Merhabalar benim yaşım doğru kimlikte ancak yaşım kadar göstermiyorum çok küçük duruyorum 29 yaşıma giriyorum ancak herkes ilk gördüğünde en fazla 20 ya da 23 gösteriyorsun diyor. Bu bana ilişkilerimde de hep sorun oluyor yaşıtlarım yaşlı 😂 ama ben benden daha küçük kişilerden hoşlanıyorum. Ancak onlarda beni ablası olarak görüyor haliyle. Bunu değiştirme imkanım var mı? Saçma değil gerçekten yaşıyorum bu sorunu.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
gerekli şartları taşımak gerekiyor yaş küçültme/büyütme için. senin sebebin geçerli olmaz
😔
Allah'tan belanımı istiyorsun?
İki sene sonra dua edeceksin bu haline
Millet senin gibi olmak için para verir
Bin şükür valla ondan yana sıkıntım yok ama kimlik ele veriyor keşke değiştirilse o zaman her şey daha kolay olurdu
Ya boş ver :) seven öyle sevsin
Sen takılma yasa hayatini
Yaşım geçiyor ama ona da ayrı üzülüyorum
O ayrı bir mevzu
Herkesin rızkı ayrıdır
Evlilikte rızık tır digerleride
Kimine erken kimine geç ve diğer konularda ayni
Öyle haklısın kul olarak çok sabırsızım işte
Onada alisirisjn sıkma canını insanlar nelee yaşıyor
Hayatına bak iş güç kur bazı olayları oluruna bırak olur bakalim
Ya yıllarca okudum atanamadım öğretmenim hevesim de kalmadı
Nasip
Başka işlere bak
Herkes okuduğu bölümü yapacak diye kanun yok
Haklısın ama enerji de kalmadı. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Rica efenim
Spora başla
Enerji verir çevre edinirsin hayatın degisir
Kendnden küçük gözükmek güzel ya boş ver ya düzgün biri çıkıcak karşına
Mesela kaç yaş aralığındakilerden hoşlanıyorsun? Ben 25 yaşındayım örnek olarak. 😅
Başlarda hiç sorun olmuyor ama küçükler de cidden kafamız uyuşmuyor mesela evlilik düşünmüyorlar haklılar o yaşta bende düşünmüyodum ama şimdi benim yaşım geçiyor hep sıkıntı
Ayrıca kötü bir şey de değil, gayet şirin. Demek ki çıtı pıtı, çıtır birisin. 😅
Yaş geçiyor evet, ben düşünüyorum açıkçası. 25’ten sonrası evlenmek için gayet ideal. Ama haklısın, artık gençlerin çoğu takılmak derdinde…
Öyle bak 7 ay sürdü yaşını takmıyorum dedi eyvallah da daha atanacak işini kuracak falan filan ciddiyete gelemedi yaniii
Ohoo 7 ay da çok kısaymış ya. Mesela bak ben geçen sene sonuna kadar yalan yok düşünmüyordum. Artık işim gücüm var, hatta kendi işimi bile kurmak için uğraşıyorum bir yandan çalışırken, şu an düşünüyorum mesela. Neden olmasın yani ama evlenecek kadın yok çevremde. Sen ne işle meşgulsün?
Yaş küçültmeyle falan olmaz o iş, seni bu şekilde kabullenecek biri lazım. Abla deme lazım olur dediğin zaman, hemen moda girecek adam lazım… Ayakları yere sağlam basan birileri.
Öğretmenim. Beni veliler bile takmıyor 😂
Abla diye diye yürüyen de oluyor ama daha çocuklar ya kafam uyuşmuyor
Yahu yok artık, çok merak ettim seni. 😂 Ne öğretmenisin bu arada?
Ya bu arada veliler artık kim olursa olsun takmıyorlar zaten. Ne olursa olsun çocuklarının tarafındalar hepsi. Mesela bana da hep 28-29 gösteriyorsun derler zaman zaman. Fakat niyeyse bana öyle gelmiyor hiç. 😅
Derler ya, akıl yaşta değil baştadır. Şimdi herkes bir değil. Kişinin yetişme ortamı, yetiştirilme şekli ve kendini ne kadar geliştirdiği de çok önemli. Geriden gelen jenerasyonda bu pek yok maalesef. Yani benden 3 yıl sonraki jenerasyonda bile fark ediliyor bu çiğlik, artık geriden gelen nesilde açıkça bir çiğlik görünüyor.
