alırım onu görmek için diğer islerimden feragat eder onu öncelik yaparım asla değersiz hissettirmem hatta onun kendine güvenmediği konularda ona ne kadar güvendiğimi daha önce neleri yaptığını söyleyip onu destekliyorum ya da işte ben bunu yapmak istiyorum ben bunu almak istiyorum diyince asla kuçumsemeden istediklerini yapması yönünde destekçi oluyorum çoğu zaman manevi gerektiği yerlerde de maddi olarak bile destekçi olurum içinde kalmasın yap derim al derim hayatımla ilgili bir şey söylerse onu dinlerim o da farkında böyle bir insan olduğu için hayatımda ne kadar öneme sahip olduğunun ama yine de manipüle ettiğimi düşünmesine anlam veremiyorum
Bir de bence arkadaşlarından etkileniyor olabilir son zamanlarda beni kuzeniyle tanıştırdı daha doğrusu hem kuzeni hem de kuzeninin sevgilisi gelmişti tanıştık çocuk 2. Buluşmadan sonra farkettim ve bunu hem benim sevgilim hem de sevgilimin kuzeni de farketti ve bana söylediler benim yaptığım şeyleri yapmaya çalışıyormuş etkilenmiş benden mesela ben sevgilime o an nasıl konusuyorsam o da aynı şekilde konuşmaya cabalıyormus aynı şekilde davranmaya çalışıyormuş ki bunu bizzat sevgilisi söylemiş sevgilime bir de kuzeni bana birkaç kez mesaj attı öyle havadan sudan konuştuk kuzeni benim hakkımda yorum falan yapmaya başlamış sevgilime aslında çok iyi bir insan da sadece çok hazır cevap ben bugüne kadar ben hazır cevap biriyim diye düşünüyordum ama senin sevgilin maşallah benden çok daha iyi bu konuda falan demiş
Hmmmm anladım diycek bi şey bulamadım sonuç olarak sana bu konuda verebileceğim tavsiye her düşündüğün şeyi söyleme ona karşı seni üstün gösterecek yapacak şeyler söyleme sevgilin öyle anlarda kendini küçük düşmüş hissettiği için ister istemez gardını alıyo kendini ezdirmeme çabasına giriyo ve çözümü sen naparsan aynısını yapmakta senin tarzınla cevap vermekte buluyo
Hayır hayır benimle aynı şeyleri yapan benim sevgilim değil sevgilimin kuzeninin sevgilisi benim yaptığım şeyleri yapmaya çabalıyormuş sevgilisinin dediğine göre sevgilim acaba bu yüzden mi dedi insanları manipüle ediyorsun diye onu düşünüyorum
Ya bak benim anladığım sen ortamdaki diğer insanların yerinde olmak istediği özgüveni yerinde sevgiyle büyümüş kendinden emin birisin. Ortamdaki asıl kişi olur ya onlardansın. Belki sen o kişi olduğun için bunu fark etmedin ama öyle insanlar var. Herkes o kişi olmak için çabalar. Sevgilin de onun kuzeni de onun sevgilisi de kendisini senin yanında eksik hissediyor ama bunun sebebini kafasında netleştiremiyor konduramıyor. Sen galiba şanslı doğmuş kişilerdensin. Onları anlamaya çalış "kimse ben istemediğim sürece benimle takılamaz" bu herkesin söyleyebileceği bi şey değil seni kendileriyle kıyaslıyolar. Bunları söylemem seni kibirlendirmesin. onları, özellikle de sevgilini anlamaya çalış hep en iyisinin sen olduğunu göstermene gerek yok. Bi kere de "senden ayrılırsam çok kötü olurum" de bu senden bi şey eksiltmez. bu sevgilini nasıl rahatlatacak göreceksin. Kendisini seninle eşit görmesini sağla.
