Bilen var mı Bende Baya belirti var bunlar Musallat belirtileri mi
- kına lekesi
- Göğüs hastalıgim olmamasına rağmen nefes darlığı iç sıkıntısı
- Namaz kılarken arkamda biri varmış hissi
- kuran okurken ayaklarda karıncalanma uyuşma ellerde göğüs daralması sıkılma
- sürekli takip ediliyo hissi
Yanlız kalamama duş alamama karanlıktsn korkma
- bunalım agresiflik ölüm düşünceleri
- nedeni bulunmayan hastalıklarim var gitmedim doktor kalmadı psikolig da dahil
- sürekli evham tedirginlik ağlama isteği baş ağrıları daralmalar ic sıkıntısı ağlama isteği krizleri
- kına lekesi
- Göğüs hastalıgim olmamasına rağmen nefes darlığı iç sıkıntısı
- Namaz kılarken arkamda biri varmış hissi
- kuran okurken ayaklarda karıncalanma uyuşma ellerde göğüs daralması sıkılma
- sürekli takip ediliyo hissi
Yanlız kalamama duş alamama karanlıktsn korkma
- bunalım agresiflik ölüm düşünceleri
- nedeni bulunmayan hastalıklarim var gitmedim doktor kalmadı psikolig da dahil
- sürekli evham tedirginlik ağlama isteği baş ağrıları daralmalar ic sıkıntısı ağlama isteği krizleri
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cin diye bir şey yok hepsi senin psikolojin ile ilgili akıl oyunu hepsi
Dininize göre inanmiyor olabilirsiniz ama benim. dinimde var arkadaşım
Dinin de var bende onu söylüyorum zaten hepsi masal Çin olayı İslam'da nasıl çıktı ben söyleyim sana Muhammed Mekke de yanına bir kaç tane tanımadığı adam gelir ve gider Muhammed bunları cin sanar hepsi Muhammed in hayal ürünü sen şu an bana cin musallat oldu diyorsan bu tamamıyla senin Zihnin oyunu neyden çok korkarsan o başına gelir onu görmeye başlarsın şizofren olursun dışarıya çik birine söyle bana cinler geliyor de seni deliler hastanesine kaptırlar
Ama ben senin dibindeki peygamber ile dalga geçip hayal ürünü demedim. Lütfen benim İnandığım ve yaşadığım dininin Peygamberi hakkında düzgün konuşun.
Hayır ben senin dininle dalga geçmedim seni aydınlatmaya çalıştım bir sürü kitap okudum bütün dinler hakkında
Ama benim peygamberimin gördüklerine hayal ürünü dedin
Muhammed Mekkedeyken yanına bir kaç tane tanımadığı adam geliyor adamlar mekkeli değil sonra Mekke'den ayrılıyorlar senin benim gibi normal insanlar geliyor Muhammed in yanına Muhammed bunları cin sanıyor yani cin diye bir şey yok Muhammed kendisi üretiyor cinleri sen şimdi durduğun yerde ben cin görüyorum bana musallat oldu dersen şizofren olursun hepsi zihnin oyunu
Ama Kur'an'ı Kerim de geçiyor cinlerin olduğu son kitapta yani senin okuduğun o kitap İslam dinine aykırıdır. O yüzden inanmam normal
Sen Tevrat okudun mu
Ben bana indirilen son kitaba son peygambere bakıyorum
Eğer ki Tevrati okusaydin Kur'an'ın Tevrattin çakması olduğunu görürdün Kuran Tevrattan alıntı bir kitaptır yüzde 90 ni Tevrattan alınmıştır Muhammed Mekkedeyken dinini kabul ettirmeye çalışır 10 yıl boyunca uğraşır Mekkeli halk der ki sen bize eskilerin masalını anlatıyorsun der ve Muhammed dişlarlar Muhammed ise gider Mekkede konuşma yapar kafirun suresi ilk yazılan ayetlerdendir Muhammed burada halka senin dinin sana benim dinim bana der ve ayrılır oradan sonra Muhammed Necm suresi 19 20 21 ncı ayetlerini yazar Mekkedeki putları şifacı tanrı olarak kabul eder bunların adı da EL Lat Uzza dir en büyüğü Hubel dir yani İslam put dindir putlara dua ederler Mekkedeki putlara sonra oradaki halk der ki Muhammed'e hani Allah tekti sen niye gitin de putları tanrı olarak kabul ettin der sonra Muhammed oradaki putları kırar oradaki halkı da katleder Tevbe suresi ilk 5 ayetini yazar yani putları kırdıktan sonra Muhammed Allah'ı yukarıda birleştirir inen bir kitap yok Muhammed Tevrat kitabından çalarak yazdırmıştır kalem suresi 15 ncı ayetine bakarsan görürsün bu anlattıklarımi senin dini inancın lekelemek için söylemiyorum İslam Araplara özgü bir dindir put dinidir Hubel putu vardır Allah ise El ilah tır yani Ay tanrısıdır o necm süresinde anlattığım tanrıdir elinde ay simgesi var Arap mitolojisini okuyabilirsin İslam akılcılık çağından geçmediği için dalga geçtiğimizi zannediyorsunuz ama dalga geçmiyoruz sadece aydinlanmanizi istiyoruz Hristiyanlık akılcılık çağından Protestanlar sayesinde geçti mesala bizde de İncil mısır da yazılmış ve İsa da hiç yaşamadığıni söylüyorlar yani Mısır da yazılan bir hikayeymiş Paganizm den etkilenerek Hristiyanlık oluşmuş
Musallat olan biri namaz kilamaz Kur'an okuyamaz. Sende vesvese var korkma dua et geçer Allah'ın izniyle
Kilamiyorum zaten 😔
Hiç mi kılamıyorsun
Bugün hiç birini kilamadim 😔 kuran okiyim. dedim daraldım. okuyamadim yarıda kaldi
Neden kılamadın işte
Korkuyorum banyoya gidip abdest almaya biri beni gözetliyor
Korkularının üstüne git kardeşim ışığı aç besmele çeke çeke git abdestini al Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Bende tek başıma yalnız bir odada namaz kılamıyordum vesvese alıyordum sonra korkularımın üstüne gittim ne olursa olsun tek kilicam dedim Allah'ın izniyle geçti. Sende bismillah de git abdestini al bir güzel Allah seni her sanjye görüyor abdest almak istediğini biliyor Allah seni şeytana cine bırakmaz sen güçlü ol yeterki vesveselere kulak asma.
Ama ben vesveseden daha farklı şeylerde yaşıyorum 😔
Ne yaşıyorsun
Kına lekesi ile uyanmalar ürpermeler surkeli takip ediliyor hisssi daralma kalp çarpıntısı bunalım sinirlilik daha neler yaşıyorum
Tamam bunun çaresi takmayacksın her göğsün daraldığında besmele çek Allah'a sığın ihlas süresini oku mücadele etmen gerekiyor. Güçlü ol Allah'a sığın. Çok daralsan telefondan yasin suresi aç başının yanına koy dinle. Şifa veren Allah'tır
Biliyorum Rabbimden başka. kimse şifa veremez
Allah sana şifa versin dereceni yükseltsin inşaAllah. Namaz kılmak için elinden geleni yap güçlü ol. Daraldığını biliyorum ama geçecek inşaAllah
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olduğu kullardan eylesin sizi😔
Amin cümlemizi Allah yardımcın olsun
Bilimsel bir şey mi?
Ney canım
Ben biliyorum
Nedir
Yazz