Ne oldugunu söylemeseniz de nasıl o durumdan çıktıgınızı söyleseniz iyi olur 🤦

Ne oldugunu söylemeseniz de nasıl o durumdan çıktıgınızı söyleseniz iyi olur 🤦

Evet, dedim. O kadar çok dedim ki hemde, halbuki utanılacak da hiçbir şey yapmamışım, yaptıklarım gayet de olağanmış, çocuklukmuş, çocukça şeyler, saflıkmış yaptıklarım, ne diye utandıysam, ne diye utanç kaplamışsa her bir yanımı, hepsinin cevabını biliyorum aslında lakin başkalarının bana yaptıkları terbiyesizlikler beni utandırdı, halbuki utanması gerekenler hep onlardı, ben değildim, başkasını utandıranlar, yanlışını yüzüne pervasızca, adice vuranlar girmeli yerin dibine. Artık yaptığım hiçbir şeyden de utanmıyorum, sahip çıkıyorum utandığım o anlara ve gurur duyuyorum yer yarılsa da yerin içine girseydim dediğim anlarımla. Utanması gerekenler utanmıyorsa, başları dimdik dolaşıyorsa ben niye yaptığım masumluklardan hicap duyayım ki.
Evet oldu 😄🤣 lisede üşümemek için pantolon altına kilotluçorap giyiyordum 😄😄 gerçi şimdi nöbetlerde de giyiyorum malum 112 de olunca 😄 okulda sigara araması vardı üstten başlayıp pantolon paçasıni kaldırıp sigara var mı yok mu diye bakıyorlar tabi bu derste oluyor ve haberimizde yok 3 erkek 22 kız var sınıfta 😄😄 sıra bana gelince hoca benim pantolon pacami bı sıyırdı benim Beyaz kilotluçorabim gözükmüstu 😄🤣🤣 karşıda kızlar aaa fatih kilotluçorap giymiş diye kahkahayi bastılar ben tabi domates gibi oldum 😄🤣🤣🤣
Cevap
6Cevap
Hayır öyle bir an yaşamadım ben :D yani utandığım anlar olmuştur tabi ki de ama öyle aşırı büyütecek ya da hiç unutmayacağım bir anım olmadı
Otobüsten inecekken şoför kapıyı kapatmıştı ve ben de sıkışmıştım arada. Arkadaki tüm yolcular abla sıkıştı diye bağırması...
Lisedeyken sevgilimle seksting yaparken sevgilime göndereceğim mesajı abime göndermiştim ve aylarca abimin yüzüne bakamamıştım asddjdk
Çıkmaya çabalamadım öyle bi durum değildi mağmada bekledim unutulsun diye hala da hatırlayan var
Evet yaa o çok kötü bir durum hiç geçmeyecek sandım ama çok şükür geçiyor hersek geciyomus
Yaşamıştım 😅😅
Hatırlamıyorum 🤔
Olmuştur mutlaka.
Olmadı valla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?