Kişilik & Karakter Bazi erkekler niye boyle seyler yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karisini dovenleri oldurenleri anlayamiyorum yani bunun mantigi nedir Güncellemeler+1 yıl Bu tarz birsuru erkek var ama kocasini doven olduren o kadar fazla yok demek ki erkeklerde sorun Bazi erkekler niye boyle seyler yapar? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Karaktersizler ve insan değiller çünkü.. ama kadınlar da bu tipleri severler 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Suc kadında sen anlamadın mı şimdiye kdr o adamın öyle olduğunu? Sert erkek seviyoruZ elini masaya vuran diyorlar sonra dayak yiyince agliyorlar ne aptal bu kadınlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben sert erkek sevmem Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Katledilenler senin gibiler olmuyor dedigim gibiler katlediliyor Yorumla
NTkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Onlar erkek değil insan görünümlü hayvanlar. İnsan karısını dövmez hatta kimseyi dövmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karısının başkasıyla mesajlarını yakalıyor veya iş üstünde basıyor sonra öldürüyor dövüyor 0 0 Yorumla
safak573457 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kişilik bozukluğu eğitim seviyesi vsvs yani o yüzden lütfen evleneceğiniz adamı iyi tanıyın böyle şeref sizlere varmayın 1 0 Yorumla
Farkımıfarket27 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Ben dovmedim kapıyı vurdum çıktım ve olay bitti dövme çare degil 0 0 Yorumla
JKleberson Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Onlara piskopat deniyor işte. Şerefsiz herifler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Karaktersizler ve insan değiller çünkü.. ama kadınlar da bu tipleri severler
Suc kadında sen anlamadın mı şimdiye kdr o adamın öyle olduğunu? Sert erkek seviyoruZ elini masaya vuran diyorlar sonra dayak yiyince agliyorlar ne aptal bu kadınlar
Ben sert erkek sevmem
Katledilenler senin gibiler olmuyor dedigim gibiler katlediliyor
Onlar erkek değil insan görünümlü hayvanlar. İnsan karısını dövmez hatta kimseyi dövmez.
Karısının başkasıyla mesajlarını yakalıyor veya iş üstünde basıyor sonra öldürüyor dövüyor
Kişilik bozukluğu eğitim seviyesi vsvs yani o yüzden lütfen evleneceğiniz adamı iyi tanıyın böyle şeref sizlere varmayın
Ben dovmedim kapıyı vurdum çıktım ve olay bitti dövme çare degil
Vicdansızlık akılsızlık
Onlara piskopat deniyor işte. Şerefsiz herifler