Seste uyuyamam, gün ışığında uyuyamam, sıcakta uyuyamam illa soğuk olmalı 😑 gece saat 3te uyudum sabah 5te mesaj bildirimi ile uyandım uykum var sabahtan beri uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum ne önerirsiniz 🥱 :(

Seste uyuyamam, gün ışığında uyuyamam, sıcakta uyuyamam illa soğuk olmalı 😑 gece saat 3te uyudum sabah 5te mesaj bildirimi ile uyandım uykum var sabahtan beri uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum ne önerirsiniz 🥱 :(

Hayır ben ışıktan rahatsız olan bir insanım zaten uyanıkken de :D o nedenle hele ki uyurken asla. Sırf bu nedenle koyu perdeler kullanıyorum odamda.
Koyu perde annem izin vermiyor satanist misin diyor djdjdjd
ahsh ya satanistim o zaman ben :D
İnsomnia çekiyor olabilirsin. Ben de kısa bir süre yaşadım bunu. Meditasyon yapabilirsin uyumadan önce, bana faydası dokundu. Ben de sabahın ilk ışıklarında uyuyamıyorum, gözlerimi kapatsam bile çok ışık oluyor. Block out perdem var, onu çekince iyi oluyor. Sen de gündüz uyumak zorundaysan öyle bir perde alabilirsin. Gece çalışıyorum diye millet ne güzel sabah uyuyorsun falan diyor, biz de gece uyuyamıyoruz... Gece çalışıyorum diye gündüz uyuyorum sanıyorlar. 😂
Bende aynı senin gibiyim seste, ışıkta ve sıcakta uyuyamam. Bence sorunun çözümü şu; sıcak bir duş al veya eline kitap al oku bak bakalım nasıl uyuyakalıyorsun 😏
O zaman akşamı olmasını bekleyeceksin 😂
Cevap
20Cevap
Göze takılan kumaş gözlüklerden kullan ha uyku için olandan temin et jfjjf
Deri falan olmasın
Bilemedim fjfjj
sana morgdan bi çekmece ayarlayalım aradığın tüm özellikler orada mevcut
😂😂😂😂😂😂
Perdeleri çek, uyku bandı al. Kaliteli olanları ışığı güzel kesiyor. Kulak tıkacı da oldu mu tamamdır bu iş
Gün ışığına çare bulunur da gün sesine bulunmuyor 🤦🏻♀️
Ben gündüz vakti uyuduğum zaman midem bulanıyor 😁😂
Bilmiyorum ama çok kötü oluyorum 😁
İşe gitmesiğim zamanlar insanların uyandığı saatte uyuyan bir varlığım evet aha 🖤
Eğer hayvan olarak gelseydim yeryüzüne kesinlikle bir koala olurdum.
Gel bi tokat atayım direkt uyursun inşallah maşallah
Eğer sessizse sadece kuş cıvıltısı varsa uyurum.
Işıkta ben de uyuyamam ama göz bandı işimi görüyor.
Genellikle sabah uykum kaçarsa, uyuma ihtimali çok düşer.
Bazen eğer çok uykum varsan uyurum yoksa normalde uyuyamam
Her türlü uyurum ama kendi yatağım olmazsa yadırgarım tabi biraz.
Uykum varsa tanımam kıvrılıp uyurum. Yalnız gün içinde uyumamayı tercih ederim
Vallahi ben her yerde uyurum hiç sıkıntı yok gün ışığı gün batımı ses olmasın yeter
Uykum varsa göz bandımı takar uyurum göz bandını dene
kafamı koyacak yer bulayım yeter bana :)
Uykum gelmişse uyurum
Uykum varsa uyurum...
her saatte uyurum : )
Her türlü uyurum yeterli uykum gelsin
Uyuyamam o yüzden odami siyah fonlar aldim rahatım
Uykum varsa uyurum.
gündüz uykusu sevmem
gün ışığında uyuyaibliyor musunuz sorulunca ben gündüz diye düşündüm.. hani gece güneş yok ya
O kadar uykusuz kalsam ayakta bile uyurum
Işıklı ortamda uyuyamam.
Hayır uyuyamam
Uyurum
Evet uyurum
Uykum geldikten sonra her türlü uyurum
Uyurum
Uyuyamam ya
Gözümü kapatınca vala bütün ışıklar sönüyor.
Uykum varsa evet
Hayır uyuyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?