Şşşt kadir kıymet bilin ha çok sormam böyle sorular.. (Adı kadir ve kıymet olanları eş olarak evlendiriyoruz bu arada sırf "kadir kıymeti biliyor" demek için).. bunu yazacak kadar çok sıkıldım. Hadi be gari eliniz çalışsın💃

Şşşt kadir kıymet bilin ha çok sormam böyle sorular.. (Adı kadir ve kıymet olanları eş olarak evlendiriyoruz bu arada sırf "kadir kıymeti biliyor" demek için).. bunu yazacak kadar çok sıkıldım. Hadi be gari eliniz çalışsın💃

Nefes alabilmek.. derin derin ne kadar huzur verebiliyor insana.. hatta tek umudumuz tertemiz nefes alabilmek. Bazen bunaliriz.. ama dünya bize butun imkanlarini sunuyor. Ve bizler bunun bilincine cok gec varabiliyoruz hatta baziki insanlar hic varmiyor ve bir omur tukenip gidiyorlar.
Sahilde veya dagda bir patikata yururken verilen huzur hatta haberimiz olmadan bize bu imkani bahseden dunya.. bizler cok sansli insanlariz.
Çoğu zaman unuttuğum bi konu.. sadece benim değil hepimizin. Nefes alıyoruz ama ne kadar farkındayız yaşadığımızın.. duygulari bi kenara bırakıp-ki Çoğu zaman duygular hep yanıltır- kalbimizin yaşamamız adına nasıl çırpındığıni kaç defa hatırlıyoruz mesela..
Çok okudum çok yazdım kitabım da var. Ama artık eskisi gibi okumuyorum.
Pek cok seey.. burada yazilabilecek seyler degil. Var zaten sadece akşamları okuyorum artık.
Her iki öneri için teşekkür ediyorum ama zor ikisi de.. Yani artık erkek takip etmiyorum. Bunu basit karar olarak görenler de oluyor yapcak bisey yok herkes aanlayabilseydi zaten bizi ortada ne gam kalırdı ne keder. Ama olsun anllasilmamak da zevk vermeye başladı.. Ve ikincisi de çok zor. Çok okudum. Bazı geceler bilerek okumadığım oluyor gözlük takmıyorum daha da gözlerim ağrıyor. Senelerdir okumanın dezavantajı..
Ben abin sayabilirsin. Erkek'leri bu hala getiren kendi toplumumuz ve ailelerimiz maalesef. Ülkemi ziyaret ettigim zaman zaten farkliliklari herdaim gorebilmekteyim. Bende artik gözlük kullaniyorum. Ama pisman degilim. Anlasilmamak zevk vermez sadece umursamama moduna dustugun icin zevk alirdirsin. Sadece 24 saat yeterli baziki seyleri silebilmek icin. Önemli olan sensin. Digerleri degil.
Güzel ve önemli şeyler yazıyorsun @LALOGLAN da zaten en çok abim dediklerim zarar ziyan oldu. Yani mesele tek bi erkek değil. Mesele komple bütün erkekler benim için. Ve kafamın hiç iyi olmadığı bir dönemdeyim ki bu fark ediliyordur artık her yerde yazıyorum çiziyorum.. Belirli bir süre anlaşılmamanin senin gördüğün haliyle umursamamanin ve umursanmamanin olduğu kısımda yüzmek ve boğulmak istiyorum. Canım bu kadar yanarken bence mesele sadece ben olmamalıyım.. Beni bu hale getiren noktalar olmalı.. İnsanlar olmalı.. Ve en sonunda bana gelmeli.. Zaten bence yazcam bu konuda bugün veya yarın.
Teşekkür ediyorum
Teşekkür ediyorum bilmukabele
Saçımı boyamayı düşünüyorum ahahah az önce bi arkadaşımla da onu konuşuyorduk da nihayet renkte karar kıldım ajsjshs içimden geçen onu derdim sana şu an 😂
Hayirli uğurlu olsun şimdiden ikiz💗🌸
Teşekkür ediyorum 💖🌸
Mini mini bir kuş donmuş, pencereme konmuş. Aldım onu içeriye cik cik cik cik ölsün diye. Pırpır ederken canlandı ellerim de boş kaldı. Hain kuş.
Kuşlat bile hain olmuş tüüü 😂😂🙈
Peki benim o kelimeyi direkt ötsün diye okumam😂🙈 hafizamiza nasil kazidilarsa artık küçükken bu mini mini kuşu..👀
"Canım beynim kurban olayım beynimeeeğ"diyesim geldi 😂🙈
Çok şükür Yarabbim dün ölümlerden ölüm beğenemiyordum bugün de gülmekten ölüyorum 😂😂 🙈🙈😂😂
Bu benim beyniiimm 😂🙈ölüyorum ay ölüyorum😂😂
Bu iptal işini sevdim.. mesela daha önce sevdiğimiz ama artık sevmediğimiz insanların karşısina geçip "iptal iptal sağdan soldan iptal iptal önden yukaridan iptal iptal seni sevmiyorum artık" desek bence mükemmel bir şekilde unutabiliriz.
Bunu yazarken eski Sevgilimi düşünerek yazdim valla bi soğuma da geldi.. Denicem bunu artık dur karsima sevmedigim biri çıksın yengem filan..😂😂
😂😂

Benden güzelligime
O kadar çok güzel kelimesi var ki okurken güzellestim
Cevap
2Cevap
Sevdiğim filmi anlatırdım.. The adam project komiktir.. konusunu anlatamam çünkü spoiler olur ama bence izle. bilim kurgu ve komedi
The Adam hmm.. Fre Guy biliyor musun onun gibi mi?
Aslolan hayattır
Hayatta "BEŞİKTAŞ"tır...🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?