Merhaba 20 yaşındayım ve üniversitedeki tüm sınıfım fena yani fena cidden garip grip konuşmalar garip garip dans etmeler filan çok kötü yani ben dayanamıyorum herkes içiyor herkes sigara içiyor herkesin sevgilisi var olmasını rağmen diğer erkeklerle konuşuyorlar ve temas halindeler ben arkadaş edemiyorum onlar mi anormal ben mi bilemiyorum dayanamıyorum cidden gözlerim doldu yani şu an ne yapacam ben?
Antalya'da yaşıyorum
Antalya'da yaşıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anlıyorum kafa dengi bulamamak çok kötü bejik dört yilim. gecmisti öyle
Kusucam yemin ederim ben nerde yaşıyorum böyle utanç kalmamış medeniyrt diyorlar
Ne yapıyorlar ki
Yapmadıkları şey mi var
Antalya kızları 🤭
Allahım öyle ya
Bende akdeniz de okuyorum knk da mimarlık fakültesi öyle.
Diğer fakültelere nazaran daha değişik ortam
Akdeniz zaten felaket okuyorum
Bende oradayım da felaket dediğin rahatlık var knk iste.
Çok kötü bir şey hangi bölümdesin
Yönetim bilişim sistemleri
Ben pek okulda takılan biri değilim sadece derse gidiyorum o muhabbetler dediğin gibi çirkin muhabbetler var ben sevmiyorum senin gibi.
💐💐
Yas büyünce düzelirler
Umarım teşekkürler
İyi günler
Knka bunlar hayatta hep olucak nereye kadar bundan kaçacakasın kendini üzceksin ki rahatt oll yapan yapsın
Bir kız yok normal ya hiç mi arkadaşım olmayacak mide bulandırıcı görmek birbirinin özel yerlerini vurmak ne ya yeminle iğrenç kusacam yani
Kus knka herkes bi rahatlasın aq
Of git ya
Yozlaşmış yerlerde sağduyusu olan biri olarak yalnızlık çekmen normal. Kendinde bir sıkıntı yok. Bende Antalya dayım daha o kadar arkadaşım olmadı
Bu arada hangi bölüme geçtin? Aktifsen bir sorum olacak
Hesabınızı acar mısınız
Açtım
üniversitede işler nasıl yürüyor merak ettiğim şeyler var
Mesaj atmıyorsanız geri gizliye geçiyorum
Ee görmedim şimdi müsait oldum
Şimdi çıktım geri
Evet buyur
Okuduğun bölümde dersler zor mu
Ben hala hazırlıktayım
Buraya geldin biliyordum seni
Dur şimdi tekrardan okudum burada yaşıyormuşsun kusura bakma. Bende üniversiteye devam etsem mi diye ikilem yaşıyorum ara sıra o yüzden birilerinin fikirlerini alıyorum. Ve arkadaş edinemiyorsun diye üzülme, hep numaracıların takipçisi bol olduğu için kaliteliler yalnız kalıyor
Evet öyledir ama işte insan üzülüyor:) siz neden devam etmek istemiyorsunuz
Benim aklımda İngiliz Dili ve Edebiyatı vardı ama bir bakıyorum ders çalışarak ilerleme kaydedemiyorum, tecrübe olmadan aklıma bir şey kazınmıyor. Zaten eğitim sistemine bakınca benim için faydası olacağı düşüncesi de kalmadı
Kaçıncı siniftasınız
Lise mezunuyum üniversiteye hiç gitmedim. Lise sonda bu bölüm vardı aklımda İngilizcem çok iyi diye aklıma yatmıştı. Ama test çözerek en iyi olduğum şeyi bile çalışamıyorum birde genel olarak eğitim sistemi insana faydalı bir şey öğretmiyor bu gerçekten dolayı düşüncelerim üni düşüncesinden 180 derece saptı. Üni sadece diploma kağıdı alıp referans olsun diye inşa edilen binalar gibi geliyor artık
Benim düşüncem ne olursa olsun üniversite okumandır. Ne olursa olsun oku lise mezunu nerde üniversite mezunu nerde değil mi:) hem bence bu yılları oku sonra başka ülkede yüksek lisansı yap gerçekten çok iyi olur senin için bir yandan da istediğin bir işte çalışabilirsin
Benim beyin fonksiyonları akademik başarı sağlayabilecek şekilde işlemiyor. Kağıt üzerinde mat denklemleri vs şeyler zihnime kazınmıyor ama fiziksel anlamda kendim deneme yanılma yolu ile bir şeyde çok ileri yol katedebiliyorum. Kendi yöntemlerim ile değil de akademik anlamda dil geliştirsem şu anki seviyemin çeyreğine gelemezdim. Ve ayrıca benim yurtdışına gidebilme olasılığım var bazı şeyleri soruşturduktan sonra. Bu işr yararsa zaten Türklerin köleleştirildiği kendi ülkelerinde yaşamaktan daha iyi bir seçenek olacak
Sizin düşüncenizi saygı duyarım hayatında başarılar diliyorum
İzlenimlerimden de konuşuyorum. Üni okuduğu için minnettar kalan insanlara çok rastlayamıyorum. Eninde sonunda olayın hayata adım atmakla başladığını ve deneme yanılmayla yaşamı öğrendiklerini söylüyorlar hep. Okuldaki sürü psikolojisini de şahsen ben kaldıramıyorum
Bilemiyorum 😄 bu arada kaç yaşındasınız
21, sen?
20 yaşındayım
Çok fark yokmuş. Ünideki insanlar hep mi sıkıntılı
Şuana kadar öyleler ama yapacak bir şey yok idare etmek zorundayım
Birde böyleleri yüzünden okuldan soğudum zaten. Züppelerin içinde zeki insanın tahammülü zor dayanıyor
Ama yapacak bir şey yok ki
Umarım çekeceğin şeye değer şu ülkede 🤷♂️ Ben şu anki aklım olsa genç yaştan iş hayatına atılmak isterdim ben o açıdan pişmanım.
Hala gençsin ki😄
Evet ama daha küçükken başlamak isterdim
Anladımm🙃
Derin bir felsefeye girecek olursam aslında şöyle bir gerçek var. Hayat hep akademik telaşlar ya da yaşamı devam ettirme güdüsüyle geçmez. Tek isteğimiz bunlar olunca boş bir hayat yaşıyoruz. Hayata başka güzel anlamlar katmak lazım
Bir yandan doğru ama üniversite hayatına bazı önemli şeyler katıyor
Benim gibi insanlara katmaz büyük ihtimal
Olabilir 🌷☺️
Sen normalsin gerisini boş ver
Ama cidden çok yanlızım yani 20 yıldır düzgün arkadaşım yok ya
Bazen öyle olur. onlar gibi mi olmak istiyorsun?
Hayır tabi ki Allah korusun
İlginç. Hangi bölüm. Merak ettim.
Sanatla ilgili bir bölüm mü?
Mimarlık
Tahmin etmiştim, sanatçılar böyle oluyor genellikle
Mimarlıkta sanat var ama hepsi matematik fizik yani
"1562 yılında Floransa'daki akademinin kurucularından Giorgio Vasari'ye göre mimarlık, resim ve heykelle birlikte “en güzel sanatlar”dan biridir. Daha sonraları bunlar “güzel sanatlar” başlığı altında toplanır."
www.google.com/url
bildigini yap
Kusucam yemin ederim ben nerde yaşıyorum böyle utanç kalmamış medeniyet diyorlar