Kişilik & Karakter Karşı cinsimden biri bana dün gece (Seni anlamak için kırk fırın ekmek yemek lazım.) Bundan ne çıkarmam gerek? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O beni masallah iyi taniyormus. Ben pek tanımıyorum. Az önce gizli sormusum yanlışlıkla🤣🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Yahu zor bir soru da değil. 🥺 Karşı cinsimden biri bana dün gece (Seni anlamak için kırk fırın ekmek yemek lazım.) Bundan ne çıkarmam gerek? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. yani seni anlamamış 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Him, vereceğim tepkileri ya kestiremiyor, ya da verdiğim tepkilerin asıl sebeplerini anlamıyor. Olabilir mi?
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Senle ilgileniyorum ama daha seni çözemedim demek istiyor 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Himm, bu hoşuma gitti. Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendisinin anlayışının kıt olduğunu anlamak yeterli bence bu cümle istafına 1 16 Yorumla Yaban00 +1 yıl Diyorsun. Ama pekte kıt değil aslında. Yorumla Nitro42 +1 yıl Kötü demedim zaten birini anlamak isteyen anlar Yorumla Yaban00 +1 yıl Haklısın öyle. Ama ona karşı birbirinden farklı yönlerini gösterdim. Yorumla Nitro42 +1 yıl Hak etmiştirde onun için yapmışsındır Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤭🤭🤭 biraz farklı. Adam GBT mi çıkarmış. Yorumla Nitro42 +1 yıl Takıntılı bir tip Yorumla Yaban00 +1 yıl Başta takmış aslında ama şimdi öyle değil. Ama yine biliyor herseyimi Yorumla Nitro42 +1 yıl Anladım ama kendine dikkat et bu tipler tehlikeli ☢️ olur Yorumla Yaban00 +1 yıl ☺️☺️ yok bu iyi ya. Bana akıl bile veriyor Yorumla Nitro42 +1 yıl İyi öyleyse aklım sende kalacaktı yoksa Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler. Yorumla Nitro42 +1 yıl Rica ederim benim böyle anlattığına benzer bir kız arkadaşım vardı takıntılı bir tipdi beni bıçakladı ayrılmak istedim diye Yorumla Yaban00 +1 yıl Allah korusun ya. Benimki sadece arkadaş, dert ortağım. Yorumla Nitro42 +1 yıl Ne olur sen yinede yemkinli ol Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler, dikkat ediyorum Yorumla Nitro42 +1 yıl Peki ala seni ne sinirlendirir Yorumla
PashaFortyEight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu iltifat bence demekki derin bir kişiliğin var demektir! :D 1 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Olumlu yani, Yorumla PashaFortyEight +1 yıl Öyle değil midir ki? Yorumla Yaban00 +1 yıl Aslında bende olumsuz düşünmedim. Yorumla
obirgezgin Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Ben seni anlıyorumda işte 1 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Hayır anlamiyorsun Yorumla obirgezgin +1 yıl Sen korkasın Yorumla Yaban00 +1 yıl Neyden korkuyormusum Yorumla obirgezgin +1 yıl Neyse Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anlaşamamışsınız durum bu aslında 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Diyorsun Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl zor birisin demek 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Himm, tesekkurler Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl rica Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yani seni anlamamış
Him, vereceğim tepkileri ya kestiremiyor, ya da verdiğim tepkilerin asıl sebeplerini anlamıyor. Olabilir mi?
Senle ilgileniyorum ama daha seni çözemedim demek istiyor
Himm, bu hoşuma gitti.
Kendisinin anlayışının kıt olduğunu anlamak yeterli bence bu cümle istafına
Diyorsun. Ama pekte kıt değil aslında.
Kötü demedim zaten birini anlamak isteyen anlar
Haklısın öyle. Ama ona karşı birbirinden farklı yönlerini gösterdim.
Hak etmiştirde onun için yapmışsındır
🤭🤭🤭 biraz farklı. Adam GBT mi çıkarmış.
Takıntılı bir tip
Başta takmış aslında ama şimdi öyle değil. Ama yine biliyor herseyimi
Anladım ama kendine dikkat et bu tipler tehlikeli ☢️ olur
☺️☺️ yok bu iyi ya. Bana akıl bile veriyor
İyi öyleyse aklım sende kalacaktı yoksa
Teşekkürler.
Rica ederim benim böyle anlattığına benzer bir kız arkadaşım vardı takıntılı bir tipdi beni bıçakladı ayrılmak istedim diye
Allah korusun ya. Benimki sadece arkadaş, dert ortağım.
Ne olur sen yinede yemkinli ol
Teşekkürler, dikkat ediyorum
Peki ala seni ne sinirlendirir
Bu iltifat bence demekki derin bir kişiliğin var demektir! :D
Olumlu yani,
Öyle değil midir ki?
Aslında bende olumsuz düşünmedim.
Ben seni anlıyorumda işte
Hayır anlamiyorsun
Sen korkasın
Neyden korkuyormusum
Neyse