Teşekkür ederim çok güzel konuştunuz ve tavsiyeniz gerçekten de uygulanabilir hatta etkisi de bariz bir şekilde görülebilir yalnız yanildiginiz bir konu var ben şanslı doğanlardan değilim sevgiyle büyütülmüş falan bunların hiçbiri bana uymuyor hatta çocukluğunun çoğunu çalışmakla geçiren bir kişiydim ve açıkçası çok da güvenli olmayan her an kendimi kollamam gereken bir ortamda büyüdüm ailem evet iyi bir aile annem çok güzel bir insandır babamla hep kavgalıydık şimdilerde konuşmuyoruz ama ben hep dışarda büyüdüm dışarda gördüm herşeyi ama gerçekten çocukken de hep farklı bir hissiyat veriyordum insanlara mesela benim kadar yaramaz bir öğrenci olmazdı sınıfta ama benim kadar da düzgün biri de olmazdı kitap okumayı çok sevmişimdir hep ve bu ailemden gelen bir şey değildi ya da öğretmenlerin beni yönlendirdiği bir şey değildi kitaplar hayal gücümü açığa çıkarıyordu bu yüzden öğretmenler beni hem çok seviyordu hem de benden kurtulmak istiyordu aynı şey ailem için de geçerliydi babaannemin evine gittiğim zaman hemen akşam olsa da eve gitsem diye bekliyorlardı gidince de onlara yine gitmemi dört gözle bekliyorlardı gerçekten hayatım boyunca ailem arkadaşlarım öğretmenlerim hepsiyle çok değişik bir ilişkim vardı hem çok seviyorlardı beni hem de çoğu zaman hiç haz etmiyorlardı benden lisede tam 4 kere okuldan atacaklardı beni sigara içerken yakalandım belki 15-20 kere yakalandım en son Allah Kur'an çarpsın sigara yüzünden okuldan atılmamam için müdür yardımcısı özel izin veriyordu bana dışarı çıkıp sigara içmem icin hayatındaki hiçbir öğrenciye bu izni vermemiştir hayatım boyunca hep böyle birbirine zıt duygular beslediler insanlar bana ve hâlâ da durum aynı hem seviyorlar hem de bazen haz etmiyorlar benim kafamda tek bir şey var sürekli ben ne istiyorum benim sürekli kafamda bu var ve sürekli istediğim şeyi yapmakta serbest bırakıyorum kendimi
Neyse hanımefendi kafanızı sisirdim gece gece kusura bakmayın ve önerileriniz gerçekten kayda değer bir önem taşıdı ve dikkate alacağım kesinlikle teşekkür ederim temrardan
Tekrardan*
Rica ederim kafa şişirmediniz, ben de memnun oluyorum sorun çözmek üzerine konuşmaktan. Neyse şunu söyleyim bir de. Bence kendi fikrim böyle olmanızın sebebi: babanızdan görmeseniz bile özellikle bi erkek olarak anne sevgisi görmeniz sizi çokk adım öne atar (belki babanıza karşı bile sizi koruyup kollayan destekleyen biri var). Ve küçük yaştan çalışıp hayata atılmanız size çok güzel özgüven kazandırmış kendinizi tanımanızı hayatta rolünüz olmasını fark etmenizi sağlamış. Şanslı doğma konusunda fikrim aynı çünkü bence bu da bi şans. Hem anneden hem babadan sevgi görseydiniz başka bi yerden sevgisizlik hissettiğinizde afallardınız özgüveniniz kırılırdı. Ama siz doğuştan sevgiyi de sevgisizliği de yönetmeyi biliyosunuz.
Sorun çözmek üzerine yoğunlaşan bir insan pek sık rastlanmayan bir karakter ben de öyleyim ve dediğiniz şey de çok doğru sevgiyi sevgisizligi de yonetebiliyorun çünkü hepsi benim kafamda bitiyor duygularımı çok iyi kontrol etmeyi başarıyorum bunun için çok çalıştım asla duygularım ön planda olmaz genellikle bir şey derken önceliğim dürüstlük ve mantık olur duygularımı konuşurken dahil etmem konuşma biçimime ben gösteriyorum direkt duygularımı
Anladım sevgilinize karşı bu özelliğinizi törpüleyebilirsiniz hep mantık üzerine konuşmayı yani. Memnun oldum sohbet için, hayatınızda mutluluklar iyi geceler..
Teşekkür ederim ben de size mutluluklar dilerim ve iyi geceler 😊
Kavga esnasında napıyosun karşılık verirken ne diyosun misal
Bir şey yapmıyorum kendimi savunumuyorum hakli olduğum noktaları vurguluyorum ve onun da haklı olduğu noktaları söylüyorum ve olayı hem anlamaya hem de anlatmaya çalışıyorum
Rahatsız olduğu konularda tepkin ne
Rahatsız olduğu konuya göre değişiklik gösterir tepkim
Yazıklar olsun sana
Bir de tükür istersen abla ben daha ne yaptığımın farkında bile değilim
25 im lan ne ablası
Kusura bakma abla sevgilim dışında herkese abla diyorum
Sevgln var ve burdasın
Sevgilim var ve burdayım evet abla burası genelev de ben mi bilmiyorum sözüm meclisten dışarı bunu bir hakaret olarak algilamayın lütfen
Adın ne senin
Onu söyleyemiyoruz maalesef 😊
M ile mi başlıyor
Bir an düşündüm acaba adım M ile mi başlıyor diye ve hayır M ile başlamıyor
Yalancı
Aslında 2 adım var ama herkesin bildiği M ile başlamıyor diğeri M ile başlıyor sadece ailem o isimle sesleniyor ailem dışında kimse o isimle seslenmez bana
Sevgilinin adı i ile mi başlıyor
Eski sevgilimin ilk harfi i ile başlıyordu
Hmmm
Evet abla peki senin ismin ne
Ablan değil sevgilinim
Tamam o zaman ismim ne
Mustafa
İrem sen misin
Ne iremi
Yabancı benim ismim
Sen hangisisin
İrem sandım seni
İeem değil iri...
Benim yabancı sevgilim hiç olmadı
Gel snapa
Snap kullanmıyorum
Yalan söylemeeee
Abla sana neden yalan söyleyeyim üstelik ismimi bile bilemedin yani Mustafa her kimse Allah kolaylık versin ona ama ben değilim çok şükür
Püüü sana
Cidden Mustafa diye biri mi var hayatında
Evet
Neden sordun
Vayy be yazıklar olsun Irina senden hiç beklemezdim beni aldatmani
burada ne işin var
Kızlarla konuşuyorsun bide hesap açmissin
Sana yazıklar olsun sana
Açıklayabilirim gerçekten
Açıkla
Kızlarla konuşuyorum bir de hesap açtım
Sg canım