ilkokul ve ortaokul dönemimde maruz kaldım. tuhaf bir çocuktum ve tuhaf bir adama dönüştüm. bu topraklarda doğup büyüdüm ama hiç de bu toprakların insanına benzemiyorum. ne kültür olarak ne de yüz olarak.
ortaokul dönemimde bu çok arttı. normal bir şekilde okula gelip gitmeye çalışıyordum ve bazıları benimle uğraşıyordu. yeri geliyordu sırt çantam kayboluyordu yeri geliyordu atkım kayboluyordu. zaman geçtikçe bu durum artmaya başlamıştı. başrol karakterlerin kim olduklarını çok iyi biliyordum ama elimden bir şey gelmiyordu. anne ve babama yalvarıyordum benim okulumu değiştirmeleri için ama gerçekten hiç mi hiç ilgilenmediler.
lisede durum değişti ve günümü mahveden insanlar etrafımda artık yoktu. liderlik vasfım ortaya çıktı. her yerde tanınan adı geçen birisi olmuştum. iki yıl okul başkanlığından sonra kapanışı mükemmel bir şekilde yaptım.
Herkes az çok zorbalığa uğruyor maalesef. İlkokul dönemlerinde ben de buna maruz kalmıştım ama hayatım boyunca hiçbir zaman başımı öne eğmediğim için o dönemlerde de gereken tepkiye vermiştim. Yine hayatımın hiçbir döneminde hiç kimseye zorbalık yapmadım zorbalığa uğrayan Herkesin yanında olup ona destek olmaya gayret ettim.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Resimde ki geleceğe dönüş filmini izlemiştim.. güzel filmdi :) ben kalmadım sadece okuldayken yan lisede olmuştu ki onda da karşılık vermiştim.. her zaman hakkımı savunurum zaten. ama kimseye hayatımda zorbalık yapmadım. yapmam da
Yani ergenliğim deli dolu geçti açıkçası. Durduk yere kimseye bir şey yapmadım ama gerek teke tek olsun gerek çiftli olsun bir şeyler yaşandığı oldu. Yaşadım diyemem yaşatmadım da diyemem 😃
İlkokul zamanlarımda hafif kilolu ve aşırı sessiz sakin bir kızdım bizim sınıfında havalı bir kızı vardı genelde erkeklerin beğendiği bir kızdı bu kız.. ders sırasında tebeşir bitmişti hocada beni görevlendirdi git tebeşir getir diye ben de geçerken kızın sırasına çarptım kızda tüm sınıfın içinde g.. tün kocaman biraz zayıfla zayıfla diye bağırdı hoca dahil bir çok kişi bu duruma gülmüştü. Hem utanıp hem de çok üzüldüm bu duruma neyse yıllar sonra bu kızı gördüm aşırı kilo almıştı ama tek bir yerden ilahi Adalet..
Zorba biri değilimdir.. İsteklerimi karşı tarafa net bir şekilde, daha en başından bildiririm.. İstenmeden, zorla yapılan bir şeyden de hayır gelmeyeceğini biliyorum..
Zorbalığında, gerek duygusal gerek psikolojik şiddetinde, vurmanın da, kırmanın da içinden sıyrılarak geldim. Canım yanmadan can yakmadım, ağlamadan ağlatmadım.
Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi yapmak isteyen oldu herkesin hayatında böyle anlar olmuştur oluyordur ama önemli olan kendini koruyabilmek ve ben kimseye böyle bir şey yapmadım.