Acaba sen kendinden küçüklerle birlikte olarak, aslında olmak istediğin yaşa mı özenip, kendini bu şekilde avutuyorsun? 😂
Bu çok mantıklı eskiden yani 20 den 27 ya kadar düşünmedim ilişki falan okumaktan filan kendime bile bakmıyordum özen göstermiyordum sonra işte bir markete girdim çalışmak için orada teklif edenler filan olunca kaçırdığım yıllarıma üzülmüş olabilirim arayışım bundan belki de
Yani evet neden olmasın, o yaşlardaki heyecanı yeniden yakalamak istiyorsundur belki de. Bazen bana da oluyor, çocukluğumda yaptığım şeyleri şimdi de yapmak istiyorum, çünkü kendimi o zamanlarda hissediyorum ya da mutlu oluyorum. Bir de o yıllarda ilişki evresinin tadını pek çıkaramadıysan, haliyle şimdi tam olsun istersin. 😅
Konuşsak mı ya bi, yani hiç olmazsa sohbet arkadaşı oluruz. Zaten başka bir niyetim de yok. 😅 Düşünce yapın, sohbetin vs çok hoşuma gitti.
Öyle bence de bak bu doğru bir farkındalık 😂 nasıl çözüceğim
Çözümü basit aslında, eğer senden küçüklerden hoşlanıyorsan onlarla olmaya devam edebilirsin. Fakat öz farkındalığı daha yüksek, sorumluluk sahibi, ayakları yere basan biri olmalı. Akıllıca düşünen, mantıklı, olgun ve aynı zamanda içinde o çocuksuluğu da taşımalı. Çünkü sende de var, hatta hala arıyorsun, o zamanlara dönmek istiyorsun…
Sohbet edelimmm, hadi lütfen. 😂
Takipleşebiliriz
Hahaha böyle biri yok 😂 olsa zaten bu kadar takmam yaşı ama artık yaşın önemi yok diyenlere inanmıyorum iş ciddiye binince herkes değişiyor
Vardır muhakkak, öyle düşünme. İş ciddiye binince kendine güvenmeyen herkes değişir, kadınlar için de geçerli ki bu.
Instagram hesabın var mı? 😊
Var sen söyle ben eklerim
Tamam yaz bana istersen oradan söyleyeyim buradan yazmayayım olur mu
Mesaj atamıyorum burdan
Mesaj attım
Kucuk bul dicem oda olmucak :))
Evlenmiyor küçükler 😂
:)))) senin isinde zor be halbuki kucuk gostermekte avatajdir semin dezavantaj olmus :)
Öyle oldu valla her şeyin hayırlısı ben memnunum ama yaşı küçültebilsek de fena olmazdı bütün sorun ortadan kalkar 😂
Yaş sadece bi sayi dostum boş ver takilma onlara :))
Hani Mevlana’nın bir sözü var ya. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye ben bunu denk getiremiyorum 😂
Sen yinede fazla şey yapma ahahajsjsz
Hahahah yalan söylicem artık 😂
Hahh nuldugu çözüme bak :))))>
Gerçekler çok acı 🥵
Gizumm yapma kendine bunu :))
Elimde değil bir de takıntılı biriyim yaşım 25 filan olsa şu an daha iyi hayatım olacakmış gibi geliyo 😂
Semin durum sikintili :)))
Evet psikolojik biraz 😂
Allah kurtarsin ajsjsjdd
Abla deme lazım olur de niyet belli olur 😂😂
Ciddi olmuyorlar yoksa ben okeyim 😂
😂 😂 😂 Üzüldüm
Bende bende 😔
Hakkında hayırlısı olsun hanımefendi ne diyim 😂😂
Aminnn
Minyon olmalısın demek ki
Aynen öyle ama güzel olduğu kadar kötü taraflarını da yaşıyorum yaşımı söylerken utanıyorum 😂
