Merhabalar Herkese 🌸

Hiç birinin arkasından ağladığınız oldu mu? Eski sevgili, eski dost..
Merhabalar Herkese 🌸

Hiç birinin arkasından ağladığınız oldu mu? Eski sevgili, eski dost..
Aslında ben birilerinin arkasından ağlamadım. Sevgili, arkadaş yüzünden akmadı benim gözyaşlarım.
Evvelden sanardım ki, aşk acısı çekiyorum, hassasım da ondan bu kadar çabuk dağılıyorum, yok ben yaşayamadığım ve özlemini çektiğim o günlere ağlıyormuşum, babama kendimi beğendiremeyişime, babamın gözünde bir hiç oluşuma, babamla baba kız olamayışıma.
İnsan yaşamadığı duyguların da özlemini çekiyor, hatta en çok yaşayamadığı duyguların özlemini çekiyor.
Ben babam dışında hiçbir erkek için ağlamamışım.
Arkadaş kazıkları da ağlatmamış beni, arkadaş kazığına ağladığımı sanarken aslında babamdan yediğim kazıklara, yok sayılışlara ağlamışım hep, o günleri hatırlayıp ağlamışım hep. Nasıl da imrenirim babasının dizlerinde yatan kızlara, babasıyla bisiklet sürenlere, babadan o sevgiyi tüm zerresiyle alanlara.
Eniştem varlıklı bir adam değildi lakin kızlarına tüm sevgisini verdi ve o kızlar çok hayat dolu, keşke benim babam da varlıklı olmasaydı da bana sevgisini verseydi, ben de aslında neye ağladığımı bilmeyip baba hasretimden ötürü ağlamıyor olsaydım. Her arkadaş kazığında, her itelenişimde, her terkedilişimde baba hasretimmiş meğerse gözyaşlarımın sebebi.
Gözyaşlarını, farklı olayların arkasında yatan nedenlerini bu kadar açıkça bulmuş olman bile hayatının kalanına dair attığın büyük bir adım. Geçmişteki ailemizi seçemiyoruz ama ikinci ailemiz için hâlâ bir şansımız var. Eminim seni çok seven, değer veren ve bunu sürekli belli eden biri karşına çıkacak 🌸🩷
Teşekkür ederim🌸 Umarim💜
Evet eski bir dost en yakın arkadaşım. Nişanlısıyla yurt dışına gitti. Birbirimize kapı komşu 15 dk yakınken. Geri gelecek sandım orada kaldı. Şimdide hamile 🤰 çocuğuda doğurduktan sonra artık hiç gelmez. Umudumu kestim artık. Çok ağlamıştım. Dilerim bir gün yalnızlığın güzel bişey olmadığını 40’lı yaşlarına geldiğinde anlar.
Gizlenmek istedim bazen onun burada olduğunu düşünüyorum.
Varya seni çok iyi anlıyorum. Kimisi hayattaki en önemli şeyin aşk olduğunu sanıyor. İnsanlara aslında her şeyin dengede tutulması gerektiğini anlatmak çok zor, özellikle de anlamak istemeyene.
Kız hayatını kurmuş bir şekilde bir şey de diyemiyorsun bakınca ama insana gayet de koyuyor
Cevap
23Cevap
Hayır ağlamadım.. ağladıysam da aşk anlamında olmadı yani kendi kişisel sorunlarım yüzünden ya da istediklerim olmadığı için veya bazen gece efkar basınca öyle yalnızlıktan ağladığım olmuştur.. ama biri için ağlamam
Elbette ağladım dostumla ilişkimi bitirdim ve çok ağladım. Aşklarımda da yaşadım bunu ağlamadan insan içinden atamaz bana göre ağlama terapidir.
Gözlerim ve onun suları oto b*ka akmaya meyillidir.
Evet kaybettiğim yakınlarım oldu..
İlla ki olmuştur gadası ama şu an aklıma gelmedi.. duygusu olan her insan ağlar
babam ölünce ağlamıştım bide askerde pusuya düştüğümüzde kollarımda şehit olan arkadaşım için ağlamıştım normalde ağlamam
Allah rahmet eylesin ikisine de🙏
Ölen biri için ağlamıştım, yaşayan birininde ama sonra kendime demiştim ki ağlamaya falan ne gerek var kendime odaklanmalıyım başka tür de kişilere değil
Sahiplendirdiğim köpeğimin ardından epey göz yaşı dökmüştüm..
Evcil hayvandan ayrılmanın acısını yaşamayan bilmez
Hayır. Kolay kolay ağlayamıyorum. Ağlamak rahatlatıyor. Keşke bol bol ağlayabilsem yaşadıklarıma.
Bir kere ağladım boşunaydı şimdi kendime kızıyorum.
ağlamak bazen en güzel duygu gösterimidir. göstermedim ama ağladım
Evet zamanında beş para etmez erkekler için ağlamışlığım var
Lisedeyken evet ne olduysa bana liseden sonra duygusuzlaştım...
Ağladım ben çok aglak biriydim tabi şimdi ağlayan yerlerim köreldi
Oldu evet lisede iken 🤣 tipik ergenlik işte.
illaki olur
duygular
aşkalr
dostluklar
ama hayat illa ayırır
Yok ağlamam.. Ağlamadım herkes istediğini yaşamakta serbest..🍀🗝️
Değer verdiğim her ne kim olursa kaybedince arkasından ağlarım net.
Hayır hiç olmadı : )
Dimii
Evet gerekte yok ya😄
Boşuna ağlamışım ama evet yaptım öyle bi hata
Ağladım ama unutulmuyor insan bir kez seviyor.
Bu zamana kadar kimsenin arkasından ağlamadım.
Coookk iki tane kuşum öldüğünde
Ben de kuşlarım öldüklerinde çok ağladım. Özellikle de ilkinde.
Çok kötü bir şey ben bir ay kendime gelemedim
ağladım, ölen halamın arkasından
Allah rahmet eylesin
Evet, ağladım.
Evet bolca ama asla bilmeyecek
Evet ağlamıştım
Evet ağladım hatta bir sene kadar oluyor
Ağlamıştım evet
evet eski bir dostumdu...
Evet ağladım
Ahh ağlatan asklarolmadi henuz
evet çünkü ölmüştü