Arkadaşlar şuana kadar hangi ortama girsem hep basite alınan ve canım yerine konulan benim , hangi işyerinde çalışırsam çalışayım herkes işini düzgün yapar fakat benim iş ya doğru gitmez ya da ben yapamam , yakın arkadaşımla otururken gayet iyi konuşuyor ve ortalama zekanın gerektiği gibi oturup kalkıyorum , fakat farklı yerlerde ( işyeri, okul , düğün vs.) canım gibi hissediyorum yeri geliyor zekamdan dahi şüphe ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun başlığında ki canım felan değil S*lak yazmıştım düzeltmiş , kendimi Gerçekten böyle hissediyorum.
Biraz etrafı derin gözlemlersen durumun düşündüğün gibi olmadığını anlarsın. Herkes çalışırken hata yapıyor. Tek fark hatalarına kulp takıp kendi arkalarında durmaları. Aslında ben düzgün çıkartıyorum ama şöyle oldu ondan iş böyle çıktı gibi bahaneler yapıştırıyorlar. Kimse mükemmel değil. Kendine haksızlık etme.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim gerçektende öyle mesela hatayı yapıyolar kapatıyorlar üstünü ve aşırı özgüven ile devam ediyorlar benim sorunum bir değil çarşamba pazarı gibi kafamın içi , sesim içime kaçar , özgüven desen 0 sosyal hayat 0 hangi işe girsem illaki bir yetersizliğim oluyor vs vs.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
vitaminlerine baktır bence
D vitamini B 12 vitamini fazla değil ama biraz eksik.
Biraz etrafı derin gözlemlersen durumun düşündüğün gibi olmadığını anlarsın. Herkes çalışırken hata yapıyor. Tek fark hatalarına kulp takıp kendi arkalarında durmaları. Aslında ben düzgün çıkartıyorum ama şöyle oldu ondan iş böyle çıktı gibi bahaneler yapıştırıyorlar. Kimse mükemmel değil. Kendine haksızlık etme.
Teşekkür ederim gerçektende öyle mesela hatayı yapıyolar kapatıyorlar üstünü ve aşırı özgüven ile devam ediyorlar benim sorunum bir değil çarşamba pazarı gibi kafamın içi , sesim içime kaçar , özgüven desen 0 sosyal hayat 0 hangi işe girsem illaki bir yetersizliğim oluyor vs vs.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!