Aynen öyle uzun yıllar maalesef bu muameleyi göreceksin hep senden küçükler peşinden koşacak 😂
Yaaa cidden güzel ama küçükler ciddi olmuyor olsalar gam yemicem hep darbe yiyorum 😂
Boy kaç senin ki bende tam tersi 190 a 105 kg 😊
Maşallah benim boy 157 kilo 54
Cok tatlı ya eminim çok cici ve guzelsinizdir
Teşekkür ederim
Sen nasıl bir velininet yaşadığının farkında mısın
Çok şükür ama yolda görenler çocukmuşum gibi davranıyor 29 yaşındayım artık biraz tuhaf oluyor ve küçük görenler de ilişki olarak görmüyor seni evde kaldım yanii
Bak 29 yaşındaki bir kadının sahip olmak isteyeceği bir şeye sahipsin ancak unutma biyolojik saat geçiyor
İşte sorun da bu küçük gözüktüğüm için kimse o gözle bakmıyor
Emin ol bakıyorlar muhtemelen boyun kısa ve sana biraz minnoş tarzda yaklaşıyorlar.
Evet küçük yazık uğraşmayalım bunla diyorlardır 😂
Eski sevgilim de öyleydi. Bana pedofili diyorlardı onun yüzünden😂
Hahaha
bu bir sorun değil, takılma
Tek isteğim kimlikteki yaşın küçülmesi 😂
sayılara takılma, 80 yaşındaki japon ile 30 yaşındaki bizim yaşlanma hissi aynı 😛
Hahaha yaşlanmak beni çok korkutuyor ama geriye sarmam lazım bi çaresi olmalı 😂
hergün korksan bile yaşlanacsğz 😂
Yaaa gerçeklerden kaçmaya çalışıyorum 😂
tlp atarmsn
Anlamadm
tkp
İnstagram varsa edeyim
gl
değiştirme yaşını kalsın
Bu şekilde olunca hep ilişkimde sorun oluyor 23 sanıp yanıma geliyolar sonra 29 u duyunca evde kalmış demek ki diye düşünüp kaçıyorlar 😂🤷🏻♀️
Ben 20 hadi tanışalım fjdksk
Ne kadar tatlı işte
Evet çok iyi bişey ben memnunum halimden ama insanlar seni küçük görünce büyüyemiyorsun da saygı da göstermiyorlar gerçekten anlaşılmaz yaşanır
Bence yanlış insanlardan doğru şeyler beklemişin
Onlara da bişey diyemiyorum haklılar da dış görünüşüne bakıp tanıyorsun bir insanı. İşte kalıplaşmış şeyler var yıkamıyorsun
Boyun filan kaç ki senin
1 57 boy kilo 54
Cidden çok ponçiksindir bence aranan kan sensin ama nadir oldugun için her bedene uyum sağlamıyor 😊😊
Aynı benim durum 😂
Napcaz 😔
Bilmem 😕
Çaresi de yok
Maalesef 😕 Gelen geçen yaşıtı veya küçüğü zannediyor veya cahil çocuk zannediyorlar yıllardır. Kötü bir durum gerçekten, ama son yıllarda biraz biraz yaşımı göstermeye de başladım da iş işten geçti 🤷🏻♂️
Vallahi öyle hem iyi hem kötü
Aynen, bir yandan seviniyorum ki yaşlanmadım ama bir yandan da geride kalma duygusu içimi yiyor.
Evet bak yaşıtlarıma bakıyorum 3 çocuk babası olmuşlar ve gerçekten tipim değiller yanlarında çocukları gibi kalıyorum 😂
Ahahah 😂 Mesela benim en ufak bir birlikteliğim bile olmadı, belki de sırf bu yüzdendir.
Benim o kadar değil de çok zaman alıyor ve mutlu sonlanmıyor
Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Amin inşallah 🙏
Nerede yaşıyorsun
İssiz misin
Hayır takıntılıym
Ne isle meşguldünuz