Merhabalar Herkese 🌸

Dışarıdan insanların ilgisini çeken bir yapın var mı?
Sadece güzellik/yakışıklılık olarak değil. Karakter, duruş, enerji vb. de olabilir.
Merhabalar Herkese 🌸
Dışarıdan insanların ilgisini çeken bir yapın var mı?
Sadece güzellik/yakışıklılık olarak değil. Karakter, duruş, enerji vb. de olabilir.
Dönüp bakan oluyor. Ancak ilk tanıştığımda insanlar her zaman beni soğuk ve mesafeli bulur. İlk etapta laubali olmayı sevmem. Sonrasında da ne kadar deliymişsin yorumları aldığım çok oldu. :) Hatta üniversite de 1. Sınıfta bir kızla birbirimizden nefret ediyorduk. 2. Sınıfın sonlarına doğru konuşma gereksinimi doğdu. (Not isteme) Sonrasında çok iyi anlaşmıştık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Hala daha görüştüğüm arkadaşlarımdadır.
Ne güzel, insan hiç beklemediği kişilerle yakın olabiliyor
Evet yani bu karşı cins içinde geçerli. Nefret ettiğin birine durumlar bir anda değişebilir
190 boy. Casual giyim. Lüks bir araba. Cevabı kadınlara bırakıyorum
Tamam en çok sana bakıyoruz
Hepsi senin olsun ajxjsjzj
Cevap
35Cevap
Hayır insanların ilgisini çeken bir yapım yok :D ama bazıları var ki mesela enerjileriyle ya da işte olumlu tavırlarıyla çoğu kişiyi kendisine çeker.. eğlenceli kafa dengi falan olurlar :D da bende yok bunlardan
Enerjisel olarak evet insan çeken bir yanım olduğunu düşünüyorum özellikle karşımdaki kişiden o enerjiyi alabilirsem
Evet.. Övünmek için demiyorum ama enerji ve duruş olarak farklı gelebiliyorum insanlara genellikle.. 😃
Evet var ♿ bu halde olmam, bazı insanlar çocuklar beni görünce hep mutlu bakıyorlar ve ilgilerini de çekiyorum, özellikle de çocuklar bebekler beni görünce gözler direkt bende oluyor 😂 keşfetmeye çalışıyorlar beni
Yetişkin insanlar da aynı şekilde sorular soruyorlar tanışmak istiyorlar 😊
Ben var olduğunu düşünüyorum ama ne olduğunu hala bulamadım mesela arkadaşlarla bir cafe'ye giriyoruz garson kız olsun erkek olsun farketmez ne yiyeceğimizi ilk gelir bana sorar halbuki çok farklı bir tarzımda yok burada bir şey onları çekiyor ama ne olduğunu kestiremedim :D
Evet baya çekiyorum. Nedenini gerçekten bilmiyorum. Aslan burcuyum iyi ya da kötü anlamda her zaman dikkat çekiyorum. Hiçbir şey yapmayayım sadece oturayım yine dikkat çekerim. Bunun nedenini hiç anlayamadım. Ha sadece dikkat değil belayı da çeken bir yapım var 😂 hayatta her şeyin neden olduğunu biliyorum ama bunun neden olduğunu kimse anlayamadı.
Sanmıyorum. Tip desen yok, para desen zengin değilim o kadar, mizah desen o da yok. Yok oğlu yok, ne ilgi çeksin yaw.
Bence kendini fazla gömüyorsun
Gerçeklerin farkında olmak gömmek değildir🤦
Karakter olarak olabilir ama enerjik görünmem dışardan genelde içine kapanık birisiyim ama benimle konuşan birisi çok eğlenip, gülebilir böyle bir yapım var.
Enerji olarak pek zannetmiyorum fakat duruş olsun , karakter ve güzellik olsun dikkat çekerim çok enerjik bir insan değilim fakat yerine göre enerjim değişiyor doğal olarak
Var mı bilmiyorum. ☺️ Genelde cok konuda epey pozitif enerjili olduğumu söylerler. ☺️Hislerimin de güçlü olduğunu söyleyebilirim. ☺️
Güzellik olarak değil ama sohbet ettiğim kişiler beni ilgi çekici buldukları oluyor. Özellikle okur kitlesiyle konuştuğumda
ilgi çekici bir yapımın olduğunu düşünmüyorum
Aura meselesi bu şekerim😂😂 bilmiyorum ki vardır illa
Herkes dış görünüşe baktığı için başka şeyler umursanmıyor
sanmıyorum ben insanlara istediğini değil ihtiyacı olanını sunarım
Genel olarak dışarıdan bakan soğuk olduğumu düşünür o yüzden yok.
Enerji olarak var diyorlar ama etkili olduğunu düşünmüyorum.
Valla bilmiyorum onu çevremdeki insanlara sormak lazım
Hayır yok normal bir insanım fiziksel olarak karakter olarakta fazla düzgünüm bunun için
Çok hamarat becerikli ve efendi olduğu mu söylerler.
maalesef var ama olumsuz yönde beni etkiliyor
Çok dikkat çekici birisiyim
evet herkes bakıyor hafiften rahatsızlık duymaya başladım ama
Arkadaşlarımdan buna benzer duyumlar alıyorum
Uzun boylusun
Bakımlısın
Tatlısın bunu kendi hemcinslerim bile söylediği zaman şaşırıyor ve ağzına ediyorum
Disardayken ağır takılırım özelikle insanlara çok keskin bakıyorum bakışlarım iyidir.
Bilmem var mı? 😂
Yorumlasın arkadaşlar 😂
Herzaman oturaklı yerinde konuşup yerinde susan biri olarak ağır başlı olmam çok ön plandadır
Evet var.. bazen olmasın istiyorum gizliyorum elimden geldiğince
Normal insanım ama bı konuşunca sohbet edince benden VAZ gecemıyorlar
sen söyle istersen sence
İlgi çekiyorum ama neden çektiğimi anlamadım hala
Evet ama çok rahatsız oluyorum
Bekar kalma sebebim 🥲
Neden?
@İnatçıbirkoç düşün peşinde mesela 100 kişi var Nasıl seçeceksin?
Aahahah 100 kişi azmiş baby
Dikkat çekiyorum hem giyimle hem duruşumla. Bu pek hoşuma gitmiyor.
Düşüncelerim ilgi çeker.
Kesinlikle ses ses ses ses
Genelde hoş sohbet bir insan olduğumu söylerler
Normal uzerinde
Kendileri karar verir.
Konuşmam ve zeki olmam proaktif olmam
Yok olmasınıda istemem.
Dışarıdan vücudum dikkat çekiyor
Evet. Diyelim.
net ve dürüst olmam sanırım
Yok dümdüz bir insanım
Sizin var mı