Kişilik & Karakter En çok özendiğiniz şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben mesela tuvalete gitmeye bile üşenirim.. Güncellemeler+1 yıl Açıklamayı düzeltiyorum Ben mesela kariyere ve bakımlı kadınlara özenirim En çok özendiğiniz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Özendiğim bir şey yok 0 0 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Şu milletin slakligina ozeniyorum. Keşke bende hiç sorgulamadan biat etseydim, ne vardı yani bende biraz akılsız olsaydım? 0 0 Yorumla
Saime_Tugba Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Benim en çok özendiğini şeylerden birisi asker olan kızlar benimde hayalimdi olamadım içimde ukte kaldı. Sonra yabancı erkeklerle evlenebilenlere özeniyorum benimde hayalim öyle bir evlilik yapıp melez çocuklarım olsun diye çok istiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahh yaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özendiğim bir şey yok
Şu milletin slakligina ozeniyorum. Keşke bende hiç sorgulamadan biat etseydim, ne vardı yani bende biraz akılsız olsaydım?
Benim en çok özendiğini şeylerden birisi asker olan kızlar benimde hayalimdi olamadım içimde ukte kaldı. Sonra yabancı erkeklerle evlenebilenlere özeniyorum benimde hayalim öyle bir evlilik yapıp melez çocuklarım olsun diye çok istiyorum
Ahh yaaa
Kaç gündür alicam üşeniyorum