Fazla mütevazi cevaplarınızı bekliyorum.. 😜 Keyifli günler.. 😏🤘🏻
"Benim gibi olmayacak, sonu bendim.." 💋
#smell

Fazla mütevazi cevaplarınızı bekliyorum.. 😜 Keyifli günler.. 😏🤘🏻
"Benim gibi olmayacak, sonu bendim.." 💋
#smell
Ben kendimi sıradan biri olarak görmüyorum. Bu ego değil. günümüz çağımız bacım çocuklarıyla dolmuş herkes diinsiz imansız ne şereflerine ne de namuslarına sahip çıkamayan kimseye insan demem ben. Bir insan yapan şey ahlakı şerefi namusu onurudur yani karakteri, bunlar yoksa birinde ki toplumumuz hiç birine önem vermiyor yaşamaları bile hata diyebilirim. Çok şükür ben bunları kaybetmedim nerede nasıl davranacağımı çok iyi bilen bir insanı, ve bunun içinde çevrem tarafındanda seviliyorum kendimi de seviyorum. Şimdi belki bana geri kafalı diyeceksiniz, belki cahil diyeceksiniz yani toplumumuz canım aptal olduğu için beni belki aşağlıyacaksınız ama bana laf söylemeden önce dönüp kendi popon bakmanızı tavsiye ederim.
Mükemmeliyetçi olmayı sevmem. Böyle düşünceler insanın yalnız dünyası veya egosundan gelir. O yüzden kimse şu konuda benden iyi olamaz diyemem. Çok iyi konuda bildiğim şeyleri bilmediğim noktaları bilen çıkıyor mutlaka.
Ben kendimi sıradan biri olarak görüyorum yani kimse ben gibi olamaz demiyorum ama karakterim yine de özel, özel bir yeteneğim olmasa da kendimi seviyorum, Keyifli günler.. 🤟☺️
mütevazi olmuş mu :D
Ahsh fazlasıyla 😂
Teşekkür ederim sjsj 😂
Rica ederim 😂🤘🏻
kendi kişiliğimi övemem ki. doğrusuyla yanlışıyla bir insanım fakat kimseye kötülüğüm olmaz. iyilik yapmayı yardımcı olmayı doğru yönlendirmeyi çok severim.
Cevap
32Cevap
Herkesi benim gibi yakından görmedim tanımadım bunu bilemiyorum o sebeple😂
Yanlışlıkla bir şeyler yapma konusunda kimse ben gibi olamaz😬
İnsan sevmek ve güvenmek konusunda ve üzerine kazık yemek konusunda dahiyim.
😂😂
Sakarlık 🥲 oje sürmüştüm ne güzel sonra bunu unutup çamaşır makinesi durdu diye bir güzel çamaşırları astım 💩💩💩
Gözüne uhu fışkırtan arkadaşım var.
😀
Düşününce ne kadar vasat olduğumu gördüm.
Mütevazılıkta kaçıncı level bilmiyorum.
Kimse kendini bu kadar abartmasın herkesin muadili hatta daha iyisi bulunur hayatta. Sadece ahmaklar kendini dünyanın merkezi olarak görür.
Hedeflediğim bir şeyi başarma konusunda. Örnek, bu yaştan sonra doktor olmayı kafaya koysam sınava girer kazanır bitirir olurum.
Bence kimse vazgeçilmez değildir.
Ne kadın nede erken dünya da tektir.
Herkes aradığını elinde sonunda bulur.
iyi olduğum konuda bile iddialı konuşmam ama insanlara karşı dürüst olmak konusunda kendime güvenirim
10dir mutevazi olayım diye ne yazacağımı düşünüyorum 😂 Çoğu konuda benim gibisi yok say say bitmez. Mütevazilik yakışmıyor zaten bana 😂
Böyle bir konuda iddialı değilim ama hayatı nasıl yaşaması gerektiğini en iyi şekilde bilen ve keyif alan birisiyim.
Bana kendimi övdürteceksiniz yine ama neyse kelimeler yetmez diye yazmıyorum bir şey.
Herkesin bi üstü vardır..
Biricik tek ve yek olmak istersin toplum içinde. Gün gelir sıkılırsın.
.. ve sonra herkesin senin gibi olsun istersin.
Konsatre , sabır ve kendini kaybetmeme her konuda böyleyim
En iddialı olduğum k9nu dövüşmek, ama benden çok çok iyiler var
Genişlik konusunda cidden kimse elime su dökemez ajdjwjs
Akıl yürütme ve mantıkli olma konusunda rakipsizim 😁
Benden iyileri her daim olacaktır. Samimiyet konusunda diyebilirim
İkna kabiliyetim hiçte azimsanmayacak kadar iyidir 😇
Tatlı yapma konusunda iddialıyım bir de huysuzluğum var.
Net bir konu yok valla 😃
Mütevazılik güvenilirlik ve pentili minnoş bey olma konusunda ahahaha 😄🤣🤣
Görmezden gelme konusunda
Sevgi konusunda yaptığım canım geçebilen olmaz...
Empati konusunda kimse benim gibi olamaz 😌💅🏻
Olduğum gibi olmak konusunda...
Düşünceliğim ve sadakatim konusunda.
Ben bu dünyadan değilim 😂
Kimse kimse gibi olamaz
Başarılı olma tutkum konusunda. Her konuda
Saçmalamak konusunda kimse benden iyi olamaz.
Huysuzluk sjsnsj
Evet tipinden belli zaten ksjdj
daha iyisi yok :)
İddialiyimdir bir çok konuda
Empati duygum konusunda
Romantizm.
Her konuda
Üşengeçlikte
Malum konuda
Anlayış ve espiri
Saflık
Bir çok konuda)