Yaşadıklarımız yüzünden insan kendini korumaya alıp insanın duygularını kitleyebiliyor ve bunu bilinçli bir şekilde yapmıyor. Seninki de acaba böyle bir şey mi?
Yapma ama içim cız etti. Otoyolda dün bir köpeğe çarpılmış yolun 2 şeridine hayvancağızın bedeni savrulmuş. İzleri bugünde vardı o geldi aklıma. Otoban dilsizler için ölüm saçıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ruhen günde tek mevsim yaşıyorum.. oda son bahar
Bende stabil tek mevsim yaşayacağım günleri arıyorum
Ayy sorma bu durum beni baya bir yormaya başladı. bende de var çok kötü bişey. hiçbisey yokken aglayasim geliyor.
Bu geçişler bedenimizde de ruhumuzda da tahribata sebep oluyor zaten. Çözmemiz lazım bu geçişleri
5 dakika önce gelecek hayali kurarken 5 dakika sonra intihar hayalleri olabiliyor asşlkfFKAşlksdjasd
çözemedim hala :D
Sonsuza giden bir geçiş var yani 🥲
Maalesef. Ama ben inanıyorum, kıracağım o sonsuzluk döngüsünü.. sadece matrixten çıkmanın yollarını iyice araştırmam lazım
Sana inanıyorum genç adam. Bohem içinde bir döngü aslında bizim girdiğimiz döngüler. Onlara geçit mi vereceğiz hâlâ
Tabii ki hayır. Geldiği gibi gidecektir, eminimm
Bi iki mevsim yaşıyorum bazen ilkbahar gibi bazen kış gibi öyle 😊
Bende mümkünse tek mevsimle geçirmek istiyorum günlerimi haftalarımı. İniş çıkışlar kalbimi çok yoruyor
Ben hep sonbaharı yaşıyorum
Yaprakların hep dökülüyor
Yapraklarım kalmadı hepsi sarardı savruldu kurudu
kış ve yaz
Ortası yok
Bahara yer yok diyorsun
24..
Çokmuş..
Benimki hep kış.
Bahara çıkması mümkün değil mi
İmkansız😨
Neden ki
Ben soğuk seviyorum
Seviyorsan sıkıntı yoktur
Bilmem artık var mı yok mu doğal gaz faturasına bağlı😂
Ruhdaki mevsimlerin ve geçişlerinin faturası dünyaya benzemiyor hatta çoook pahalı diyorlar
Ben ruh var mı ki oda şüpheli👀
Yok mu🙄
Bilemedim ruhsuz gibiyim
Yaşadıklarımız yüzünden insan kendini korumaya alıp insanın duygularını kitleyebiliyor ve bunu bilinçli bir şekilde yapmıyor. Seninki de acaba böyle bir şey mi?
Benimki hep kitliydi o halde belki burcumdan dolayı olabilir.
Burcun ne ki
Kova
Kova burcunun erkekte baskın gelen özellikleri nedir? Hissiz olmaları ilk sırada geliyor sanırım
Özgürlük düşkünü ve duvarları olması.
Duvarlarının sebebi fıtrat mı travmalar mı?
Onu bende bilmiyorum😂
Gerçekten kış gibiymişsin verdiğin cevaplarla ispatladın 😅
Di mi boşuna ruh mevsimini söylemedim kış diye😂
Şansımı zorladım ama nafile geçit vermedin 🥲
Demek ki kış mevsimi tadında sahlep gibiyim🙄
Ne olduğunu en iyi sen tanımlarsın. Ben tanımlamaya kalktım ağzımın payını aldım ☺️
Acaba ben kendimi ne kadar tanıyorum şaibeli😂
Kim tanır ki seni
Bilinmeyen denklem😂
Issız bir adam mısın
Otobanda terk edilmiş bir kedi yavrusu gibiyim
Yapma ama içim cız etti. Otoyolda dün bir köpeğe çarpılmış yolun 2 şeridine hayvancağızın bedeni savrulmuş. İzleri bugünde vardı o geldi aklıma. Otoban dilsizler için ölüm saçıyor
Evet hızlı gidiyorlar haliyle durmak zor 😔
Umarım hiçbir zaman böyle bir durumun içinde kalmam
Umarım🙄
Peki neden yavru kedi gibi otabana atıldın diye şansımı zorlayayım
Çünkü bende bilmiyorum, insanlar neden eziyor onları onun gibi düşün.
Bir yerlere yetişmek için hırs ve hız yapıyorlar o yüzden yolda ne varsa eziyorlar
Demek ki beni de menfaatleri bitince atıyorlar.
Demek ki..
Haydi yetişkinleri yarı yolda bırakanlara bir şey demiyorum da yavrulara kıyanlara en ağır bedduaları ediyorum