Kişilik & Karakter Nazarıniz değer mi? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Nazarıniz değer mi sizin Güncellemeler+1 yıl İki buçuk beş yedi buçuk on jetski diri diri bunlar kumarci bunlar enisteeee hdjj Nazarıniz değer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. değmez 0 0 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Kendi hayvanlarım nazara uğruyor. Profil fotomdaki anglo nubian kanser oldu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yok kimseye o gözle bakmam zarar görmesini istemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu konuda konuşmak istemiyorum bu hafta zaten ne dediysem oldu hogwartsdan mektup bekler hale geldim susma hakkımı kullanıyorum 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Nasıl yani ndndjb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi bir şey derim 2 saate gerçekleşir susuyorum bu hafta neyi andıysam ne dediysem bizzat yaşadım pzt düzelecek gibi her şey o güne kadar susuyorum pzt açıklarım Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ya bana da birşeyler desene fjvj bakayım güzel dileklet Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl değmez , kem gözlü değiim 0 21 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Benim degiyor mu bilmiyorum 😅 sanki bazen degiyormus ki gozlerim kem galiba hdbdb Yorumla Liim10 +1 yıl öyle bi gözünde yok ama :D Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 😅 ya ya da bans öyle geliyo ama kime dediysem daha önümde şu var şu da evlenmedi evleniyor anasini satayım nazar degiyo Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl İşte Yorumla Liim10 +1 yıl iyi anlamda değiyor o zaman :D Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yok mesela İçişleri bakanliginin onunden geçerken de buradaki polisler de ne rahat diye içimden geçerdi hep patlama oldu 🙄 Yorumla Liim10 +1 yıl ooooo :ASDA:D:ASd o nasıl bir şeymiş ya Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Bilmem arada öyle içinmden geciyor tabi bu tesadüf ya yoksa nazarın segmiyoe Yorumla Liim10 +1 yıl nazar gibi :D Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Meclisin önünden geçerken de aynı şeyleri diyordum ama tesadüf umarım birsey olmaz Yorumla Liim10 +1 yıl görecez :D Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Onu bilmem de birinin bana nazarı değdi benve hdjdjv Yorumla Liim10 +1 yıl üstünde bi yorgunluk mu var? Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Var ama o kansizluktn bnce cbvb Yorumla Liim10 +1 yıl ney Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Kansizliktan bence Yorumla Liim10 +1 yıl Kara üzüm ye Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl B12 eksik genelde de Yorumla Liim10 +1 yıl ilacı var haftada 2 gün Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ben de iğne etki ediyor biraz Yorumla Liim10 +1 yıl İğne almiyim 😀😀 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benle uğraşan perişan oluyor demedi deme 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Maşşallah femeden kendi vucuduma bile bakmam 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl mavi gözlüyüm ben bu sebeple değiyor çarçabuk 😂 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Atmam o yüzden değmez 0 0 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Değmez içim temiz 0 7 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ne güzel peki sana nazar değer mi Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Bilmiyom ki değer mi sence bi profilime bak resmime Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Bilmem ki sen de de asker tipi var nedense gözlükten galiba bir silahlı işin varmış gibi Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Evet süleyman soylunun korumasıyım 💪😅 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yani ne bileyim öyle tıp var ,😅 dalga geçme Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Ahajajz ahh keske olsamm Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Tsk ederimmmmmmm Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
değmez
Kendi hayvanlarım nazara uğruyor. Profil fotomdaki anglo nubian kanser oldu
Yok kimseye o gözle bakmam zarar görmesini istemem
Bu konuda konuşmak istemiyorum bu hafta zaten ne dediysem oldu hogwartsdan mektup bekler hale geldim susma hakkımı kullanıyorum
Nasıl yani ndndjb
Şimdi bir şey derim 2 saate gerçekleşir susuyorum bu hafta neyi andıysam ne dediysem bizzat yaşadım pzt düzelecek gibi her şey o güne kadar susuyorum pzt açıklarım
Ya bana da birşeyler desene fjvj bakayım güzel dileklet
değmez , kem gözlü değiim
Benim degiyor mu bilmiyorum 😅 sanki bazen degiyormus ki gozlerim kem galiba hdbdb
öyle bi gözünde yok ama :D
😅 ya ya da bans öyle geliyo ama kime dediysem daha önümde şu var şu da evlenmedi evleniyor anasini satayım nazar degiyo
İşte
iyi anlamda değiyor o zaman :D
Yok mesela İçişleri bakanliginin onunden geçerken de buradaki polisler de ne rahat diye içimden geçerdi hep patlama oldu 🙄
ooooo :ASDA:D:ASd o nasıl bir şeymiş ya
Bilmem arada öyle içinmden geciyor tabi bu tesadüf ya yoksa nazarın segmiyoe
nazar gibi :D
Meclisin önünden geçerken de aynı şeyleri diyordum ama tesadüf umarım birsey olmaz
görecez :D
Onu bilmem de birinin bana nazarı değdi benve hdjdjv
üstünde bi yorgunluk mu var?
Var ama o kansizluktn bnce cbvb
ney
Kansizliktan bence
Kara üzüm ye
B12 eksik genelde de
ilacı var haftada 2 gün
Ben de iğne etki ediyor biraz
İğne almiyim 😀😀
Maşallah dediğim üç saat yaşar
Benle uğraşan perişan oluyor demedi deme
Maşşallah femeden kendi vucuduma bile bakmam
mavi gözlüyüm ben bu sebeple değiyor çarçabuk 😂
Atmam o yüzden değmez
Genel olarak değmez minyonum
Değmez içim temiz
Ne güzel peki sana nazar değer mi
Bilmiyom ki değer mi sence bi profilime bak resmime
Bilmem ki sen de de asker tipi var nedense gözlükten galiba bir silahlı işin varmış gibi
Evet süleyman soylunun korumasıyım 💪😅
Yani ne bileyim öyle tıp var ,😅 dalga geçme
Ahajajz ahh keske olsamm
Tsk ederimmmmmmm
Değmez
Hiç değmez
Değmez
Evet yan baktığım aşık oluyor dkdk
Değmez
De ger aga
Asla
Yok ya ne nazarı