...
Fazla insana gerek yok belki de
https://www.youtube.com/watch?v=iaXf6_3S4DU
Bu arada efkarlanmak da bir keyif değil mi? İnsanın böyle bir keyfe de ihtiyacı var belki de..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30 yaşıma giriyorum yapayalnız şu dünyada..
Değer verdiğim arkadaşlarım yok, belki de değer verip sevmesini bilmeyen bir insanım..
O samimi değil bu yapmacık diye çevremde insan bırakmıyorum, belki de benim yapmacık olan..
29 ve 30 arası muazzam farklı oluyor.. Hormonlar, olgunluk, akıl ve mantık her şey..29 un son saatlerindeki lâkaytlıkla 30 un ilk saatlerinde gelen olgunluk çok farklı.. Mutlu yıllar.. Efkârlı gecemdeydim bu soru da pastaya çilek oldu eyyvallaaah😃
Bir yerde benim gibi hisseden bir insan olması güzel...
Nedense senin kadar çok olmasa da ben de öyleyim kısmen. Bizdeki de acaba 30 yaş sendromu mu? bilemiyorum.. İnan sana hak veriyorum. Herşeyin suni olduğu bu zamanda insanlar da adeta eşya gibi gerçeklikten ve duygudan yoksun. Para hırsı, kibir ve lüks yaşam arzusu insanlığı ne kadar çirkef hale getirecek meraktan ziyade endişe ediyorum. Gözlerinin içine baktığımda samimiyeti ve dürüstlüğü gördüğüm, hiçbir menfaati olmaksızın herzaman yanımda olan ve yanında olduğum üç dostum var. Onlar olmadan bu duygusuz , samimiyetsiz ve sahte dünyada menfaatler uğruna, kendinden geçercesine atılan kahkahaların yankılarına, gereksiz ve utanç verici şovların tiksindirici sırıtmalarına, makam ve mevki uğruna boyun büküp akıtılan salyalara, akıldan yoksuncasına yolsuzluklara kılıf uyduran aç nefeslere... asla tahammül edemem. Ah! işte şimdi efkarlandım. Şu cuğara da kahrımızı çok çekti bee! 🚬
Yalnızlık iyidir. İnsan belli bir yaştan sonra yalnızlığına sarılarak uyuyor. Yalnızlığı seviyor. O aşamalara geliyorsun. Yanlış olan sen değilsin de düzende bir yanlışlık olduğu kesin.
evet efkar basar. özellikle şu tür videoları izleyince. neden bizde yok böyle derim efkarlanırım.
https://www.youtube.com/embed/Xm3v7_FBOzEE madem çok seviyorsun, alırsın bir pasaport bir bilet gidersin. Ne ağlanıyorsun
Cevap
9Cevap
Nadiren efkârlanırım. Depresyona bile sürükler bu efkâr denen illet. O yüzden çoğunlukla neşeli olmaya çalışırım.
Bence rol yapmanın alemi yok
Rol yapamam, yüzümden anlaşılıyor hemen. Genelde neşeliyim, çoğu zaman içimden mutluluk gelir. Ama bu aralar tam zıttıyım.
Eskiden efkarlanırdım ama daha sonra bana yarardan çok zarar verdiğini gördüm hayır efkarlanmıyorum şu an.
Bu benim daha ilk, içiyorum yalnızlığıma..
Bir dahakine keyiften içerim, yalnız şişenin yarısına geldim hala bir şey yok bende normal mi :D
ahahha yok ya :D
Arada üstüme çöker karabasan gibi efkar halleri
Olur bazen, sık sık olmuyor artık alıştım kabullendim herşeyi mecburen. Güzel bir sonuç olursa mutluluk efkarı yapacağım artik
Yaş doğru mu
@Someonexxd evet
Konuşmamız mümkün mü
@Someonexxd neden
Söylemek ve sormak istediklerim vardı da
@Someonexxd maalesef
Engellesen rahatsız olursan?
@Someonexxd bu yaşta biriyle ne konuşacağım? Özelde kimseyle konuşmuyorum ayrıca
Sadece sormak istemiştim sonra engelle
😔
Bazen efkarlanırım, ama bazen..✋
Hep efkarlanırım ben.
Teşekkür ederim, umarım geçer bu günler...
Samimi olmayan insanlar kendilerine zarar bana kalırsa. İçinden gelmeyerek bir şey söyleyip yapıyorlar... En başta kendilerini kandırıyorlar.
Bildiğini okuyor hayat her nasıl olsa...
Belki de zamanı vardır daha...
Hayat yolunun tadını çıkar diyorsun yani, doğru...
Yaparım öyle şeyler
Evet ah o günler dediğimiz günler var
Sık sık olur öyle
Hep efkarlıyım
Cok belli etmem
Eh işte 😃
Nadiren.
Tabiki efkarlanirim
Evet hele yağmurda
tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?