"Biraz daha törpülesem ya da iyileştirsem çok iyi olacak" dediğin bir yönün var mı?

Ben özelliklerimi seviyorum ama bazen inatçı olabiliyorum ya da durduk yere modum düşebiliyor. bunları bir tık azaltsam iyi olabilirdi ama zaten içimden gelen şeyler pek elimde olmuyor.
Vardır mutlaka.. Bazı duygularımı uçlarda yaşıyorum ve tamamen benimseyip içselleştiriyorum.. Bu da bazen fazla geliyor sanırım ama hâlâ sorunun bende olup olmadığına emin değilim..
Biraz daha sosyal olmanın, dışa dönmenin bana iyi geleceğini hissediyorum.
Katılaşan her duygumu törpülemem gerekiyor.
Teşekkür ederim, iyi pazarlar.
Biraz daha akışa bıraksam, kaygılı olmasam, düşüncelerimi savuşturabilsem daha da mükemmel olacak her şey. Kaygılı olan yanımı biraz daha törpüleyebilsem
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim 🌸
Cevap
10Cevap
Belki inadımı çokça fevriliğimi törpülemem gerekiyor olabilir.
Hayır yok törpüleyeceğim kadar törpüledim iyiyim böyle...
Sinirimi törpüledim biraz başka bir şey kalmadı yeter daa 😃
Hayır beni ben yapan bütün duygularımı seviyorum
İnsanlara çok çabuk güvenmeyi bırakmam lazım, resmen böyle selam verenle evleneceğim tribine giriyorum falan asddjddk
Var.. nedir? Sinirlenince her şeyi yıkıyorum.. tüm köprüleri yıkıyorum geride dönmüyorum.. biten bitiyor biraz daha sakin olabilirdim
Çoğu şeyi yanlış anlıyorum gemileri çabuk yakıyorum pişman asla olmuyorum. Yanliş anlayacağım şeyler söylemeyebilirler😂😂 zaten ben kaybetmem😂😂
Yardim istemek konusunda zayifim ve birine bir isi teslim edince onu caktirmadan kontrol ederim.
Yorum yapan yaş skalasına bakın bu insanların törpülenecek bir şeyi kalmamış daha tahammülsüz ve çekilmez olabilir
Sakin birisiyim ama sinirlenince biraz fazla sinirleniyorum bu durumun farkındayım keşke bunu biraz törpüleyebilsem.
İnadım. Biraz törpülemeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Az daha inatçı ve az daha sakin olabilirim sanki 🤔
Benim her yönümün törpülenmeye ihtiyacı olduğunu farkettim.
Aşırı alıngan duygusal biriyim keşke bu özelliğimi değiştirebilsem güzel olurdu
Öfkem. Biraz daha değil, çok fazla törpülenmeye ihtiyacı var.
Sinirim dışında pek yok
Her sene bı şeyımı farkediyorum ondan VAZ geciyorum hep cevrendekiler sen kendini hep yenılıyon derler
Yok ya, törpülesem tepeme çikarlar memnunum ben
😂🙏
Birden sinirlenme huyum
Duygusallığım, taşlaşsam fena olmaz.
Fevri oluşum
Her şeye sinirleniyor oluşum 🙄
Var tabiki de.
Yok hiç bir yönümü törpülemek istemem.
Aşırı değilim hiçbir olumsuz konuda
Her halta duygulanıp aglamasam keske
Sabırsız ve inatçı yönüm
Sabirsiz olmam